Tényleg alul: végzetes hiba volt baloldaliként (libsiként) ősszel az előválasztáskor Dobrev Klára helyett a jobboldali Zajosra szavazni. De mindig tanul az ember.... :-(
akkor lassan be kell tárolni a benzint az idei évre
eszik a robogó kb 3 litert megyek vele szezonban kb 300 kilométert havonta
10l/hó
akkor kell 80 litert betárolni az akciós cuccból
Az a baj veled, hogy hűjjjje vagyol!
Az élet, a haza, nem egy párt, "ember", mozgalom, de ti kommunisták mindig, mindent a saját "ízlésetek" szerint próbáltok alakítani!!
Én is utálom orbánt, meg gyurcsányt, meg a többi zsidót,de az életemet azért még élem és a mindennapokban leszarom őket!
Te meg pörögsz itt s azt hiszed, hogy számít valamit!
Megsúgom, szart sem számít!
Bogyókám sokkal szarabbul teljesítettetek mint ahogy mi is elvártuk volna(kezeit széttáró) Így a mihazánk kb. most tök mind1 bent van e a parlamentben vagy sem(gondolkodós) Ez a ti szánalmas eredményetek műve(ujját lefelé mutató)
Persze,hisz bogyo meg mindig sokkos allapotban van,ez mindent meger. 😆
Remelem azert a mento nem vitte el,igy meg 4 evig lassu tuzon sutott 4 bal herevel fog a net elott ulni. 😆
még mindig nem fáradt bele a nép a fekesleges dolgokba
eszik a robogó kb 3 litert megyek vele szezonban kb 300 kilométert havonta
10l/hó
akkor kell 80 litert betárolni az akciós cuccból
😂
Az élet, a haza, nem egy párt, "ember", mozgalom, de ti kommunisták mindig, mindent a saját "ízlésetek" szerint próbáltok alakítani!!
Én is utálom orbánt, meg gyurcsányt, meg a többi zsidót,de az életemet azért még élem és a mindennapokban leszarom őket!
Te meg pörögsz itt s azt hiszed, hogy számít valamit!
Megsúgom, szart sem számít!
-Fidesz-KDNP 135
-Ellenzék 56
-Mi Hazánk 7
el kellett jönnöm kicsit dolgozni nem tudok minden hírt átnézni alig van netem
Remelem azert a mento nem vitte el,igy meg 4 evig lassu tuzon sutott 4 bal herevel fog a net elott ulni. 😆