Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg alul: végzetes hiba volt baloldaliként (libsiként) ősszel az előválasztáskor Dobrev Klára helyett a jobboldali Zajosra szavazni. De mindig tanul az ember.... :-(
Nem felesleges...
engem az lepett meg hogy ennyien elmentek
még mindig nem fáradt bele a nép a fekesleges dolgokba
De nem annyira mint amit a libsik leművelnek magasfokon. Mondjuk ide vezet....önmagatok is alulmultátok
akkor lassan be kell tárolni a benzint az idei évre
eszik a robogó kb 3 litert megyek vele szezonban kb 300 kilométert havonta
10l/hó
akkor kell 80 litert betárolni az akciós cuccból
Ez mondjuk tényleg meglepett: az "átlag" szavazópolgárt fölöttébb taszítja az árpádsávos gyűlöletkeltés.
Az MHM sem fog bekerülni!!!
😂
Azokat nem szeretem. 😆
Pedig örülhetne is, mert a kádár fijúk meg igen 😂
Az a baj veled, hogy hűjjjje vagyol!
Az élet, a haza, nem egy párt, "ember", mozgalom, de ti kommunisták mindig, mindent a saját "ízlésetek" szerint próbáltok alakítani!!
Én is utálom orbánt, meg gyurcsányt, meg a többi zsidót,de az életemet azért még élem és a mindennapokban leszarom őket!
Te meg pörögsz itt s azt hiszed, hogy számít valamit!
Megsúgom, szart sem számít!
99 százalékos feldolgozottságánál már úgy néz ki, igen:
-Fidesz-KDNP 135
-Ellenzék 56
-Mi Hazánk 7
fúrkálja a lófaszos táblát hogy könnyebb legyen mert még 4 évig emelgetni kell neki 😂
✌️
Na, mi van bogyesszal 🤔 felkötötte már magát amiért nem nyertek a lenin fijúk 😅
a 2/3 megvan?
el kellett jönnöm kicsit dolgozni nem tudok minden hírt átnézni alig van netem
A vérfasszopók hada. 😂
Bogyooooo
Na te is megjöttél… milyen érdekes jössz ezzel a hasonlattal pedig rendszeresen a te seggedbe raknak be ezt azt a barijaid 🤷🏼‍♂️
Ne szomorkodj bogyó, így legalább motorból is lesz új.
Szavaztal?
Itt csak vesztes oldal van...de nyilván egy birkának természetes hogy az elötte lévö seggébe van a feje, így nem látja...
A jóval kevésbé szarabb maradt, és ez a lényeg.
Bogyókám sokkal szarabbul teljesítettetek mint ahogy mi is elvártuk volna(kezeit széttáró) Így a mihazánk kb. most tök mind1 bent van e a parlamentben vagy sem(gondolkodós) Ez a ti szánalmas eredményetek műve(ujját lefelé mutató)
Az MHM megtette az első lépést 😉 Legalább lesz most már jobboldali párt a parlamentben, mert eddig nem volt….
Persze,hisz bogyo meg mindig sokkos allapotban van,ez mindent meger. 😆
Remelem azert a mento nem vitte el,igy meg 4 evig lassu tuzon sutott 4 bal herevel fog a net elott ulni. 😆