Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ferenc testvér beismerte hogy hazudott, és ez így nem mehet tovább! De viktorovics a 12 éve alatt most beszélt aránylag egyenesen! (bár van benne ferdítés) Valamiben egyet lehet érteni, valamiben nem! De most volt értékelhető a beszédében!
nekem vályog van havernak poroterm
sokkal jobb a cserép tégla hőszigetelő képessége
mert ugye már senki sem csinál 70 meg 90 centis falakat és ezek a 38-45 ös falak nem az igaziak
plusz a vályig mellé hagyomágxos vályog födém dukál, sima mésszel festve kint-bent
na ebben az esetben egészségesebb mint a cserép meg a hungarocell vagy a sok műgyantás festék
igazándiból a szigetelés a fontos hogy alulról ne nedvesedjen ezt egy sor tégla alatta felette szigetelőanyag és örök élet
decamikor már beton födém meg hasonló vegyes technológiák találkoznak, " minél olcsóbban" kivitelezve akkor szart se ér az egész
pl nekünk a lépcső alatt még az eredeti mész festék van, nem us penészes pedig nedves ha hideg a tél
ellenben a diszperzites festékkel festett szobákban előfordul a sarkokban pedig ott nem is annyira nedves mint a lépcső alja
miért pöcs?
hazudjon mint a ferenc testvéred?
Megint mi a problémád az igazsággal ?
Én ezt eddig olvastam és itt a lényeg (fetrengős)
Ha ezt így belátja európa akkor mi a faszt keménykedik(kezeit széttáró) lett volna már 50 évük arra,hogy átalakítsák az energetikai rendszerüket és önállóak legyenek. Persze kényelmesebb volt megvenni az olcsó orosz gázt.
megértettük, ámen(meghajlós)
Pedig a vályogház tényleg jó dolog. Lenne, ha száraz maradna mindig és mindenhol, de ahhoz hogy száraz maradjon elég nehéz megcsinálni sok kényelmi dolgot mint pl a padlófűtés vagy legalább egy jól szigetelt aljzat. 🤷🏼‍♂️

Én ha választhatnék inkább vályog falakat szeretnék a házamhoz mint egy hungarocellel szigetelt kerámiafalazatot 🤷🏼‍♂️
Nálunk a fecskék laknak csak sár buckákba.
van vályogházunk 60 éve édesanyám és anyósom is kádárkockában lakik. Az épületek köszönik szépen kiváló egészségnek örvendenek azzal a 600 ezer társukkal együtt ami még az országban van(meghajlós)
az állami beruházások nem így működnek. 😂 Kalocsán a bogyó háza elé épülő stadion építésének pályázati elbírálása:
Borítékok felbontása után a következő árajánlatok jöttek be.
1-es pályázó 10 mrd-ért végzi el a stadion teljes körű építését
2-es pályázó 20 mrd-ért
3-as pályázó 30 mrd-lrt(kezeit széttáró)
- na akkor megszületett a döntés(meghajlós) a 3-as pályázó a nyertes(kezeit széttáró)
- de hát, hogy-hogy államtitkár Úr? A 3-as pályázó adta a legdrágább ajánlatot(szemeit körbeforgató)
- Mit nem ért? Maga pont olyan hülye mint akinek a háza elé ezt a stadiont építetjük (szemét eltakaró)
-Az állam átutal a 3-as pályázónak 30 mrd Ft-ot. (dollárjeles) Ebből az összegből a vállalkozó vissza oszt nekünk 10-et, 10-et elrak a saját zsebébe, a maradék 10-ből alvállalkozásban meg kiadja a munkát annak a balek 1-es pályázónak 😂
Pedig tényleg nincs, ha rendesen meg van csinálva. Sok tekintetben még jobb is mint a tégla.
Persze, nincs. Azért nem biztosítható sok biztosítónál.
😂
én mindent értek csak nem tudom ki az a mari(kezeit széttáró)
Itt 30.2010 környékén jártak le.
nincs baj a vályogházakkal, panelokat 50 évre tervezték nem 30-ra. nekem van néhány olyan tömbben ami már megkapta a követzkező 50 éves jóváhagyást.
de legalább szerencsére nem is mi lakunk mellette 😂
Akkor olvasd tovább!!
Vagy menj ki a nyugatihoz!
Első mondatig olvastam csak, de ott már egy hatalmas hiba van, “orbánd és híveit”. Orbán nem tehet mást mint hogy befogadja őket hiszen ezt követel minden emberiség!
Nem én írtam, de nem tudok belekötni!

Széllel szemben pisálunk.
Orbánt és híveit nem tudjuk felvilágosítani róla, hogy a szegény, segítségre szoruló Ukrajna valóban mennyire fajgyűlölő, mennyire elnyomják a magyar - és nem csak a magyar - kisebbséget, mert nincs felület, ahol szót emelhetnénk ebben az ügyben. Orbán a gazdái parancsait követi, beáll a szankciózók közé, "mert NATO tagok vagyunk", "mert EU tagok vagyunk", mert tövig lóg a nyelve a zsidók seggében.
Nincs felület, ahol rámutathatnánk, az USA, a NATO évek óta tömi a fegyvert Ukrajnába, ezzel szándékosan és nyíltan provokálva Oroszországot. És hogy ezt az egész mostani szituációt a NATO-nak köszönheti mindenki.

Most, ahogy olvashattuk, felkerültünk mi is az oroszok feketelistájára - hát, kösz szépen!

Mert az annyira humánus, segítünk a menekülteken - közben tele a főváros niggerekkel, pakikkkal, indiaiakkal, nem beszélve a magukat ukrajnaiaknak valló cigányokról románokról, akik mind mint "háborús menekültek" szerepelnek a liberális sajtó híradásaiban.
(Hétfőn cégautóval fordultam egyet a határtól Pestre - második fordulóról lebeszéltem munkáltatómat: nem hogy a buszba, a közelébe nem engedném azt a csürhét, akiket ott láttam már hétfőn!)
A MÁV meg ingyen hordja őket Pestre, mert "szegény menekültek!" A magyarok, akikkel ott szót váltottam, akiknek "csak" nyelvi és kulturális kötődésük van Magyarországhoz, de senkije sincs az Anyaországban, akihez mehetnének, azt mondták, köszönjük, inkább itt várunk, ha vége lesz (a háborús helyzetnek), visszatérnek otthonaikba. Annak ellenére, hogy ott eddig sem volt egyszerű az életük...

Az ilyen makizaj félék, beleértve ebbe a teljes összefosást, csak tovább rontják helyzetünket. Úgy gondolom, nem kell részleteznem a kuruc olvasói, hozzászólói előtt, hogy miként.
Néha elragadtatom magam, megnyitom ezeknek a fb-oldalát, hogy beolvassak nekik - most a makizaj lett volna soron -, de ott már elmegy a kedvem: támogatói nagyon sötétek, két nappal sem tudnak előre gondolkodni, nem hogy nagyobb távra.

Ez az összefosás is a nagyon egybites szavazókra hajt. "Nem kell Paks II!" "Lépjünk ki belőle!"
Bár kicsit tudnának az evésen és az ürítésen túl is gondolkodni!
Ha MI lépünk ki a Paks II projektből, későbbi tárgyalási pozíciónk kurvaszar lesz.
Ha az orosz fél - a háború, a szankciók következményeként, vagy dacból, mert szankciózgattuk őket - nem tudja a vállalt kötelezettségeiket teljesíteni, lesz okunk/jogunk követelőzni.
Nem nekünk kell kifarolni belőle.

És még folytathatnám. De nem teszem, felbasztam magam. Ennyire sötét a magyar szavazó??
Széllel szemben pisálunk. A tüntikézés hatástalan. Elkötelezett MHM támogató vagyok, de azt kell mondanom:
Laci, ez semmire sem vezet - és nem is lehet más célotok vele, mint a hírekben szereplés. Ha ugyan! Általában meg sem említik az MHM-et.

Ott az a bordélyház (gyk.: a Parlament), ott kell a vasat ütni! Sokszor és hangosan.
Miféle Országgyűlés az, ahol az ellenzék (nem a libsi baloldal képviselői, most az MHM-re célzok csak) ugyan elmondják felszólalásukat egy-egy témában, a kormány képviselője reagál rá VALAMIT - és lekerül a téma az asztalról? Ilyenkor elégedettek vagytok? "Mi megtettünk, amit tehettünk."??? Ja, a havi apanázsért pont ennyit kell. Alibi, önigazolás.

Április után még szarabb világ jön. Ha a fidesz marad, azért. Ha a moslék-baloldal kerül többségbe, azért.
És sajnos az MHM-et nagyon sokfelé alig ismerik, a megyei napilapok nyúlfarknyi terjedelemben hoznak csak híreket róluk; a tv sok esetben még annyit sem.
Elbaszott egy világ jön ránk.

A "nyugat" urainak (a zsidóknak) kell a háború, persze, hogy szítják azt - de a mi hős Dunaparte Napóleonunk gerinctelen arra, hogy Magyarország érdekeit szem előtt tartva lavírozzon a nagypolitikában. Már a Covid kapcsán is eladott minket kilóra, mesmeg odadobott minket koncnak zsidó urai elé.
Hölgyeim, Uraim, ezt megszoptuk.
A Szovjetunió más részén is haltak éhen akkor emberek - csak Ukrajnában 5× annyian, mint máshol.
igazándiból nem zárja ki az egyik a másikat
mert ha nem megy a kizsákmányolás teljes átmérőben akkor megszűnik a termelés
azért új autóra még valahogy akkor is jut ha fizetésemelésre vagy gépekre nem, én ezt nem értem de biztos jobban értenek hozzá
Nem az volt eddig, hogy minden vállalkozó geci és kurva gazdag? 😂