a tiszta verseny nem feltétlen jó
ismerek sok céget, pl felénk van pár műanyagos, aztán addig mentek egymás alá az árakkal amíg alig maradt haszon, aztán nem jutott fejlesztésre
aztán amíg ezek baszakodtak egymással eljárt felettük az idő, az egyik le is térdelt már eladott mindent, de van ami még küzd de belátható időn belül végük lesz hiszen a termelékenységük a béka segge alatt
ugyanez van az üdítősöknél is annyi különbséggel hogy már szinte mind megszűnt mert nem érte meg addig mentek egymás alá amíg beszopatták egymást véglegesen
de hogy éljek a peldaddal, arról van szó, hogy papíron aranyból van a pipa, de látod, hogy filctollal van rarajzolva, majd egymásra kacsintotok és aláírod, hogy aranyból van….
Ez a topic bogyónak készült, mint nagy politizáló......de ilyen eszement ámokfutást amit leművel több, mint röhejes. Remélem a darumadár tervezéshez legalább konyit valamennyit, mert ha abban is ekkora tudós akkor biza az nem.marad egyben 😆
és mindennek megvan a fix ára?
pl ha én elmegyek dolgozni bárhová és én egy órai munkámért 500 ezeret kérek, akkor ha a másik félnek megfelel akkor mi ebben a hiba?
vagy pl elküldenek a boltba tejszínért és én ezért számlázok 120ft tejszín+ 120 ezer egyéb költséget hol a hiba?
mert azért 120 ezer mert aranyból van a nike cipőmön a pipa és ez sok költségbe került így valahogy össze kell szedni a pénzt hogy visszajöjjön az ára
mert ha a 120 forintos tejszínért 1200ft kérek az gusztustalan túlárazás amit semmi sem indokol, ez tény és bizonyítható
Szerintem teljesen jogos volt a nyilatkozata mert ukrajna nem eu tag, nem nato tag. Egy belviszáj volt a kiváltó ok vagy legalábbis erre fogtak egy 8éve húzódó és halmozódó problémát.
Ez mondjuk nem stimme teljesen kronológiailag…. Mielőtt a nyugat eljutott volna odáig, hogy gondolkozni kellene valamin, mar el is folytatta azzal, hogy nehogy valakinek eszébe jusson bármi, mert azonnal odabasz….
Tehát konkrétan szerinted a bajszos és putyin ugyanolyan? 😂
Mert szerintem nem.
Semmi sem azonos a két korban és a két emberben.
Amúgy te elolvastad és értelmezted amit leírtam?
A bajszosnak is csak egyenként sikerült,és amikor kettővel kezdett rajtavesztett.
Putyin nem ilyen.
És ma nem egyenként kéne szembeállítani mert kurvára nem ugyanaz a szitu.
Csak akkor ha atomot hajigálunk.
De akkor már tökmindegy.
Igaz a globális gazdaság önkéntes szétcseszése az frankó a totálcsőd ukrajna miatt nem?
Az usákok simán leírtak egy afganisztánt és 20 év háborút meg pár ezer halott mcsi katonát 85 milliárd dollár értékű fegyverrel a béke érdekében.
Tegyék most itt is ezt.
És nem lesz gáz.
Ha izmoznak feleslegesen nagyobb szoszi lesz a futrinkában mint zelenszkij és a csapata a lecsoban.
ismerek sok céget, pl felénk van pár műanyagos, aztán addig mentek egymás alá az árakkal amíg alig maradt haszon, aztán nem jutott fejlesztésre
aztán amíg ezek baszakodtak egymással eljárt felettük az idő, az egyik le is térdelt már eladott mindent, de van ami még küzd de belátható időn belül végük lesz hiszen a termelékenységük a béka segge alatt
ugyanez van az üdítősöknél is annyi különbséggel hogy már szinte mind megszűnt mert nem érte meg addig mentek egymás alá amíg beszopatták egymást véglegesen