hétvégén kivágok pár könméter fát, már évek óta tervezem de most eljött az ideje a szélső sor már nagyon áthajlik a szomszédba
aztán lesz tartalék ha ténykeg gebasz lesz jövő télen
Ezt fejtsd már ki, hogy miért lennék “fidesznyik” vagy putyin seggnyaló! Csak azért mert nekem van annyi eszem, hogy fel tudom mérni mi az ami a legkevésbé szopat meg engem és az országunkat ?!
Én megtanultam 27 évesen, hogy baromira nem jó dolog egy oldalra elhatárolódni, te 60évesként sem jutottál még el idáig.
Ezt mindenki beszopja, csak a hülyék nem akarják felfogni.
Ennyire buta primitív embert, hogy inkább szanaszét szopatja magát azért, hogy futhasson a nyugat után… saját magukkal is képesek kibaszni mert ennyire hülyék.
úgy néz ki ősszel falazhaton fel a kéményt amit pár éve lebontottam
szerencsére lusta voltam lehordani a padlásról a téglákat
fa van, megfagyni nem fogunk
Szíriában pont ez történt.
Gyakorlatilag térdig érő romok közt még mindig lövik egymást.
Namost szíra csak egy közpes olajtermelő ország vol,de így is elindult egy energiaár robbanás meg egy migráncshullám.
Ha a ruszkik szétesnek 2-3000 atomtöltettel a lábuk alatt az nem fáklyásmenet lesz ahogy bogyó elképzeli.
Mert bogyó egy kibaszott hülye a világból csak telexen át kikukucskáló büdös komcsi.
És még egy gerinctelen senkiházi is,mert még mindig megynála az orosz gáz és tankol orbáni befagyasztott 95-öst. 😂
pedig ha kilőnék meg a hozzá közel állókat is, utána hatalomra juttatnának egy usa barát kormányt ami miatt előbb utóbb kialakulna egy tekintélyes belső viszály simán letérdele oroszország, de annyira hogy soha többé nem lenne nagyhatalom
Az eu a szankciok es ukrajna felvetelebe kurvara belerokkan mind anyagilag mind politikailag.
Mar most recseg-ropog az energiaipara.
A donath csaj mar tavaly mondta hogy vege az olcso energianak.
Szerinted putyint ugy el lehet tavolitani hogy kozben folyamatosan adjak az EU nak a gazt es az olajat?
Ne legy hulye,ha sokaig szorongatjak siman elzarja.
Fontos ez egy elotte is szetkurt korrupt orszag es a zenestacoskomikus elnoke miatt?
ha egy autót 200 ezerre terveznek, attól még elmehet 400, sőt 600 ezret is. az atomerőmű kritikus elemeit alaposan és rendszeresen átvizsgálják. nem nevezném szarnak.
putyin mindig is védekezett. 56-ban is budapesten, 2008-ban grúziában, csecsenföldön, ukrajnában. midenki oroszországot támadja, putyin nem tehet mást. putyin mindenáron békét akar, akár háborúzna is a békéért.
Nekem a Bogyóról ez jut eszembe. Ennyi baromságot összehordani. Végletek embere, van amibe beleássa magát és kimaxolja a temát de ez a politika hihetetlen, nembaj ha kétpofára tömik fasszal a száját csak a fidesz ne legyen 😂
igazándiból ahogy a németek elkezdtek buziskodni az atomerőművekkel azonnal el kellett volna kezdeni a paks3 betonozását, a kettesnek meg már évek óta termelnie kellene
aztán mire azbidióta nyugat leállít minden erőművet betegre keresnénk magunkat, megvennénk egy kis szigetet valahol az óceán közepén és ott tátolnánk a kiégett fűtőelemeket
ilyen egyszerű az egész 😂
Te tényleg hülye vagy. Bős az egész dunai élővilágot tönkrebaszta azon a területen és töredékét termeli pakshoz képest, azon is osztozva a szlovákokkal.
Ténylwg komoly alternativa.
Már értem miért dolgozol otthonról 😁
Lehetett volna: a komenista Bős-Nagymarost lebontottátok, a szelet nem szeretitek (biztos azért, mert jellemzően nyugatról fúj... 😂 ), ha "rezsicsökkentés" helyett azt a temérdek pénzt energiahatékonyságba fektették volna, biztosan előbbre járnánk.
aztán lesz tartalék ha ténykeg gebasz lesz jövő télen