úgy veszem észre menthetetlen vagy
álomvilágban élsz, ideje lenne felébredned
és sosem mondtam hogy ez jó dolog, az sem hogy tetszik, de ez így működik
szóval vagy van festés és ennek velejáróként ribik meg kocsma meg minden egyéb vagy semmi sincs, mert a semmiért senki nem fog semmit sem tenni
igen az asszony nem jár jól de olyan nincs hogy mindig mindenki jól járjon, majd elmegy műkörmöshöz és akkor neki is jut valami
Szerintem nem a valtozas ellen agalnak, hanem az ellen a kepzet ellen, hogy itt barmilyen pozitiv valtozas lesz.
Ennek amugy szerintem sincs realitasa - sajnos. Csak a bankszamlaszamok valtoznanak, amiken a kenopenzek es a visszaosztott lovek gyulnek.
Ezek alapján:
Szóval mindenki jól jár, kivéve a nej (vagyis az adózók), mert több mint dupla pénzért lehet szegény hülye, még ha örül is neki hogy szép lett a festés!
És szerinted ez egy korrekt, emberileg elfogadható viselkedés... SZerintem az sem lehet mentség hogy a 3. szomszéd is megdugta már a marit! Itt tűnik el a gerinc... Álj oda az asszony elé és mond meg neki...
Gratulálok, ugyebár mindenki magából indul ki, így már értem miért nem ágáltok a változás ellen...
Ja,és azért ne nézd le putyint,egy kb 40 milliós ország komplett benyeléséhez nem 60-70e katonával lát neki.
Mert ez az egész a határon gyakorlatozó 110e nél kevesebb.
És kibaszottul vigyáznak hogy szándékosan sem civil lakosság,se csivil infrasruktúra ne sérüljön a lehetőségek közt.
Nem azt jelenti hogy nem lesz ilyen de próbálnak úgy dolgozni.
Speciel amikor civil tank elé áll megpróbálják lebeszélni ahhelyett hogy áthajtanának rajta,ez már a csecsen háborúhoz képest is javulás.
ez hülyeség
néz csak meg a bevallott adatok szerint mekkora haderő van a ruszkiknál és mekkora az ukránoknál
a ruszkiknak nagyságrendileg nagyobb és jobb cuccaik vannak amiből az ukránoknak 300db van a ruszkiknak 5000
repülők meg hajók terén meg még durvább a különbség
szóval ha az lenne a cél hogy learolja a ukrajnát már régen végezett volna
itt az volt a cél hogy egy kicsit megbasztatja őket a nyugat szokás szerint kihátrál, és marad minden a régiben
csak most a nyugat olyan geci önérzetes lett hogy mindenáron bele akar állni a ruszkikba, még akkor is ha nem csak lábon hanem tökön is lövik közben magukat
ebből egyedül az usa jön ki jól mert egész európa megszívja
Meséket nem kéne elhinni.
Népszerű bollshit teória.
Első körben azért ukrajnával sem megy könnyen,de legyűri.
A baltikumnál meg van egy észt,litván,lett,lengyel nato tagország,ami megtámadásakor a nato 5. cikkely lép életbe.A teljes nato haderő az usákokkal együtt.
Mi haszna lenne putyinnak?
Az a célja hogy ukrajna ne legyen nato tag,és eu tag.
Azt már most elérte.
Ezt kurvára nem lépi meg,vagy ha igen akkor miért nem egy atomháborút delirálsz?
Jelenlegi szerintem terv a feketet tengeri övezet a cél és a szakadár dombast összekötni ezzel a folyosóval.Ha odessza is meglesz az nyereség,továbbá a dombasznál állomásozó 60-ezres tapasztalt ukrán haderő katlanba zárása,továbbá kijevben a vezetés kiiktatása,járulékosan harkov megszerzése.
Igen, fontos.
Ha ma hagyja a világ, hogy Putler elfoglalja Ukrajnát, akkor egy hét, hónap vagy év múlva folytatja a Baltikummal, Lengyelországgal vagy velünk, aztán a végén esetleg majd Brest-nél áll meg, mert miért ne...
Gyurcsanynak muszaj maradnia a politikaban, nem kuldhetik sittre se 2006 miatt, se az olajszokitesbol szarmazo penzei miatt, se semmi masert. O a satan, akivel a pap riogat - ha nem lenne, gyengulne a legitimitasa az egyhaznak. Orban a Gyurcsannyal szemben az orszag zomenek a szemeben kiallja a probat, mint kisebbik rossz. Ezert (is) Gyurcsanyoznak ossze mindent es mindenkit, aki az ellenzek elere akar allni. Mas kerdes, hogy ehhez az ellenzek asszisztal, mert az elso dolga az kellett volna legyen egy valosan valtoztatni kivano osszefogasnak, hogy egyik oldalbol sem ker. Csak a multtal es annak modszereivel leszamolni kurva nehez am, ha minden politikus korulotted abban erdekelt (mer' ebbol el), hogy ez a jatek folytatodjon. No meg pikk-pakk pedofil, buzi, zaklato, anyagyilkos leszel a pestisracokon, vagy antiszemita, asszonyvero, otthon noi bugyiban tancolo gazember a nyugatifenynel.
azért nincs eljárás ellene mert nem hülyék
ezeket úgy hívják politikai elit, pártállástól függetlenül mindig mindenki lop csal hazudik
annyi a különbség hogy a gyurcsótány idejében többségében külföldre ment a pénz, szóval a plusz pénzeknek nem nálunk volt a gazdaság élénkítő hatása
ezért nem volna jó ha ismét ők kerülnének hatalomra, mert nekik ez a csatorna jövedelmez jobban
ezért jobb ha a közút csinál utakat nem a strabag
Istenem. Azt is másold már ide hogy hol hoztam párhuzamba gyurcsányt a válsággal!
Nem vagyok jogász sem ügyvéd hogy eldöntsem miert kellene perelni! És a jakabbohóc sem én vagyok hogy mindenkit az elszámoltatással ijesztgessek!
telhesen mindegy a mechanizmus ami számít
de jó, alkor legyen tető felújítás ami azért jó mert abból megvan 3 kanyar is a szomszéd marinál így még jobban pezseg az élet
nem ugyanaz
te nem vagy kezelője a vagyonomnak
akkor próbálok egy egyszerű dolgot leírni hátha felfogod
meg akarod dugni a szomszéd marit, az azt mondja 20 ezerért minden testnyílását rommá gyalázhatod
na de nem tudsz kivenni 20 eztet a kasszából mert a nej megkérdi mire költötted
ezért elhívod haverod kifesteni a garázst mondod neki hogy 25 ezerrel többet kérjen a festésért mint amibe kerül ebből 5 ezret megkap
megvan a festés kifizeted, tsebben a 20 ezres, másnap már a marit mocskolod és mindenki boldog
a nej szérz mert ki van festve te szért mert megvolt a mari
a festő meg azért mert lett 5 ezer amiért nem kellett dolgozni
a mari meg fel tudja varratmi a haját mert lett 20 ezer bónusz pénze
és a lényeg:
ha nem tudtad volna kimenteni a 20 ezrest akkor nincs festés mert minek, ráér az még
nem lett volna pénze a festőnek, nem fogyott volna a festékba boltban, a mari szarul nézne ki a rövid hajával, a fodrásznak is kevesebb a bevétel
szóval mindenki szarul jár
Elnézést, nem tudtam hogy gyurcsány az okozta a 2008-as világválságot...
De komolyan, ha ő irányított mindent, is!? Ha ő parancsára hajtottak végre olyan dolgokat amik tönkretettek emberi életeket, hűtlen kezeléssel kijátszott ezt azt? Munkahelyek szüntek meg miatta! (ami igaz is, környékünkön is volt hozzá némi köze...) Akkor nem lenne szerinted miért perelni?
Szerintem egyetlen csalás/lopás sem legalizálja azt mikor erre visszamutogatva követed el ugyanazt!
a fekete-fehérben gondolkodók nem értik meg, hogy márpedig lehetséges az, hogy valaki nem is orbánista és nem is gyurcsányista. de arra sosincs érdemi válasz, hogy gyurcsány ellen miért nem indult eljárás.
álomvilágban élsz, ideje lenne felébredned
és sosem mondtam hogy ez jó dolog, az sem hogy tetszik, de ez így működik
szóval vagy van festés és ennek velejáróként ribik meg kocsma meg minden egyéb vagy semmi sincs, mert a semmiért senki nem fog semmit sem tenni
igen az asszony nem jár jól de olyan nincs hogy mindig mindenki jól járjon, majd elmegy műkörmöshöz és akkor neki is jut valami