Akkor úgy gondolod, hogy a következő 10 évben mégsem kell aggódnunk a gázhiány vagy a drágulás miatt? Ne röhögtess már... ...ennyit érnek a Putyinnal kötött 'szerződések".
bogyó nem fogja fel hogy az végülis jó dolog ha készül a városban egy uszoda(stadion könyvtár stb bármi) aminek a felét igaz hogy kimentik( a lopás szerintem nem igaz) de legalább ott van a létesítmény
ha nem tudnának belőle pénzt kivenni meg sem épülne szóval semmi sem lenne se pénz se semmi
az hogy egy 10 milliárdos melót 35 milliárdért végeznek el ez nem lopás, ha a 2 szerződő félnek megfelel akkor nem lopás
ez pont olyan mint a villany szerelőnk hogy 20 ezres órabérben dolgozik pl egy 20 perces munka simán egy óra kipakol bepakol papírokat ír stb
drága? hát persze hogy az, de ha felhívon evvel kezdi, így ha megfelel nem lopás.....
Mi az amiben élősködünk európán ?! Úgy kérdezem, mi az amiben mi jobban élősködünk az unión mind az összes többi tagállam. Attól hogy te még soha életedben nem voltál nyugaton, nem kellene ennyire elfogultnak lenni. Ott is ugyanúgy vannak pályázatok és ott is ugyanúgy lenyúlják egy részét.
Azért vagyunk mi hátrányban mert nekünk van gerincünk és nem hódolunk be a buziknak. Ez ugye neked nem lenne akadály mert te be is pucsítanál a buziknak.
"A fidesz pont hogy lavíroz a két nagy között kihasználva mind a kettőnek a jó oldalát."
Na pont erről derült ki az elmúlt napokban / hetekben, hogy nem működik: nem megy az, hogy az EU nyakán élősködünk, mégis neki próbálunk meg ártani, ahol csak tudunk. Putyin meg ívben szarik ránk, ha az ő érdekei nem úgy kívánják.
Mindkét oldalnál elvesztettük már a szavahihetőségünket - és okkal. Nem lehet jó magyar módi szerint mindent "megoldani okosba", ezt látnátok már be végre. Rákényszerültünk hogy válasszunk a két oldal között.
Ha figyelmesen elolvastad volna, én azt írtam hogy a panel házakat is 30évre tervezték, ezt mára már jócskán túlszárnyalták, aztán a vályog meg csak addig áll míg el nem mossa a víz. Őszintén szólva nem is értem hogy emberek hogy képesek még ma is egy sárkupacban élni.
Ezt részletezd kérlek hogy miért köpönyegforgató a fidesz. Illetve miért putyin párti?!
A fidesz pont hogy lavíroz a két nagy között kihasználva mind a kettőnek a jó oldalát.
Engem teljesen hidegen hagy az hogy a hanyatló nyukathoz csatlakozzunk. Engem nem érdekel hogy hova mennyi pénz tűnik el mert én tisztában vagyok azzal amit a te homàlyos szenilis agyad nem fog fel, MINDEGYIK párt és politkus lop csal és hazudik. Amíg én jól élek, márpedig jól élek és ebben az országban aki dolgozni akar, mindenki jól él! Ehhez kell az hogy a nyugattal és a kelettel is jóban legyünk! Ezt te ugye képtelen vagy felfogni, a nyugatiszél mosta agyaddal, te elvárod hogy kinyalják a segged de még fel sem emeled a székről.
Miféle ésszerűségre? Mivel én is, (és gondolom te is) egy békés, kiszámítható Európában szeretnénk élni, így egyértelmű hogy nem a köpönyegforgató Putyin-párti Fideszt támogatom. Ha volna eszed egy csöpp is, te sem az ő szekerüket tolnád.
Neked is, akár Viktorunknak el kellene döntened, hogy melyik életformát óhajtod? Nem működik a "kicsit innen is, kicsit onnan is" gondolkodásmód. Én már régen döntöttem....
Há te még miníg itt vagyol, lehet menni önkéntesen harcolni, fogadjál szót az isteneidnek harcolj értük jóságosak azok a népek: http://youtu.be/x_TFYuJO3vQ
Az én vályog szarom már 110 éve bírja, és még 30-40-et simán kinézek belőle - rendes karbantartás mellett. Hol lesznek 150 év után a komenizmusban épült beton falaszterek? A betonvas rég elrohad bennük, kártyavárként fognak összedőlni. Na meg laktam 11 évig ilyen lakótelepi nyomorúságban - nem kívánom vissza. (Megjegyzés: egy akkor vadiújan épült, már hőszigetelt 3 emeletes épületről beszélek, 1988-tól.)
Nem te baromallat,csak realisabban latjuk a vilagot nalat.
Ostoba fasz.
Az a kibaszott hajo egyhetre kereszbeallt a csatornaban es evekre felboritotta a kereskedelmet.
Szerinted ha az iroszok keallnak mi lesz?
A prayofukraina feszbukkepeken kivul?
Az hotziher hogy darutervezokre nem lesz szukseg.
Tudom butorboltosokra sem.
De hogy toled konnyebb lesz elvenni amid marad az biztos.
Nem lesz vagottdohany,narancsrenyo fotozas es argus sor abban biztos lehetsz.
Mint abban is hogy a tovig szopott nyugati politikusok ugyanugy otthagynak a szarban mint most az ukranokat.
Umzelenszkij biztos volt hogy a nato megvedi,kurvara nem,biztos hogy felveszik az eu-ba,szerintem nem,hiaba megy ez a kommunikacio.
De felveszik,es?
Von leyen bevonul geppuskazni az oroszokat?
Vagy szol hogy menjel te?
https://index.hu/kulfold/2022/...