Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan leírtam hogy hol.

Na akkor, miért kellene leültetni ?? Senki egy szóval sem írta hogy börtönbe kell zárni. Vagy keresd már ki hogy hol írtam ilyet.
Mi a szarral hazudom meg? Azért ne nekem kelljen már nyomoznom... is... Fidesz miért nem takarította már el? Mikor mondott bárki is olyan dolgot hogy ha tárgyaláson bizonyosságot nyer a dolog szegénykémet ne ültessék le?
Egy könnycseppet nem fogok érte ejteni... elhiheted! De akinek lehetősége lett volna ezt megtenni és mégsem, az ugyanúgy cinkos... Szóval hol hazudtolom meg saját magamat?
Pont most hazudtolod meg saját magad! Kiakadsz hogy a fidesz drágán dolgozik de az teljesen jogos hogy a gyurcsány csődbe taszította az országot.
Korrekt vagy te is.
Hagyjuk a gyurcsány szálat! 12 év... 12 kicseszett év. Ennyi volt beperelni leültetni! Nem sikerült? Törvényileg rendben volt minden? Akkor engedjük már el ezt...
De ez eddig is hangoztatva volt! Minden kormányzatban volt-, van-, lesz korrupció, de a MÉRTÉK az a nem mindegy!
Te! Csak a pénzt vegyük fel Ini-től, ki se kell festenünk igazából... 😍
Ez hülye példa, nem mondta a főnök hogy csak neki kell elvégezni a munkát, vagy a brigádnak! Ha brigádnak kell, és mégsem oszt lefelé valószínű el is verik. Szóval itt kicsit sántít a dolog...
Akkor értsd a példát! Bogyóval megegyezek hogy a te ingatlanodat kifestjük 10*-es szorzóval! Rendben van a dolog? Minden gond nélkül kifizeted? Akkor már pakolok is, és indulok...
Maradjon is így! 2/3-ad nélkül a ferkó barátod visszarántaná az országot a sötét mélybe!
Korrupt, haszonleső hülyéből tényleg nincs hiány Magyarországon: nem véletlenül hoztatok össze már három kétharmadot. De ennek most szerintem vége....
"Sorold már kérlek hogy mik azok az intézkedések amikkel a natoval szembe megyünk ?! Mit akadályoztunk meg ?!" Az, hogy az elmúlt pár napban viktorék nem mertek sem nato sem eu határozatot nem megszavazni, az nem teszi semmissé az elmúlt jópár év oroszbarát politikáját. most úgy néz ki a helyzet, hogy az oroszok barátságát elvesztettük pár nap alatt, a normális eu viszony elvesztéséért pedig alaposan megdolgoztunk az elmúlt jópár évben. lásd brüsszel ellenes kampány, néppárti tagság, ceu ügy, simlis eu-pályázat stb..... két szék között a pad alá estünk? nekem kicsit úgy tűnik.
Én meg nagyon remélem hogy hiába a sok hülye ebben az országban, kevés aki ennyire fogyatékos mint te.
Ennyi butaságot leírni mint amit te csinálsz…
sajnos ez nem így van, ha te ezt így gondolod akkor nem érted hogy működik a világ
az hogy ez tetszik-e? nem tetszik nekem sem
tudok ellene tenni? semmit
szóval leszarom
Attól hogy "papír van róla", a lopás az lopás marad. A köz (az egész ország) megkárosítása. Magyarul köztörvényes bűncselekmény.
Remélem egy pár napon belül bebizonyosodik, hogy innentől kezdve Oroszországnak sincs semmi köze az ukrán területekhez. A Krímhez sem!
az a lopás ha teljesítés nélkül vesz fel pénzt
vagy el lop pénzeket értékeket
ha minden a szerződés szerint megy akkor nem lopás
te sem lopsz amikor 8x több fizetést kapsz mint egy kínai munkás
az hogy nem tetszik a dolog egy okra vezethető vissza hogy te ebből nem kapsz
pl ha azt mondja a főnököd hogy kapsz 300 ezret ha egy bizonyos munka el van végezve és csak te kapod a brigád többi tagjai nem az lopás? neked nem, aki nem kap annak meg szarul esik és maguk közt azt mondják lenyúltad a brigád pénzét
ilyen egyszerű a dolog
bár szerintem ez számodra felfoghatatlan
Az nem akarat, hanem vergődés, Pöcsisajt! 😆

"Mit sem ér a harag hatalom nélkül."
Megint ferdítesz. Arra válaszolj amit kérdeztem! Putyin miért fenyegetőzött az atommal?! Mert a nyugat elkezdte bejelentgetni hogy fegyverekkel támogatja ukrajnat annak ellenére hogy putyin kijelentette, ha beleszólnak, lesz válasz.
A nyugatnak semmi köze ukrajnához, kussoljanak.
Miért romlana meg?
Sorold már kérlek hogy mik azok az intézkedések amikkel a natoval szembe megyünk ?! Mit akadályoztunk meg ?!
Macrom meg a hasonló homokos liberális vezetőket engedjük el.
Nekik szúrjuk a szemüket mert nem pucsítunk a buziknak és van saját akaratunk.
Putyinnak van 1700 (?) atomfegyvere, és pár napja ígérte meg, hogy be is veti őket! Ukrajnának egy sincs 1994 óta. Szerinted?!
Putyin hibája?! Te véletlenül nem egy párhuzamos univerzumban élsz ?!
Putyin fenyegetőzött hogy atombombát épít?! Putyin akarta felrúgni a békeszerződést és csatlakozni a nato-hoz?! Putyin mészárolta az orosz kisebbséget ?
nem lehet egy fenékkel két lovat megülni. ezt a mostani helyzet, a barátságtalanná vált magyar-orosz viszony is jól mutatja. az orbáni keleti nyitás ezen része bizony elbukott. az a gond, hogy scholz és macron levegőnek fognak minket nézni, ráadásul a ruszofób lengyelek miatt velük is megromlik többé-kevésbé a viszonyunk. meglátjuk, mennyien jönnek a békemenetre.
"az hogy egy 10 milliárdos melót 35 milliárdért végeznek el ez nem lopás, ha a 2 szerződő félnek megfelel akkor nem lopás" - ha közpénzt herdálnak el, akkor bűncselekmény. márpedig itt közpénzről beszélünk. szóval, miért nem lopás?
Ukrajna nagyon jól elvolna a nyugati fegyverek nélkül, ha 2014-óta nem állna folyamatos külső / belső orosz támadás alatt.
Mondjuk a Putyin hibája esetleg? Akinek a führered a seggét nyalta egy héttel ezelőttig?
De te megint csak fogyatékos vagy.
Kinek a hibája az hogy szankciókat kellett alkalmazzanak putyinnal szemben ? Ez is a vitya hibája hogy az usa buziskodik? Meg az is hogy a nyugat küldi az ukránoknak a fegyvereket ?
Ha a nyugat hatására ukrajna nem akarja felrúgni a szerződéseket, felszopkodhatnád a viktort hogy milyen olcsó nálunk a gáz.
Képtelen vagy egy egészet nézni. Egy egy kiragadott mondatra, fókuszálsz és leszarod hogy mi van körülötte.