Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amit a fidesz kormány alatt el is tudtàl érni ugye? Fidesz kormány alatt lett új kocsid, jobb fotós felszerelésed és most új rotyogót akarsz venni. Ehhez a fidesz kormány kellett és az hogy ne fordítsunk hátat sem nyugatnak sem keletnek. Csak mivel megrögzött ellenzéki vagy, neked semmi sem jó ezért hisztizel. De egyetlen fűszálat sem mozdítanál csak a gép mögött panaszkodsz.
Nyugati bért szeretnél?! Dolgozz!! Aki dolgozni akar és dolgozik, elég közel van ahhoz hogy nyugati bért keressen! (Persze csak arányaiban!) mert ugye ott nem úszod meg aprópénzből az albérletet vagy a rezsit, ott nem 30ezret fizetsz évente kötelezőt hanem 300at.
Egyébként meg pont a fideszes Magyarország a gennyes pattanás Európa seggén...
Tévedsz, kispofám: én nyugati színvonalon szeretnék élni. Ahol a gáz ára akár két-háromszoros, a fizetésem viszont ötszöröse a mostaninak. Ahol egy új kisautóra nem sok évet kell spórolnom, mert a "rezsi" kifizetése után is bőven marad pénzem, a befizetett adómból meg nem a NER oligarchái gazdagodnak.
Nem volt érved és nem tényeket közöltél hanem összevissza beszélsz.
Azért mert te egy pattanás szeretnél lenni a nyugat seggén, nem lesz jó nekünk ha egyoldalúan a nyugathoz állunk.
Végülis te szívesen fizetnéd a 2-3x áron az áramot és a gázt csak azért mert a csodás nyugatot felszopkodnád, jegyzem meg úgy hogy életedben nem jártál a nyugaton.

Ukrajnának és nekünk az lenne jó ha orosz bábállam lenne, oroszországnak célja fejleszteni ukrajnát a nyersanyagok és az orosz kisebbség miatt. Nekik ukrajna egy biztonsági zóna volt amit a ratyi barátaid nyugatról megpróbáltak felrúgni.
Most valami olyasmit kellene kitalálni, ami Putyin hatalmának nem tesz jót, hanem véget vet.
nincs számodra érv hiszen figyelmen kívül hagyod
hiába mondja mindenki hogy az egy piros pöttyös labda a te agyad nem fogja fel mert egy kék kockát észlel mindenben is
az összes fanatikus ilyen, egyszerűen felfoghatatlan számára a dolog, mint pl nekem a 4. dimenzió....
""Egy sarokba szorított patkány nagyon veszélyes tud lenni." emiatt gondolkodtak hosszabban a swift döntésen is. annyit kell szankcionálni, hogy az idei orosz gazdaság olyan 5-10 százalékot essen. ezt érezni fogja ott mindenki, fájni fog. de egy ennél komolyabb szankciós csomaggal teljesen sarokba szorítanák oroszországot és ez jelenleg nem cél. anno a krím miatti szankciókat is szépen megérezték az oroszok, bár putyin hatalmának jót tett.
na egy újabb személyeskedős válasz. érvek, tények helyett. pfffff
én érvekkel, tényekkel meggyőzhető vagyok. ilyen válasszal nem tudok mit kezdeni. nem mondtál semmit. a személyeskedés nem érdekel, semmivel sem tudnál megsérteni.
Az csak neked lenne jobb, pöcsisajt! De azt még magad sem tudod, hogy miért...
Usa bábállamból orosz bábállam?! Minden tekintetben jobb, európának is ha orosz bábállam lesz ukrajna és nem amerikai.
Dögölj meg te. 😍
Na,a ven genya lancdohanyos liberalnaci is felebredt..........hogy horogve kapkodna mar a levegoert a szetbagozott tudeje miatt. 😆
https://nyugatifeny.hu/2022/02/27/tota-w-arpad-amig-mocskos-haboruira-keszult-putyin-mindenben-szamithatott-orbanra
"Egy sarokba szorított patkány nagyon veszélyes tud lenni."

https://index.hu/kulfold/2022/...
Te inkább oltakozni menjél. Motorral! 😆
A csavo egy csolatassal rendelkezo DK nyuggerkommandos szintjen van.
Annyira összevissza beszélsz hogy felesleges veled vitázni.
Sanszos, de a tömegnek ez kell!
Na, megyek motorozni!
Az autot eltaposo strela 10 legvedelmi pancelos is nagy valoszinuseggel egy gyakorlatlan ukran sofor balesete matt volt,a ruszkik akkor meg messze voltak es nem volt rajta a jelzesei sem.
Nomeg mit keres egyedul kijevben egy ilyen cucc ha orosz?
Mar reg kilottek volna.
Nem sértegetni akarlak, de kb. egy 17 éves rasztás hülyegyerek szintjén "gondolkodsz"!
Szerintem hagyjuk.
"Szóval ha nem rajongok a színes kultúráért, náci vagyok!"
Ez nekem ködös, nem tudok rá reagálni.
"Ha nem szeretnék kamionon vonagló buzikat látni a fővárosom közepén, náci vagyok!" én sem szeretnék ilyet látni, de a tolerancia része, hogy megengedjük ezt is.
"Ha Magyarországon előtérbe helyezném a magyar embereket, náci vagyok!" ez azért érdekes, mert magyarországon él tizenvalahány kisebbség, ráadásul rengeteg elmagyarosodott ember él ilyen-olyan felmenőkkel. A 19. század közepén például a dél-dunántúli régió jelentős része, kb. fele német volt. Másrészt, ha valaki előtérbe helyezel, akkor ez azt is jelenti, hogy valakiket háttérbe. Na de hogyna különb9özteted meg ki magyar és ki nem?
"Ha elítélem izrael, a zusa, a nato, erőszakosságait, indokolatlan gyilkosságait, náci vagyok!" emiatt aligha. de túl ködös a megfogalmazás, így nem tudok konkrátan reagálni.
"Ha nem ítélem el oroszország önvédekezését, náci vagyok!" németország 1939 szeptember elsejei önvédekezését sem ítéled el, gondolom. és ha nem, akkor viszont van egy rossz hírem.
Folytassam?"
Lassitsunk. Dontsuk el, hogy liberalisok vagyunk avagy sem.
Ha liberalisok vagyunk a szo valodi es nem 21. szazadi ertelmeben, akkor klasszikust idezve "olyan orszagban szeretnenk elni, ahol lehetnek naci, de nem akarnek az lenni". Magyaran a velemeny es a szolas szabad, szankcionalni, tiltani csak az erkolccsel es humanummal ossze nem egyeztetheto cselekedeteket kell es lehet. A te oklod szabadsaga az en orromnal er veget.

A szavak, gondolatok es velemenyek szintjen megnyilvanulo intolerancia ellen fellepni, azert buntetni "ujbalos" talalmany es szembe megy a liberalis demokrata ertekrenddel. Tudom, hogy most pont ez a trend, meg is lehet nezni, mi lett belole.
Már rég kiderült.
Azért volt humorérzékük.
Megvárták míg mindenki kióbégatja magát, csinnadratta, stb.
Aztán szóltak nekik, hogy "ha akartok beszélni a hősi halottakkal, adunk nekik mikrofont!" 😂