Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre gondolsz talán? 😆
Ismered a minden vivő indokot nem? 😂
Régebben a lidl-nél ütötte meg a fülemet a következő párbeszéd:
Nem "idén barnult" anyuka és a 5-6 éves kisfia között, a gyerkőc éppen elkezdett majszolni egy kiflit:
Gyerkőc: -És ezt nem kell kifizetni?
Anyuka: -Egyed... Nem...
Szóval alakíthatóak lennének(többségük), csak hát ha nem ezt látják otthon, és még el is fogadjuk amit csinálnak! Bár sokat nem lehet tenni, de feltételeket lehetne szabni.
Vicces mikor hétvégén éjjel 12-kor csengetnek be a gyógyszertárba, hogy elfogyott a tápszer... És ha + díjat számolsz meg vannak sértődve, és kikérik maguknak! Pedig az sem egyből fogy el... Ebbe manapság senki nem mer beleállni... Főleg most, kell a szavazat!
én mindig azt mondtam a cigókkal semmi gond nincs, avval van gond hogy megtehetik azt amit megtesznek, és ez nem a cigók bűne
Így is lehet nézni, de szerintem egyforma "kezeléshez" képest kell nézni, hogy baj van-e embercsoportokkal.
Amúgy a cigányok előtt a megélhetési állipppppsiket kéne elevenen elégetni a kiccsaláddal együtt, hogy hírmondójuk se maradjon. Már az sokat segítene.
nincs azokkal semmi baj, csak nem jól vannak kezelve
régen amikor kiment a yard és sorba állították a putri népét és dalmatára lettek gumibotozva akkor utána semmi gond nem volt velük
egyből meglett ki lopta a tyúkot, ki loptt a temetőből virágot stbstb
aztán amikor a 3. ilyen fullszervizen túl volt a család kezdtek jó útra térni
a mostani liberál demokrácia nem nekik való, mert nincsenek ehhez szokva
A cigányokkal mindig- és mindenhol baj volt és baj van.
Van persze pár, aki felvette a ritmust, de azok olyan kevesen vannak, hogy egészen nyugodtan lehet általánosítani továbbra is.
Jogos es sajnos, regota igy van. Csak a mertek valtozott. 91-ben a Csurka le merte irni, hogy a ciganysaggal baj van, rogton osszeult a gittegylet es elhatarolodott a kepzelt barnainges vesztol.
Ez azota csak sokkal rosszabb lett, mara a kigyo a sajat farkat harapja. Az egykoron oly kurva fontos szolasszabadsag mar nem jar alanyi jogon.
már régóta mondogatom aki nem a liberál langyos hígfoson él az már egyből fasiszta.....
Ezzel szemben egyes magyar cikkek szerint az amcsi szelsojobb altal hergelt oltasellenesek balheznak :D

Szegyen, hogy a 'baloldalisag' es a 'liberalizmus' jelentese hogy elkorcsosult, basszameg.
Művelődjetek! Ne csak a telexindex független objektív sajtó kamuit lássátok:
http://youtu.be/ZlKO4w8m5kI
😂 😂 😂 😂
1996-ban kezdtem internetezni, azóta olvasom a kifogásokat és magyarázatokat.

Tudom, ha én lennék a helyében, sokkal jobb szöveget tudnék nyomni.
Polgár Jenő az úrhoz a hivatalba. 😆
Annyira függ hogy ö meg termeli magának kicsibe és eszik . Hogy miért ?????????? Csak azért mert meg van hozzá a tudása . A kedves polgár a valahányadikon meg tud választani hideg és a meleg víz között mér ha folyik 😂 😂 😂
De ugye a polgár akárki lehet az benne a jó 😉
És.igy sokkal jobbizüen tolja befelé a szart, mert hát igaz sokkal rosszabb, de amugy jobb lenne 😄
A, a szoveget ismerem elore, a patas miatt voltak kenytelenek a szar dologokat elrendelni. Amugy a kanaan lenne, csak hat a patas ugye...
Igy is vissza fogja ha az összefosás nyerne 😆
😂
Kar, hogy nem az igazi Fuhrer keri toled szamon a viselt dolgaidat. akkor visszasirnad ezt.
Ha jobbágy nem dolgozik akkor ő sem szarik. Maradjunk annyiban mindenki függ egymástól... fogyasztó társadalom. Fogyasszunk akkor lesz GDP nem pangás és csóróság. Magunk generálhatjuk a legjobban a gazdaság fejlődését, együtt közösen.
Ha jobbágy nem dolgozik akkor a polgár nem szarik 😉
amíg több a jobbágy mint a polgár, addig ez marad.
Itt meg a álprobléma ami nem is létezik, ez csak meg rendezették magas szinten hogy meg lophassanak
http://youtu.be/EmzljKq5L80;t=2s
https://www.elemi.hu/tobb-tama...
nem érted ugye?
nem egyet kellene hanem kivétel nélkül mindent akkor csak haverok lennének a böriben mert kollektíven az egész ország le lenne csukva
na de ilyen sosem lesz hiszen olyan kurva jó a magyar jellem hogy simán felnyomná egyik a másikat, a tetves cigó 1000x összetartóbb