Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ukránok kb. annyira támadhatták meg az oroszokat, ahogy '39-ben a lengyelek a németeket.
sajnos a sok ingyenpénz miatt lógott ki eddog a fejünk a fostengerből
termelés szempontjából kb olyan verseny van hogy mi betonkockával a lábunkon futunk a nyugat után
Csak ket eszrevetel:

Egyszer probalj meg csakes kizarolag abbol, ami megtermelsz, engedd mar el a tamogatasokat, masreszt ha a fejlettsegunk eleri az eu atlag 70%-t,a kohezios alapot amugy sem adjak tovabb.

Jo itt barkinek is pitizni az ingyenpenzert? Ami amugy sem ingyen...
A korpás fejű is cudálatosz embör vót. 😆
Szerintem az antalék vótak.
már túrják a pályát szóval meglesz a bp-belgrád
kiskőrösön egy átmenő sínpár van a többit felszedték már
amúgy ezt a vonalat a franciák uscakarták 2 nyomvonal+ gyors pályára építeni de szerencsére nem sikerült nekik
92. ben nem tudom ki volt a kormányon és meddig de világbajnok szar üzletet kötött amit utána lemondtak
Mindig kell egy indok.
Mégse járja hogy az európai parlament jelölje ki az itteni helytartókat.
Már akik a saját oligarhát termelik ki a német,francia,holland,belga oligarhák helyett. 😂
Rutte is fellélegezhetne hogy a kínai áru továbra is rotterdamon és antwerpenen keresztül menne a Bp-belgrád vasútvonal helyett,a rendes holland adó és vámbevételek megmaradnának. 😂
Azt gondolom tudod, hogy (bár jogtalanul tartják vissza a pénzeket szerintem is) a mostani döntésnek semmi köze a buzikhoz 😂
A jogorvoslati kérelem teljesen másról szólt és az indoklásban sincs benne, mivel a gyermekvédelmi törvény, amire hivatkoznak nagyjaink, 8 hónappal később született meg, mint ahogy a bírósági ügy elindult 😆
Tehát nem kell aggódnod, emiatt senkinek nem kell buzinak lenni 😂 más miatt még lehet…. 😂
..szóval sosem leszel gazdag! 😁
Sztem Bogyó legjobban ezt a buziskodást várja - gyurcsány alatt csinálhatja nyíltan! 😆
Nem is rád értetem 😃 csak meg említettem hogy most kb azért fizetnek unió
Ezt már tényszerűn bevallotta a tudjuk ki szervezet alkalmazottja 🙄
Az jó, mert a Bayer-show-ban másfél hete a pénzügyminiszter mondta, hogy a minimálbér az egyetlen, amihez a kormánynak semmi köze nincs, a munkaadók állapodnak meg a munkavállalókkal, a kormány csak rábólint… 😆
nem próbáltam még ezt a buziskodást, lehet jó móka de én inkább kihagynám
nőket már pakoltam seggbe de igazándiból az sem varázsolt el
szóval sosem leszek gazdag buzi
grrrr....
Még a uniós pénzt meg kaphatjuk csak . Csak sokkal több embernek kell buzinak lenni meg a gyerekeket oda kell adni LNBTQ-nak és máris dől a zsozso 😬 😕
😂 😂 😂 nálad Viktor be írta magát ,200-300 évre mindenért hibás rubrikákba . Néha nem sírsz fel álmodba ??????? Gyurcsány ments meg 😂 😂 😂
Ez még mindig fotoshopp.
Zotyám azt hittem ezen már túl vagyunk(szemeit körbeforgató)
ha nyernek akkor lesz szopás bőven, ha a feri klán nyer akkor meg keményen seggből szájba megy a buli
mondjuk én a viktor helyében most hagytam volna abba az egészet
ismét lehetett volna mutogatni a baloldalra mennyire elkúrták
Akár ők maradnak hatalmon, akár sikerül leváltani őket - brutális pár év elé nézünk (hiperinfláció, szegénység, stb.)
De ezt a Viktornak köszönjétek meg....
Az is tény hogy nincs reptéri kutya.
ha most geci mi lesz egy év múlva?
csomó úniós pénz bukta, kiszórtak egy valag zsetont 13. havi nyugdíjra, adóvisszatérítésre, fiatalok adóeltörlésére, ez nagyon hiányozni fog a kasszából
és egyedül a minimálbér emelésből befolyt plusz adóval lesz több a zsebben az pedig nem fedezi ám a cirkuszi költségeket
ez tény...
A dinók is orbán miatt haltak ki. 😂