sajnos a sok ingyenpénz miatt lógott ki eddog a fejünk a fostengerből
termelés szempontjából kb olyan verseny van hogy mi betonkockával a lábunkon futunk a nyugat után
Egyszer probalj meg csakes kizarolag abbol, ami megtermelsz, engedd mar el a tamogatasokat, masreszt ha a fejlettsegunk eleri az eu atlag 70%-t,a kohezios alapot amugy sem adjak tovabb.
Jo itt barkinek is pitizni az ingyenpenzert? Ami amugy sem ingyen...
már túrják a pályát szóval meglesz a bp-belgrád
kiskőrösön egy átmenő sínpár van a többit felszedték már
amúgy ezt a vonalat a franciák uscakarták 2 nyomvonal+ gyors pályára építeni de szerencsére nem sikerült nekik
92. ben nem tudom ki volt a kormányon és meddig de világbajnok szar üzletet kötött amit utána lemondtak
Mindig kell egy indok.
Mégse járja hogy az európai parlament jelölje ki az itteni helytartókat.
Már akik a saját oligarhát termelik ki a német,francia,holland,belga oligarhák helyett. 😂
Rutte is fellélegezhetne hogy a kínai áru továbra is rotterdamon és antwerpenen keresztül menne a Bp-belgrád vasútvonal helyett,a rendes holland adó és vámbevételek megmaradnának. 😂
Azt gondolom tudod, hogy (bár jogtalanul tartják vissza a pénzeket szerintem is) a mostani döntésnek semmi köze a buzikhoz 😂
A jogorvoslati kérelem teljesen másról szólt és az indoklásban sincs benne, mivel a gyermekvédelmi törvény, amire hivatkoznak nagyjaink, 8 hónappal később született meg, mint ahogy a bírósági ügy elindult 😆
Tehát nem kell aggódnod, emiatt senkinek nem kell buzinak lenni 😂 más miatt még lehet…. 😂
Az jó, mert a Bayer-show-ban másfél hete a pénzügyminiszter mondta, hogy a minimálbér az egyetlen, amihez a kormánynak semmi köze nincs, a munkaadók állapodnak meg a munkavállalókkal, a kormány csak rábólint… 😆
nem próbáltam még ezt a buziskodást, lehet jó móka de én inkább kihagynám
nőket már pakoltam seggbe de igazándiból az sem varázsolt el
szóval sosem leszek gazdag buzi
ha nyernek akkor lesz szopás bőven, ha a feri klán nyer akkor meg keményen seggből szájba megy a buli
mondjuk én a viktor helyében most hagytam volna abba az egészet
ismét lehetett volna mutogatni a baloldalra mennyire elkúrták
Akár ők maradnak hatalmon, akár sikerül leváltani őket - brutális pár év elé nézünk (hiperinfláció, szegénység, stb.)
De ezt a Viktornak köszönjétek meg....
ha most geci mi lesz egy év múlva?
csomó úniós pénz bukta, kiszórtak egy valag zsetont 13. havi nyugdíjra, adóvisszatérítésre, fiatalok adóeltörlésére, ez nagyon hiányozni fog a kasszából
és egyedül a minimálbér emelésből befolyt plusz adóval lesz több a zsebben az pedig nem fedezi ám a cirkuszi költségeket
termelés szempontjából kb olyan verseny van hogy mi betonkockával a lábunkon futunk a nyugat után
Egyszer probalj meg csakes kizarolag abbol, ami megtermelsz, engedd mar el a tamogatasokat, masreszt ha a fejlettsegunk eleri az eu atlag 70%-t,a kohezios alapot amugy sem adjak tovabb.
Jo itt barkinek is pitizni az ingyenpenzert? Ami amugy sem ingyen...
kiskőrösön egy átmenő sínpár van a többit felszedték már
amúgy ezt a vonalat a franciák uscakarták 2 nyomvonal+ gyors pályára építeni de szerencsére nem sikerült nekik
92. ben nem tudom ki volt a kormányon és meddig de világbajnok szar üzletet kötött amit utána lemondtak
Mégse járja hogy az európai parlament jelölje ki az itteni helytartókat.
Már akik a saját oligarhát termelik ki a német,francia,holland,belga oligarhák helyett. 😂
Rutte is fellélegezhetne hogy a kínai áru továbra is rotterdamon és antwerpenen keresztül menne a Bp-belgrád vasútvonal helyett,a rendes holland adó és vámbevételek megmaradnának. 😂
A jogorvoslati kérelem teljesen másról szólt és az indoklásban sincs benne, mivel a gyermekvédelmi törvény, amire hivatkoznak nagyjaink, 8 hónappal később született meg, mint ahogy a bírósági ügy elindult 😆
Tehát nem kell aggódnod, emiatt senkinek nem kell buzinak lenni 😂 más miatt még lehet…. 😂
Ezt már tényszerűn bevallotta a tudjuk ki szervezet alkalmazottja 🙄
nőket már pakoltam seggbe de igazándiból az sem varázsolt el
szóval sosem leszek gazdag buzi
mondjuk én a viktor helyében most hagytam volna abba az egészet
ismét lehetett volna mutogatni a baloldalra mennyire elkúrták
De ezt a Viktornak köszönjétek meg....
csomó úniós pénz bukta, kiszórtak egy valag zsetont 13. havi nyugdíjra, adóvisszatérítésre, fiatalok adóeltörlésére, ez nagyon hiányozni fog a kasszából
és egyedül a minimálbér emelésből befolyt plusz adóval lesz több a zsebben az pedig nem fedezi ám a cirkuszi költségeket