Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerencsere nincs beleszolasod. 😆
Igen, ezt mondom én is! Ha jól tudom 3 gyereknél már megkapod a bruttódat szinte...
Ez nem támogatás? De.
És még ezen felül kapsz jópár millát! Ez is támogatás? Lehet annak is nevezni, de akár segélynek is! De hányan veszik fel olyanok akik a kezdőrészletet is ebből állják, és hányan olyanok akiknek szüksége sem lenne rá...
Ami mellé ugye pénzügyi kultúrát nem mellékelnek... Iskolában ilyet nem nagyon tanítanak!
Szóval értelmesebb önteni az "ingyenpénzt" aztán lesz valahogy... Ahelyett hogy oktatnák az embereket, munkáért értelmes bért adnának... És mindenki maga kigazdálkodja!
Viszont ha valaki bebukja akkor majd állambácsi kisegíti? Mint a devizahitelnél? Vagy elengedi a kezét, és had ússzon az a ház...
Az adó elengedésével egyetértek, de a többivel nem...
IS.
Rendicsek,támogatod az eltörlést és az emelést. 😆
Mint írtam egyetértek a család támogatással…. Ettől meg igaz ez is 😂
Persze,ezert is kell megszuntetni a csaladi adokedvezmenyeket,felemelni az energiaarakat (szigetelj,ne fogyassz ba+) mer a foni segelyt oszt.
Brillians. 😆
Segély most is van, nem is kevés… a Főni nem hagyja a szavazóbázist éhen halni…
A jákob jobbikoskent siman beigert egy tripla segelyt valami roma fonoknek.
A gyerekek utani az adokedvezmeny munka utan jar,nem azert mert lelegeznek,a munkanak van bere,ami utan fogyasztanak,ebbol ujra arutermeles lesz es stb.
Jobb mint a segelyezes.Amit reflexbol ujra nyomnak igeretben.
Az államnak van pénze, a kormánynak nincs.
Én sok mindennel nem értek egyet, de ezzel igen. Olyan mértékben csökken a népesség, hogy ösztönzést kell tenni a rendszerbe
Akiknek nem lehet, vegyenek ki a megőrzőből.
En mar csak azert is meglepnem mert teged szemely szerint bosszant. 😆
Ezert mar megeri.
Miért kell előnyöket biztosítani azoknak akik bevállalnak 3 gyereket? Ráadásul ennyit? Csok, adómentesség stb... És aki önhibáján kívül nem teheti meg hogy bevállalja mindezt? Ő miért van "negatívan" megkülönböztetve? Az államnak NINCS pénze! Az adókból van! Az ő adójukból is támogatják a "bevállalósokat", miközben a nagy "ingyenpénzek" miatt aránytalanul nőttek a lakás/ház árak... Köszönjük! 2* szívunk a nagy kedvezmények miatt...
Akkor miért is ne lehetne előnyt biztosítani a fűtésszámlánál olyannak aki esetleg nem olyan tehetős? (akár saját hibáján kívül)?
Kell a honor na, a firkásznak is kell fizetni a rezsit.
fúú, ez már igazi agymenés....hiába no, ezeket nem szabad hivatalos helyre se beengedni nem hogy pozicióba tenni 😀
Ez nekem olyan, mint amikor a komcsik és lippppsik ajvékolják, hogy nincs is Isten, meg így a vallás meg úgy, aztán kórusban nyihognak, hogy a buzikról mit gondolnak egyházi berkekben.
Tömegnek.
És mire választották ki? vagy csak jelkép hordozónak meghagyták? :))
ék = ok
Én nem akarom bántani, mert bajt csinál magának eleget, szegény.
A viselkedése számomra egy néhai kollégát idéz, aki annyira rettegett a vélt faszistáktól és a nácziaktól, akik szerinte a Fideszben materializálódtak, hogy érv, ék- és logika nélkül mindig ellenük szavazott a választáson. És miért? Mert egy régi képen valami tábori fényképen látott egy kislány fényképét, aki annyira erősen hasonlított a valódi lányára, hogy elhitte, visszajönnek a nácziak megint és megint bántanak mindenkit, ha kell ha nem.
Hát a Bogyóban is is zsigeri félelmet vélek felfedezni, mondhatnám, hogy a kiválasztottak népének jelét hordja, de hát... és ki tudja?
Neked már nem kell hazavinni - elég a tükörbe nézned. 😆
nem mondom hogy baj hogy fűti, de mivel neki úgy néz ki nem számít a pénz tökmindegy mennyit fizet
de lehet van olyan nyugger akinek egy +20% már lehet szarul esne aztán dönteni kell vagy megfagy vagy csirkefarhát nincs vagy gyógyszer nincs
a fenit emelésből meg ezeknek a kedvezménye kijönne
a köztes emberek meg elkezdenének spórolni valamilyen mértékben, mert ha eddig 8 ezer volt a villany utána meg 12 mert sávot ugrik akkor lehet nem égetné egész éjjel a villanyt a budiban meg hasonló nem teljesen szükséges dolgokat leépíti
pl nálunk volt olyan hogy a nej nyáron a 35 fokban a szárítóban szárított mert lusta volt kimenni teregetni a melegben.........
Dehogyis, csak a buzik meg a transzok menekülnek miatta. Azokat meg akár haza is vihetné:)