Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Április 24.-én jótékonysági motorkiállítás Barcson.
Info: 30 494 1156
Jobbat
Szép reggelt mindenkinek!
Megnéztem most azt az építkezést, szépen haladnak a tetővel
Na végre vki belinkelte ezt, már kerestem egy ideje:

http://forum.index.hu/Article/...

10 ok amiért valaki nem int vissza
beszivárgott a kampánycsend...

igabo építkezik, igazoltan van távol
Ez már nekem is feltűnt egy-két napja csend van
Mivan, elvitte a cica a nyelveteket?
Üdv! Bocshogy későn válaszolok a kérdésekre...az én ruhám a púpos is, és pécsen a motoboxnál vettem!

Am mizu veletek?
Én is cordurában estem és mondhatni karcmentes maradt a gatya is és a dzseki is... De ez mind tempó és talaj függő, h milyen lesz a végeredmény. Én a szotyiba landoltam
hát igen. az ára miatt vettem meg én is..
bár ez is többet véd mint egy farmer...
nekem se volt betervezve . Reméljük nem kell neked is kipróbálnod.

Amúgy meg voltam vele elégedve ár érték arányban nem volt rosz de természetesen most már belátom, hogy figyelni kell a minőséget is.
nekem is spool gatyám van.. akkor ne nagyon essek benne
mondjuk nem terveztem eddig sem
Na mi ez a pangás emberek?
Igen nagy szerencsém volt hogy csak ilyen tempóban csúsztam el, mert ennél többet a nadrág nem bírt volna ki.
Igen én is remélem, sajna majd csak jövő hónap elején tudok vele foglalkozni addig sajna jegelnem kell a dolgot.
Amúgy szétszedés közbe nekem is úgy tűnt hogy össze tudom rakni magam is, egy-két kábel forrasztását majd a szerelőkre bízom de amit lehet az biztos itthon lesz megcsinálva.
Az lehet, hogy van a Petinek...majd gyere és nézz körül...szerintem
Tamás!
igen
most már csak tükör kéne valahonnan(mert ugye balmenetes szárú kell bele )
Hát igen attól kb ennyit lehet várni. 500D-s és feletti kordurák azért már nyújtanak védelmet is
És ahogy nézem a képen, kb 4 kanyarral az esésed után dobtam el én Barátúr felé
Szeva KissB...Hallom a nyuszi tükörtartót hozott... ...Ezúton is üdvözlöm...
Remélem Kopasz Neked csak látványos a károd, bár abból is kijutott bőven. Ha az első telóid nem mentek el akkor nagy mákod van. Itt van pár kép az enyémről, kicsit szarabbul néz ki... vagyis nézett ki Ha kell valami segítség szólj, az utolsó csavarig mindent én csináltam meg a motoromon. A villahidakat nézzétek meg rendesen, h görbültek-e, bár ránézésre úgyse fogjátok látni a hibát, aki meg ha ért hozzá, tudja mit kell csinálnia.
Nah megnéztem. A nadrág az spool márkájú a kabát meg vmi Rush-M
Hát igen, erre az évre amúgy is be volt tervezve egy bukó csere és egy bőr kombi a fene gondolta volna, hogy ilyen hamar kelleni fog
Nemtudom , hogy tudtok-e róla, de azért belinkelem
http://www.tavaszizsongas.eu/m...