Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Van hozzá javitó szettem 2500ft
Nehéz volt abba hagyni,de éjjel kell mennem dolgozni
dejóneked
Sziasztok!Megvolt az idei év első legális gurulása! 100 km-er kb nem sok de nagyon finom volt
sztem bontóbol. van egy bontó baján, most nem jut eszembe a neve. én is onnan rendeltem holtjáték állítót, féláron
hali!
tudom nem illik, de hátha valaki ismer valakit, aki ismer valakit akivel elcserélhetném és nem a világ végére kell menni az üzletért...
Szóval a robogómat elcserélném 2 db Givi oldaldobozra.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Amúgy fesés hogy áll?Hétvégére 16 fokot mondanak ÁM .
Hy.

Dzsozé.Jó áron sehol .
De szerintem ahol érdemes "jobb" áron az a Szösziék és a Cserni ZS.tól.Én e kettő helyen kérdezném meg hogy óccsóért mibe kerül.És aki olcsóbban meghozza.A Wéberék elvileg még vannak(visszavették a hondát tőlük állítólag ) de a Yoozsónak a beigért 5500 Ft helyett adtak egy 9800 ft os cehhet a megrendelt és előre leeggyeztetett fék cuccaira.Most nem tudom hogy elszámolták e vagy a yoozsó volt balfasz és nem értette hogy mi mennyi de ha gondolod próbáld megkérdezni tőlük is.
Itt igazából a lóvé számít-hogy ki hozza gondolom édes mindegy csak hozzák minnél olcsóbban.
Szép estét!
haj skacok azt kérdezném töletek hogy tudja e valaki hogy honnan tudnék rendelni kuplung bovdent a hondához jo áron köszi
Eladó használt,de jó állapotban lévő fűzős bőrnadrág.Marha bőrből.Apróbb javítható hibákkal. Stílus váltás miatt.Kb 50es méretű,teljes hossza 116cm.

Ára 6500ft
mit tervezel miylen lesz?
haj gabo köszi a segitséget az idomokat holnap viszem a piktorhoz jövö hétvégére kész állitolag utána össze rakás felgumizás oszt beguritom a dekoroshoz matricázásra és utána remélem az idö engedi akkor GOOOOO
.. nektek jó.. vannak jó motoros helyek. Bérmiféle motorral lehet arrafele kanyarogni..:)

Gyertek túrázni na!
Jó lessz.. még babettával is
köcsög mi az hogy nicns normális. milyen pulcsiba vagy most éppen he?
Hali srácok!Miért nincsen pécsett egy normális motoros club?
Most ha gonosz lennék akkor mondanám: mire a kipuffod kész addigra itt lesz a kamm is
Tesó.Megrendeltem a kamerádat,de 1-1,5 hét mire a srác megkapja a szállítmányt és küldi nekem.Előre vagyunk véve mert én már rendeltem tőle,ha most kérnék először akkor......Úgyhogy.....meglesz max 2 hét
Ott a helyünk
http://www.m?t?r?zz.hu/main.pl...

Egy túra 50ccm-eseknek.. a kérdőjelek helyére írjátok be az "o" betüket!
Hy tesó.

Hívtam és holnap újra hívom délelött 10-11 körül.Elvileg 3 db ot kellene rendelnem összesen ,rajta vagyok a témán .
Elvitted az idomokat ma a fényezőhöz vagy a a jövő hétre marad?
haj gabo tudtál beszélni a sráccal ?
Szép téli napot!
Köszi Soma de én idénre kiszánkoztam magamat!
mehetünk. de csak szánkóval