hali!
tudom nem illik, de hátha valaki ismer valakit, aki ismer valakit akivel elcserélhetném és nem a világ végére kell menni az üzletért...
Szóval a robogómat elcserélném 2 db Givi oldaldobozra. http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Dzsozé.Jó áron sehol .
De szerintem ahol érdemes "jobb" áron az a Szösziék és a Cserni ZS.tól.Én e kettő helyen kérdezném meg hogy óccsóért mibe kerül.És aki olcsóbban meghozza.A Wéberék elvileg még vannak(visszavették a hondát tőlük állítólag ) de a Yoozsónak a beigért 5500 Ft helyett adtak egy 9800 ft os cehhet a megrendelt és előre leeggyeztetett fék cuccaira.Most nem tudom hogy elszámolták e vagy a yoozsó volt balfasz és nem értette hogy mi mennyi de ha gondolod próbáld megkérdezni tőlük is.
Itt igazából a lóvé számít-hogy ki hozza gondolom édes mindegy csak hozzák minnél olcsóbban.
haj gabo köszi a segitséget az idomokat holnap viszem a piktorhoz jövö hétvégére kész állitolag utána össze rakás felgumizás oszt beguritom a dekoroshoz matricázásra és utána remélem az idö engedi akkor GOOOOO
Tesó.Megrendeltem a kamerádat,de 1-1,5 hét mire a srác megkapja a szállítmányt és küldi nekem.Előre vagyunk véve mert én már rendeltem tőle,ha most kérnék először akkor......Úgyhogy.....meglesz max 2 hét
Hívtam és holnap újra hívom délelött 10-11 körül.Elvileg 3 db ot kellene rendelnem összesen ,rajta vagyok a témán .
Elvitted az idomokat ma a fényezőhöz vagy a a jövő hétre marad?
Van hozzá javitó szettem 2500ft