Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze de csak akkor hasítok ha egyedül vagyok meg vigyázni kell rá ha valami baj lenne ki mossa a gatyáimat meg ki főz vasal? tudod ezek fontos dolgok

amúgy ha meglesz a motor akkor sem akarok vele hasítani mert már egyszer esett motorral és nem szeretném ha még egyszer elesne tegnap ment fater robijával tetszett neki!amúgy meg szerintem téged sem kell félteni a motoron!
Hát, nem, már nemigazán. Van készlet elég sajnos...
Bizományban is árulsz motorokat?
És, legalább olyan bátor, ha fel mert ülni mögéd...
De, használt robival foglalkozunk. Kérdés, mekkora robogót szeretnél? 50-es? 50-esnek látszó nagyobb? Rendszámos? nagytestű? stb stb...ezek fontos kérdések
hamarosan remélem én is hogy megoldódik mert ma elfogyott a türelmem !tegnap én is mentem 1 kört az új asszonnyal apám robijával de nagyon hernya két személlyel !bár ő sokkal könnyebb mint az anett volt aztán kicsit jobb volt!
Nagy robogót keresel?
használt robógóval nem foglakoztok? mit érdemes nézni?
Én csak kérdeztem...Mert, azért minden éremnek két oldala van. Mondom én ezt most úgy, hogy nem akarok senki pártjára állni. Reméljük, hamarosan megoldódik.

Megvagyok, köszi. Tegnap Vespaval hasítottunk. Majdnem körbemotorztam kissb faterját a VFR-el Hertelendnél ( na jó, majdnem majdnem )
Szevasztok!
Kárpátaljáról írok és érdeklődni szeretnék, hogy hogyan lehet a motoros találkozónk programját feltenni az esemény naptárba?
I. Mezőgecsei Motoros Találkozó és Tájtúra
5000 km van benne a szöszi szerint az egykerekezéstől de ez baromság mert 15 egykeréktől nem megy tönkre ezt te is tudod főleg nem attól ahogy én kerekeztem vele azoknak nem megy tönkre akik kilómétereket mennek keréken én aki megy 10 métert attól bizt nem !garba javítják nem ezzel van a gond hanem a hozzáállással a mindennapos ígérgetéssel szerintem 6 hét alatt azért meg lehet javítani!amúgy veled mizu?
MotorsportSzabó....lottózak?
Csak két márkakereskedés van Pécsen Suzuki motorokból,, amiről szó van az nem az Enduro, a többivel legyél ügyes, ha kíváncsi vagy
kérdezd a többieket szerintem mindenki tudja !majd kisb ad választ neked ne én legyek!köszönöm !engem 1 valami érdekel ahogy motorozni tudjak és magasról leszarom hogyan és honnan ad cseremotort !
Szia Roland..és, azt tudjuk, hogy mitől mehetett gallyra egy 1000 Km-et futott motor főtengelycsapágya? Gariban javítják?
ja, akkor más h nem fog ebbe a hibába esni....
na mindegy, duma....meg kell nevezni....
megértelek.....
teljesen mind 1 meik kereskedés nem akarom itt leírni aki tudja az úgy is tudja miről kiröl van szó!
én csak azt akarom hogy mások ne essenek ebbe a hibába !ennyi azt hiszem ez teljesen korrekt dolog és kibaszott türelmes voltam csak ígérgetések vannak tények nincsenek és nem érdekel ha a szöszi besérül ez legyen a legkissebb gond már kurvára leszarom !
Melyik kereskedés ez?
hajtókar csapágy főtengely ennyi de ez már másfél hónapja húzódik azt mondták pénteken megvan az alkatrész és szombaton reggel 8 kor nekiállnak és csinálják hát ebből nem lett semmi mert még kell hozzá hajtókar csapágy de azt is rendelni kell de a többit már 2 két hete megrendelték de a motorhoz az alkatrészt kb 1 hónap után rendelték meg addig csak nézegették szerintem 1 garanciás motor nem azér garanciás hogy szezonban hónapokig csak nézegessem mert akk vettem volna 800 ért egy használtat azt ha valami gonja van akk tudom miért történik bár akkor megrendelem az alkatrészt és 2 héten belül fater megcsinálja mert ezek a szerelők akik vannak azok még nem éltek amikor fater már szerelt nem is szar dolgokat csak ez szégyen hogy 1 hónapig csak nézegették engem nem érdekel ha holnap nem történik semmi akk ,ajd a japán kolegák megmondják hogy mi legyen a megoldás de akkor páran szarban lesznek másfél hónapig türelmes voltam most ma ez elfogyott és a világot felforgatom ha kell mert ez nem így működik !vegyék vissza azt a szart és veszek máshol valami másik motort de bizt másik márkát!így röviden ennyi!
szerintem pár óra mulva fox a Szöszitól itt reagálást kapni

nem bosszantásként írtam ezt...
De többször volt már, hogy amikor róluk volt szó itt elég hamar irt ide....

ezzel senkit nem akartam támadni, se védeni.... csak megjegyzés részemről...
Tulajdonképp mi baja a motornak?
sziasztok !ismét problémába ütköztem a motorkrékpárral kapcsolatban én naiv hittem benne hogy ma kapok a szösziéktől cseremotort hát megint maradt csak az ígéret sajnos !azt hiszem ez a cseremotor már csak alamizsna lett volna a másfél hónap javítás után bár eltelt szezonban másfél hónap a motor még mindig sehol szerintem ez szégyen !szerintem így érdemes új motort vásárolni náluk mondjuk addig nincs is gond amíg minden rendben megy de ahogy valami kis zökkenő van abban a pillanatban megáll minden és csak az idő tudja náluk megoldani a dolgokat (az idővel kapcsolatban csak annyit hogy ami máshol 2 hét az itt kb több mint másfél hónap bár ez a nem kevés idő képlékeny majd ha már pontosan tudom akkor azért szívesen nyújtok infót ezzel kapcsolatban!) szégyen a suzuki magyarországnak is akik mossák kezeiket mondván miután a kereskedőhöz kerül a motor onnan semmi közük hozzá szép magyarokhoz híven de majd meglátjuk mi lessz a japán suzuki válasza erre a szép kis történetre!most majd kiderül hogy az én hibáimból fog -e tanulni a magyar suzuki!de azt hiszem sokkal jobb lenne ha másik márkát választanék mert lehet máshol jobban állnának hozzá az ügyfelekhez de majd erre is megadják japánból a választ talán!azt hiszem amiket leírtam teljesen jogos és majd megkapom a levelemre a választ a japán kolegáktól!
sziasztok ha mentek holnap mocizni szóljatok má nekem is a motorom még nincs kész de holnap lehet kapok cseremotort ha nem akkor szerintem földkörüli pályára fogok állítani valakit nah ennyit erről dzsozi fire gabó valaki ha lehet szóljon és jövök!