Hát olyan szélnél az már szép lehetett!
Hogy őszinte legyek nagyon nem is bánom hogy nincsenek tisztában a 25kw-os dolgokkal!
A suli nekem sem probléma!Max kihagyok egy napot!
Hááát,nálam tegnap 230körül volt a max,de az már elég veszélyes volt ilyen buzi szélben Nálam meló,suli nem akadály,azokat tudom alakítani ha nagyon akarom,csak az időjárás legyen olyan,hogy érdemes legyen
Rendőrök....szerintem a legtöbb autós járőrnek fogalma sincs,hogy mi van a 25kw-al meg az Akorlátos jogsival.
pár éve nyári éjszakán Rózsadombrol lefele gurultam a Pannóniával. villogo, megállítínak.
kérik a papírokat. remegő kézzel odaadtam. körbejárták a Pannóniát, és figyelmezetenek hogy ne száguldozzak (60al gurultam lejtön lefelé.) és jo utat kívántak
eddig semmi extra, DE a lényeg a DRZ-m forgalmijárt adtam oda..
(páromat vittem haza, a Pancsijét nem találtam, vittem a DRZ jét, ha bukta vam akkor talán kimagyarázom h mellé nyúltam)
hát nem kellett magyarázkodnom...
Hehe!Mi egyenesben sem mentünk annyival!
Reggel 8körül olyan szépen sütött a nap!De sajnos itt is beborult!
Ma nekem se nagyon lenne időm menni!6ig melózok!
Kíváncsi voltam tegnap hogy a 25kw-ot nem-e furcsálják!
De nem szoltak egy szót sem azzal kapcsolatban!
ÁÁÁ hallod,elmentünk keresztül a Mecseken....170-nél kanyarban olyan oldaszél kapott el minket,hogy azt hittem vége a világnak... Ma meg megint szeles,meg borult erre felé,nem baj ugysem érnék ma rá gépelni
Rendőrök....mindíg próbálkoznak a fiúk
Mi nagyon finoman mentünk!
Kacsóta után Barcs felé kint voltak a rend őrei!
Aztán szépen leintettek minket!
Megnézték a papírokat!Abban nem találtak kivetni valót!
Utána pedig jöttek a kötelező felszerelések!
Nem volt izzó készletem!
De vagy nem akartak szívatni vagy elfelejtette kérni tőlem!
Mi is mentünk tegnap,de ritka sz'r volt a helyzet Mocsok szél miatt teljesen élvezhetetlen volt a gépelés
Lekapcsoltak? Miért,kinnt hagytátok az indexet? Vagy csak nem volt rajtatok sapka?
Mikor menjünk?
A héten szinte minden nap dolgozok egy keveset!Hétvégén meg jön haza barátnőm!
De majd valahogy megoldjuk!
Tegnap nem gondoltam volna hogy úgy kialakul az idő!
Nem volt itthon csajom tegnap,egész délután mentünk Faterommal és Szultával!
5körül tegnap pécsen voltunk egy 10percet!És jöttünk is haza!
Haza felé le is kapcsoltak minket!
Metzeller M3 Sporttechem van a Bucskán Nem rossz guma,jól melegszik és tapad,de a 150Nm-es nyomatékkal néha nem igazán bír el Amúgy nekem eddig bejött az elefántos biznisz
Hy tesó.Na segíts nekem.A busán elvileg metzeler guma van.Milyen?Ma megyek lecseréltetni az elsőt és mivel nem jött meg a szösziékhez a gumi és ma legeslegkésöbb le kell cserélnem mert holnap nagy utat megyek és nem merek elindulni ezzel (na meg pestre motorkiáll.ra) a szar gumival mert szinte már nincs minta.Na tehát milyen a metzeler szerinted?
Szerintem 1körül benézek majd!
Jók legyetek!