Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szóval eleresztve
nem vagyunk lesresztve motorosbolttal
Nem szívesen viszek utast gyorsan...lassan meg mi élvezet van benne? Viccen kívül,sajnos énnem szeretem az ilyesmit ,DE ha jó lesz az idő akkor bármi lehet. Ütközünk veled is félúton aztán hajrá!
Fene hogy nincs egy nyamvadt motoros bolt a belvárosban....Mostanság nem esik útba a Buda vám de ha száraz lesz az idő kigurulok...azért köszi
Akárhol, ha kész a kicsikém, felőlem bejárhatjuk a világot, csak benzin mindgí legyen, mert nincs benzin szint jelzőm semmi Deh majd egyszer vinnél egy kört abusával? Még sosem ültem mozgón....
Hali! helyes,ha kész a géped és szép az idő akkor go..hol találkozzunk?
Nah ide értem én is! Nálunk olyan vihar volt délelött, azt hittem le szakad az ég is! Most meg fúj a szél, de a felhőket is elfújja Én hétfőre vagy keddre kérek csak 1 szép napot, hogy kipróbálhassan a kész mocit
asszem Szösziék forgalmazzák az ipone cucokat is
Nem tudjátok, hol lehet Ipone cuccokat kapni pécsen? Kéne nekem egy tubus Ipone Lustrator finom polírozó....
Hát az időjárás előrejelzést elnézve majdnem 2heted is lesz rá hogy megcsináld!
Nem túl bíztató!
Kedvből nálam sincs hiány!
Életkedv ölő ez az idő azt tuti Nem baj,legalább megcsinálom keddre a beadandómat A hétvégén tekertem egy csomót,kedvet kaptam nagyon
Lehetséges!
Olyan szép idő volt vasárnap!
Nem tudom kinek hiányzott ez az idő!
De egy biztos!Nekem nem!
Nem tudom,úgy látszik mindenkit leüt ez a gyönyörű idő a lábáról
Viszont Neked is!
Mi ez a nagy punnyadás? ?
Jó napot mindenkinek!
Jó reggelt Mindenkinek!
Nagyon jó gép volt!Pedig kapott is!
Hát nem olyan a hangja mint egy 4t-nek de jól ment!
Én is ellépek mert hulla vagyok!A rohadt megfázás még mindig!
Jó éjt Neked is!
Csáó!
Az jó, akkor remek kis gép lehetett... mondjuk 2üteműt én nem vennék, mert nem szeretem a hangját Nah deh most ellépek aludni... elöbb lesz vasárnap Nah jóéjt kollega! Szia!
Semmi baj!
Aha volt!Én nagyon szerettem!3évig volt meg!23e km-rel adtam el!
Nagyon pöpec kis gép volt!Semmi baja nem volt,csak a kopó alkatrészeket kellett cserélnem!
Nah vagyok bocsi csak teknőst takarítottam Amúgy sose kéne cbr.... gyenge is meg motorozni nem lehet meg tnaulni vele, mert oké döntögeted meg midnen de 110es véggel... be szarsz ha rá ülsz utánna egy 6osra....volt tzr-ed? Húhú olyat nézegettem én is régen... pofás kis gép
Én azt hittem a Tiéd volt!
Hát elég kis testű gép!
Az én tzr-m jóval testesebb volt!
Az családi....nem is látom szinte, nagynéném nyúzza Azt csak a gyengébb pillanataimban kérem el... mivel olyan alattam az a motor mint egy játék
Akkor mind1!
Akkor a robesz sóhajjal is megy mi?
És a 125ös cbr?
Hát rohajdon ki az internet bal veséje... nem engedi a képet felrakni Nah midnegy, nem lesz belőle semmi, mert sajnos robogót elandi azért akarom mert a pénz kell... nem kéne meg tartanám szaladgálni, mert ennél meg bízhatobb géppel mgé nem votl doglom, benzin nélkül is haza visz
Várom a képet!