Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tesónak igaza van.Legjobb ha megállsz és kézségesen válaszolgatsz mindenre és 1100% ban okosan bólogatsz.Valszeg én is ezt csinálnám ha minden igaz (mondjuk nálam minden o.k. mindennel).
Ugye tudod mit válaszolok most igaz ?Akár most rögtön.De részemről bármikor amikor csak akarod.Sőt,amikor csak rágondolsz arra hogy kitolod a mocit abban a pillanatban csörögj és már mehetünk is .Remélem minnél elöbb,holnapra és hétvégére már változo időt mond felszakadotott felhőzettel és előbújó nappal.Remélem megyünk .
Nah köszi! Nézem az oldalt, majd ki jön a jó idő meg látogatom őket Gábor melyik a valószínűbb poker arc a srác? Vagy mi?
Fene tudja,én nem arcoskodnék....megállok és jó fej vagyok,akkor van még esély,hogy átsiklanak a kisebb f'szságok felett
Kawásoknál minden van...hívd fel inkább őket,de inkább személyesen ha lehet
Amúgy királyság van,árulom a mocit,dolgozom,lazulok,ilyesmi Mikor megyünk motorozni?
Igen hallottam már ilyet is! Meg ugye az ön jelölt ghost riderek ezekkel a gomb nyomásra eltűnő rendszámmal....Bennem kezd meg fogalmazódni, hogy ha a környéken intenének le akkor kénytelen vagyok megállni emrt arra többet mozgok, de mondjuk valahol máshol intenének le, akkor lehet a vissza intést alkalmaznám.... természetesen ez már egy nagyobb motor fényében van! Am firehorn a pécsi kawások a steelhors vagy mi, nekik van netes oldaluk? Vagy azok amik a kawa.hu-n vannak be szerezhetők náluk is?
Hallod és tegnap estétől ma reggel ~11-ig nem értem el a sportmocit Ma melóztam sokat meg rohangáltam autóalkatrész után,úgyhogy azért voltam távol
Hello Teso.Már hiányoltalak tegnap is meg ma is.Mindig kerültük pont eggymást szerintem és ez basszta a csőröm azért.Mizu veled?Minden o.k.?
Hát végülis, kérdezett pár dolgokt, hogy a km-ert el írtam-e, meg hogy az ár fix, meg hogy arrol hogy 50es van e valami papír, meg köszönte, és elköszönt! Lényegében semmit nem mondott! Vagy le mondott róla, vagy nagy póker arc
Jó kérdés mit tennék.Engem még sohasem igazoltattak motorral csak autóval.Ha minden rendben van akkor megállnék az tuti.Ha gáz van valami elgondolkodnék rajta.Haverom az XX el mikor ki akarták inteni visszaintegetett neki mint a lóllakott napközis és húzott egy kövéret.Nem mentek utána és már 2.ra játszotta ezt el.De sosem lehet tudni.
Halló gabo! Mi újság cimbi?
Felírja a rendszámodat és mire hazaérsz ott várnak majd az urak....
Megint itt.Sziasztok.Ma hívott?Mit sikerült beszélni vele?Megveszi?
Ajj, nem én akarom otthagyni őket 50 lóval nem fogok elkezdeni menekülni Nagy általánosságban kérdeztem!
Nem nyersz rajta semmit....és nem azért,de egy 250-es géppel felejtős otthagyni őket
Ma olvastam egy cikket a rendőröknek meg állok-nem állok témáról! Ti mit gondoltok az ellenörzéseknél megállás témáról? Én nemtudok dönteni, mert persze megállok úgy a gond nélküli, de ha meg nicns rendben valami akkor meg simán tovább hajtanék! Úgy gondolom ez egy érdekes téma! Még egy kérdés! Hátsó gumit kell vennem! Hol lehet jó áron kapni, jót?
Mi újság kollégák?
Hahó! Gábor hívott a kollégád!
Azt kell hogy mondjam én is remélem hogy nem lesz igazam!
A felhők engem sem zavarnak!Csak ne essen belőlük semmi féle csapadék!És persze szárazak legyenek az utak!
Na most lépek szaunázni egyet!
Este jövök!
Csáó Gabó!
Hy Roli.Hát remélem nincs igazad és legalább hétvégén mehetünk.Azt néztem az időjárásjelentésben legalábbis hogy pénteken elvonul ez a szar hétvégén meg kibújik a nap ill.változóan felhős napos idő lessz.Felhő meg nem érdekel csak ne essen
Neked is!
Én is akarok mennniii!
De geci egy idő van!És elvileg ilyen is marad 1-2hétig!
Elmegyek egyet strandolni!Ha már mocizni nem lehet!
Szebb napot skacok.Az ipone a suzuki terméke=Suzukinál (szösziéknél )lehet kapni.A femában a motorosbolt sajna csak 16:00 ig van nyitva hétköznap (hétvégén nincs)-én is szívtam ez miatt párszor-de elvileg szinte minden van és elfogadható áron ráadásul.A fene ebbe a rohadék esős időbe .Motorozni akarok , , ,
Tervezem hogy újra kinézek a femához, hátha egyszer végre nyitva találom azt a boltot ami ott van de még sohasem sikerült
Na vissza tértem kicsit én is!