Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

technikai jellegű kérdés:
milyen tapasztalatod van a hjc-kupakkal kapcs-ban?
ááááá,pihiii.....
értem én. este szürcsi?
motor légszűrőjét akartam csak kimosni vettem óccsóé szűrőtisztító szettet és fel akrtam avatni autóban gyári van
pedig ha összeszeded magad akkor belelendülsz és még a motor légszűrőjét is kimoshatod a nagy punnyadás közepettte
punnyadás....ki akartam mosni a légszűrőmet,de fáradt voltam még ahoz is
jajj, valóban! elnézést kívánok.volt ma vmi?
jó estét! vérmadarak! ha szabad kérnem.....
jó estét emberek és madarász urak! helyzet kilátástalan, de nem reménytelen, holnap felszakadozik a felhőzet és előjönnek mindenféle japánban őshonos madarak
vagyok
fire msn?
Csak lesz egy-két olyan nap mint a tegnapi
Hát elég fos időt jeleznek jövő hétre is
Halihó Urak! Csak egy pöttyet van gány idő odakinnt Nem baj,talán holnap jobb lesz a helyzet.
trolika...ma estét halasszuk,éjjel alig aludtam és amúgy sem vagyok vmi csúcs formában
helló fire ha leszel csöri meg az este miatt nem akartalak hívni zaklatni!
Új Givi termékek széles választéka a legjobb áron!

Ha bármire szükséged van vedd fel velem a kapcsolatot!

Érd: givishop@gmail.com
Enyémet sem kellett győzködni!
A motorokat szereti csak az enyémre volt féltékeny!
De most már lebeszélni sem tudnám még ha akarnám se!
Én csajom alapba szereti a mocizást meg a motorokat. Szóval nem kell sokat győzködni.
Szerintem valamire való motorszervíz lazán rutinból megcsinálja.Ez alap.Hogy ki menniyért azt ki kell járni.De bárhol megcsinálják az tuti(megamotors honda,steekhorse kawa,motorsport suzuki szabó,rmc használtmotor kereskedés és szervíz stb stb stb bárhol) ahol szervíz is van.
Helló!
Én sajnos passzolom a kérdést!
De a többiek talán tudnak segíteni!
Hali!Tud valaki pécsen vagy környékén szerelőt aki olcsóér beállítja a karbiszinkront?
Nagyon ratyi időnk van ma sajnos!
Neked is jó reggelt!
Gabó én meg voltam lepődve rajta hogy úgy oda volt attól a kis motorozástól!Még az sem nagyon érdekelte hogy fázik kicsit!Pedig aztán tud nyafizni! Egész este fel volt dobva!Hogy mikor megyünk legközelebb? ? Még a végén tényleg nem nagyon lesz használva az üléspúpom! De nem baj!Legalább többet lesz időm mocizni!Akkor is tudok menni egy-két kört ha vele vagyok!
A Te asszonyod valamiért akkor nagyon megijedhetett! Ááá!Szerintem azért nem mindig csak mocizni akar!De ha mégis akkor mocin csinálunk valami mást is!
Ja és majd el felejtettem!Este amikor hazaértünk meg kellett vele nézni a BikerBoyz-t!
Amúgy a mai motorzásnak szerintem lőttek,nagyon zord idő van.De remélem holnap............
Jóreggelt.Roli.Látod látod.Ha a végén rákap az asszony a motorozás ízére nem fogod tudni majd levakarni a motorrol .És ez lessz a vége mert bárki bármit mond a csajok szeretik a motorokat (puncimágnes ).Csak nehogy motorozni akarjon MÁS helyett is inkább.Amúgy ha már az első utat így szereti akkor nem lessz gond.Főleg szép nyári meleg estéken .Az én asszonyom zokogva szállt le 100 m után pedig mentem vagy 30al.Azt sem engedte hogy a házunkig visszavigyem inkább sétált hogy megnyugodjon .A következő utunk meg már 170 km.volt és még élvezte is szerintem .