Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon jo csöndes meg a grafikája is nagyon tetszik ugyhogy fasssa
Megint mondhatnám,nekem tök8
ok hol találkozunk ?
busás kolega na mit gondolsz mikor induljunk es merre?
hali! Hát,gondolom,ahogy beszéltük is,ebéd után...nekünk kb. 1/2 2 és 2 között lenne a legjobb a találka mert 1 körül ebédelünk.
Szia Dzsozé!
Látom gyöngyörű napunk van ma!
Most ki is ugrok egy kis körre!
Mert most van még rá időm!
És milyen az új sisak? ?
Okés!Értem!
Most voltam fenn msnen!Szulta barátom szerintem még húzza a lóbőrt!
szeva roli látod pedig szép az idö na jo csak fájditom a szived
hali na mikor indulunk már két orája süt a nap én má bevagyok sózzzzvvvaaa !
Hali! Semmi vész,csak úgy tervezünk akkor,hogy előtte nem kell Sziegtvárra mennünk Szulta?
Szép Napot Uraim!
Sikerült kipihenni a szalagavató fáradalmait!
Ne haragudjatok de nekem a mai mocizás nem jön össze!
De a következő guruláson már mindenképp szeretnék részt venni!
Bocs még 1x!Hogy csak most jelentkeztem!
Jó gurulást Nektek!Vigyázzatok magatokra!
Halihóóó! Mondjuk elmehetnénk Szigetvárig a barcsi kollégákért....utána esetleg pihenő meg vmi szép hely itt a környéken? Barcsiak,jöttök?
Jóreggelt.Most ellépek itthonról nem leszek gép közelbe.12:00 körül hazaérek és ránézek írtatok e valamit,ha addig történne valami vagy 13:00 elött indulunk akkor teló nálam van,csörögjetek és zúzok haza mociért .
joreggelt
mindjárt indulok a Pancsit simogatni...telom nálam lesz...
Jah hogy neked hátul a púpon volt eredeti tépőzáras cucc?
Sajnos Roliék vasárnap zárva vannak
Elvileg holnap tudnánk jönni mocizni!Sztem reggel felkelek az lessz az első (mint mindig feljövök ide) namost ha nincs itt senki akkor felhívom vmeikötöket és akkor szigetváron tali vagy bemennénk Pécsre Rolival!
Na de én lépek is pihenni h holnap le tudjak gyorsulni mindannyiotokat! Jó éccakát by!
halo gabo ez nekem is tetszik a roli fele pizza , arra felé ugyis rég voltam
sziasztok

már rendben vagyok ategnapi buli után

Pancsi akksiját most raktam töltőre... holnap reggel rendberakom... aztán egy tali erelyéig összafutok veletek... ha mentek valamerre
Hy honda 08.Ja.Mi voltunk szederkény felé (ill.át rajta és vissza).Túra volt elvileg pécs-villány-pécs de csak részben mentünk el villányig.
Hy.Na megint itt vagyok.Holnap merre megyünk?Tervek?
Arra is gondoltam elmehetnénk szigetvár irányába,utána át Roliékhoz kajolni egy pizzát azt vissza (persze ha roli is otthon lessz és tudunk vele is találkozni).Ötletek?
haliho adrenalin vadászok ma az én adagom is meg volt de már várom a holnapot busás kolega nekem is szipákolt ugyhogy holnap nekem is itatás ma srácok fasza volt ,gabo éljen a 270
sziasztok én is itt vagyok kicsit feljöttem köszönni azt gó tovább én is jól éreztem magam !ha van kedvetek gyertek le holnap szekszárdra és látogassatok meg !ha nem jöttök és nem találkozunk akkor mindenkinek jó motorozást!most mennem kell sok a dolgom!
Halihó emberek! valaki volt 3-4 körül szederkény felé? Úgy láttam busa volt
Holnap rmlem jobban lexek és akkor tudok jönni énis!
Na meg Roli barátunk is!
jó estét királyvolt én k. jól éreztem magam,lesz miről holnap
ez úton köszönöm a hozzám való jóságot türelmet,s megértést
szóval kössz
holnapra jó útat mindent bele