Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja lehet hogy nem kéne
megyunk a kánaánba ?

A fingást a hírdetésben ne említsd!
tavaly februárba vettem csak bogártemetö van rajta amugy szép nem kopott nem szakat csak egypárszor bele fingtam
Ez is benne van a pakliban!
Ott állítólag mindig jó áron vannak cuccok!
Maga lehet a motoros Kánaán!
Én még nem próbáltam ruhát eladni!
De ha szerencséd van és jó a portéka akkor elviszik!
ja csak tudlátok hamarossan motorkiálitás lesz pesten oda felmehetnénk ha gondoljátok hozám 6 an beférünk es ott mindig nagyon jo áron vannak a cucok lehet hogy taláknék pont jot ami paszol?
Mióta van meg? Szerintem hirdesd meg 30ba...azt majd elviszik
de mi a pöcst csinálnék a régivel meg azt se tudom mit lehet kérni egy használt ruháért én aszem 41 000 ért vetem komplett kabát meg nadrág
Először szerintem beszélj a varrónővel... azt ha télleg meg csinálja, télleg 5be, akkor szerintme megéri
Hát Barátom ahogy gondolod!
Ha szépen meg tudják csinálni és tetszik a ruha és szeretnéd megvenni akkor érdemes vele foglalkozni!
és 70 pénz az ára vadi zsir 5 rugo ért át lehetne alakitani álitólag
megadnák egy varono számát aki megtudná csinálni álitolag már sok ismerösének átszabta a ruhájár mutatta az ö ruháját neki sérült részeket cserélt ki szépen megvolt csinálva?
Én is itt vagyok, csak le fekvés elötti edzést csinálom.. deh ha van téma amihez hozzá tok szólni írok
Én itt vagyok!De a szabatással kapcsolatban nem tudok okosat mondani!
Ők el is intéznék Neked? ?
skacok elmentetek aludni ?
gyugi teso amugyl áttad azt a spool bör ruhát ami kint volt azt probáltam nagyon tetszet csak anadrágba a térd protektos nem volt jo helyen erre azt mondta hogy át lehet szabatni a gatyát és hogy tök jo lesz? szerinted?
Pontosan, ma már a no name cuccok is ha legálisan árulljak, viszonylag minőségiek lehetnek, a hjc meg mgé csak nem is no name mert elég nagy tábor használja
A rostán minden sisaknak át kell mennie ahoz hogy áruéhassák!
igabo én hiszek neked holnap fére is rakatom a bukot szerintem tök jo es szerintem is az euba nem árulhatnák ha nem lenne biztonságos
Azt majd ha bemegyünk eggyütt a boltba akkor rákérdezek mi a helyzet és mit miért mondtak.Kiváncsian fokok figyelni
Amúgy egyszerű a képlet.Van neted nézz utána.Komolyan mondom.Biztos találsz róla fórumot,tesztet,leírást stb.Ha elolvastad dönts.Soha nem voltam,vagyok márkabuzi márkahű csávó (lehet suzukihondakawasakiyamahastb mindegyik jó-ma már nincs rossz motor csak ízlés kérdése) de mindíg törekszem a lehető legjobbat választani a lehetőségeim közül.MINDÍG.És ha csalódnék őszintén el is mondanám.De nem csalódtam,elégedett vagyok és tényleg csak te dönthetsz mit is akarsz .Csak el ne vigyék a sisakot addig,mert csak jót fogsz róla találni az tuti
ja ez kompozit sisak ?
várja ezt nem értem hogy gondold ez a 30 % kedvezményel egyi amugy 30 000 ft
Kompozit sisakért tény hogy nagyon jó ár!
Az AGV airtechet is annyiért tudtuk megcsípni!