ja csak tudlátok hamarossan motorkiálitás lesz pesten oda felmehetnénk ha gondoljátok hozám 6 an beférünk es ott mindig nagyon jo áron vannak a cucok lehet hogy taláknék pont jot ami paszol?
megadnák egy varono számát aki megtudná csinálni álitolag már sok ismerösének átszabta a ruhájár mutatta az ö ruháját neki sérült részeket cserélt ki szépen megvolt csinálva?
gyugi teso amugyl áttad azt a spool bör ruhát ami kint volt azt probáltam nagyon tetszet csak anadrágba a térd protektos nem volt jo helyen erre azt mondta hogy át lehet szabatni a gatyát és hogy tök jo lesz? szerinted?
Pontosan, ma már a no name cuccok is ha legálisan árulljak, viszonylag minőségiek lehetnek, a hjc meg mgé csak nem is no name mert elég nagy tábor használja
Amúgy egyszerű a képlet.Van neted nézz utána.Komolyan mondom.Biztos találsz róla fórumot,tesztet,leírást stb.Ha elolvastad dönts.Soha nem voltam,vagyok márkabuzi márkahű csávó (lehet suzukihondakawasakiyamahastb mindegyik jó-ma már nincs rossz motor csak ízlés kérdése) de mindíg törekszem a lehető legjobbat választani a lehetőségeim közül.MINDÍG.És ha csalódnék őszintén el is mondanám.De nem csalódtam,elégedett vagyok és tényleg csak te dönthetsz mit is akarsz .Csak el ne vigyék a sisakot addig,mert csak jót fogsz róla találni az tuti
A fingást a hírdetésben ne említsd!
Ott állítólag mindig jó áron vannak cuccok!
Maga lehet a motoros Kánaán!
De ha szerencséd van és jó a portéka akkor elviszik!
Ha szépen meg tudják csinálni és tetszik a ruha és szeretnéd megvenni akkor érdemes vele foglalkozni!
Ők el is intéznék Neked? ?
Az AGV airtechet is annyiért tudtuk megcsípni!