Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem a többiek sokot kaptak amikor kinéztek az ablakon azért nem jelentkeztek még Bár lehet,csak minket dobott ki ilyen korán az ágy
Na végre itt kisütött a napocska a felhők hátteréböl
És amúgy a hömérsékletismár 6.5 jah és ez árnyékba ennyi
Motoroznék én nagyon,de kevés sanszot látok rá,hogy itt délre normalizálódik a helyzet Nagyon remélem,hogy tévedek...
neszomoríts el!
hát akkor nemtudom
én mindenesetre megprobálok ébren maradni és figyelni az eget!
Itt tök víz az út és borult az ég,napot nem is látni
Ezt nem teheted velünk!
Csak vicceltem mien idő van ottan egyépként? mert itt száraz az út! már szakadozik a felhőzet ! delehet nemigy van! (már csak annyira akarom hogy úgylátom?)
Ha ilyen marad az idő,mint amit most látok,akkor én biztos,hogy kihagyom ezt a mai napot
Jah és hamár felkeltem "ilyen hajnalok hajnalán" menjünk már ténleg 1-2 karikát
Hát igen itt sincs vmi hú de fergeteges idő...6fok
Borult ...mondjuk itt városon kivül mindig 1-2 fokkal hidegebb van!
szval sztem ezmég belefér
de délutánra sztem meglessz a 10 fok legalábbis naggyon remélem! mondjuk nekem tök mind1 mert 5 fokba kis kimegyek
Reméljük felszárad az út és lehet menni ,mert ha nem akkor már megőrülök
sziasztok jóreggelt!itt vagyok remélem kicsit javul az idő és megyünk!kicsit most el kell mennem ügyet intézni de fél óra és itt vagyok!várom a fejleményeket!
Halihó! Remélem jobbra fordul az idő,mert itt momentán mindennek lehet mondani,csak nem barátságosnak
Ha megyünk,akkor menjünk Villány felé mert Gábornak igaza van,necces még a hegy,főleg az északi oldala
Jó reggelt!
Egyetértek!
Van itt vki?
Így igaz Szulta is mondta hogy jön!Amúgy most gondolkodom,az orfű stb uton hogy tegnap elött voltam abaligeten és az autóban lévő hőmérő itt a városban még 9 fokot,ahogy beértem az erdőbe 4 fokot mutatott.Plussz arrol nem is beszélek hogy tiszta nyálkás dzsuvás szar volt az út végig.Ha arra megyünk (erdős részek bárhol) akkor nem kizárt hogy eldobáljuk a motorokat.Azért ezen gondolkozzunk el,nem viccelek.Amúgy pld:Villány felé,vissza meg mondjuk szigetvárnak (vagy Roliék felé) szerintem jobb lenne menni.De ti tudjátok (illetve én tapasztaltam) merre akartok menni.Kanyarvadászatra szerintem pöttyöt hideg van még és az utak is homokos dzsuvás szarosak ami a kanyaroknál nem mindegy.Mégegyszer-ez csak a magánvéleményem-én jövök az tuti!
Üdv mindenkinek asztem már engem kifelejtettetek!
Hát elvileg nemtudom h hogy fog zajlani a holnapi napom:S Roli-t szeretném jelenleg elérni hogy jöne vagy sem :S utána tudok pontosan leeggyeztetni mindent.
Elvileg yoozso barátunk is jön de csak hátiputiba velem.Mivel még nincs jogsija nem meri kockáztatni a külön motor egyedül témát.Pedig leginkább szerintem így tanulna meg legjobban,leghamarabb menni okosan a mocijával.
haliho igen én biztossan jövök ha kicsit késnék várjatok meg lécci nagyon fogok sietni nyomok egy imát lefekvés elött hogy holnap legalább 11 fok legyen
Akkor ennyien leszünk? trolika,dzsozé,gabo és jómagam?
Barcsi különítmény! jelentkezzetek
Oké,ha jó az idő,akkor találkozunk
sajnos most mennem kell aludni de én ott leszek a mekinél fél 12 re ebéd aztán góóóóóóó!sziasztok!
akkor egy kisebb körre is gondoltam- 60-70km--Abaliget-Orfű-Hertelend....ilyesmi
bár szeretem a titokzatos dolgokat de ez nem ide tartozik a nemiség miatt
ha megosztod az ötletedet akkor nem lesz titkos nem?
Ha csak pécsiek megyünk,arra is van egy jó ötletem
Legrosszab esetben kb.4-en leszünk,legjobban inkább 10-en