Ezt nem teheted velünk!
Csak vicceltem mien idő van ottan egyépként? mert itt száraz az út! már szakadozik a felhőzet ! delehet nemigy van! (már csak annyira akarom hogy úgylátom?)
Hát igen itt sincs vmi hú de fergeteges idő...6fok
Borult ...mondjuk itt városon kivül mindig 1-2 fokkal hidegebb van!
szval sztem ezmég belefér
de délutánra sztem meglessz a 10 fok legalábbis naggyon remélem! mondjuk nekem tök mind1 mert 5 fokba kis kimegyek
sziasztok jóreggelt!itt vagyok remélem kicsit javul az idő és megyünk!kicsit most el kell mennem ügyet intézni de fél óra és itt vagyok!várom a fejleményeket!
Halihó! Remélem jobbra fordul az idő,mert itt momentán mindennek lehet mondani,csak nem barátságosnak
Ha megyünk,akkor menjünk Villány felé mert Gábornak igaza van,necces még a hegy,főleg az északi oldala
Így igaz Szulta is mondta hogy jön!Amúgy most gondolkodom,az orfű stb uton hogy tegnap elött voltam abaligeten és az autóban lévő hőmérő itt a városban még 9 fokot,ahogy beértem az erdőbe 4 fokot mutatott.Plussz arrol nem is beszélek hogy tiszta nyálkás dzsuvás szar volt az út végig.Ha arra megyünk (erdős részek bárhol) akkor nem kizárt hogy eldobáljuk a motorokat.Azért ezen gondolkozzunk el,nem viccelek.Amúgy pld:Villány felé,vissza meg mondjuk szigetvárnak (vagy Roliék felé) szerintem jobb lenne menni.De ti tudjátok (illetve én tapasztaltam) merre akartok menni.Kanyarvadászatra szerintem pöttyöt hideg van még és az utak is homokos dzsuvás szarosak ami a kanyaroknál nem mindegy.Mégegyszer-ez csak a magánvéleményem-én jövök az tuti!
Üdv mindenkinek asztem már engem kifelejtettetek!
Hát elvileg nemtudom h hogy fog zajlani a holnapi napom:S Roli-t szeretném jelenleg elérni hogy jöne vagy sem :S utána tudok pontosan leeggyeztetni mindent.
Elvileg yoozso barátunk is jön de csak hátiputiba velem.Mivel még nincs jogsija nem meri kockáztatni a külön motor egyedül témát.Pedig leginkább szerintem így tanulna meg legjobban,leghamarabb menni okosan a mocijával.
haliho igen én biztossan jövök ha kicsit késnék várjatok meg lécci nagyon fogok sietni nyomok egy imát lefekvés elött hogy holnap legalább 11 fok legyen
És amúgy a hömérsékletismár 6.5 jah és ez árnyékba ennyi
hát akkor nemtudom
én mindenesetre megprobálok ébren maradni és figyelni az eget!
Csak vicceltem mien idő van ottan egyépként? mert itt száraz az út! már szakadozik a felhőzet ! delehet nemigy van! (már csak annyira akarom hogy úgylátom?)
Borult ...mondjuk itt városon kivül mindig 1-2 fokkal hidegebb van!
szval sztem ezmég belefér
de délutánra sztem meglessz a 10 fok legalábbis naggyon remélem! mondjuk nekem tök mind1 mert 5 fokba kis kimegyek
Ha megyünk,akkor menjünk Villány felé mert Gábornak igaza van,necces még a hegy,főleg az északi oldala
Egyetértek!
Van itt vki?
Hát elvileg nemtudom h hogy fog zajlani a holnapi napom:S Roli-t szeretném jelenleg elérni hogy jöne vagy sem :S utána tudok pontosan leeggyeztetni mindent.
Barcsi különítmény! jelentkezzetek