Hali! Jaja,ha jó idő lesz én tuti kimerészkedek. Tehát rám számíthatok! De tényleg,ki jönne még,mert ha jönnek barcsi kollegák akkor kerülünk egyet Szigetvárnak,ha nem akkor nem
tudom jól néz ki 8 kor értem haza lent voltam a mikinél!kíváncsi leszek mi lesz az ára !túl sokat most nem akarok költeni kell az új bolthoz mivel pénzből lehet csak hajatlan busát csinálni!
nem a tempó a lényeg nem kell sietni mert szerintem 10 fokban még hideg lesz de 1 életem akkor is menni kell!néztem a kipuffot a benneliét jól néz ki egész pontosan passzol a felfogatása nem kell átalakítani csak összekötő csövet kell csinálni most már csak az ára a lényeg!most voltam este mikinél motorral jó hideg volt!
700km-re vagyok a fönököm etterem tulajdonos,jöhettek!a szobamba viszont a gepsärkäny is alig fer be!nemet a billentyüzet,ezert hiänyos az ekezet!na minden jot!
Hy.Holnap 11-12 körül jó ha találkozunk valahol?Mondjuk pld budai vám tescó parkoló,vagy mohácsi út amc elött vagy valamerre amit mindenki ismer?Tippeket ötleteket írjatok hogy ne az utolsó utáni pillanatba döljön el mi legyen .
kinézted már a hajatlan busát ?