Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindegy hova megyünk az a lényeg hogy jó a csapat
Ezt már szeressük,nincs hiszti
akkor hárman már leszünk alakul ez gondolom dzsozé is jön
Én 100 % hogy jövök.Mindegy merre megyünk,engem nem érdekel.Válasszatok bármilyen útvonalat .
ha nincs borul meg qrva hideg,akkor én is stabilan megyek ha minden jól megy ,megint leszünk egy páran
firehorn én tuti jövök és reméljük roli is jönni fog!
Hali! Jaja,ha jó idő lesz én tuti kimerészkedek. Tehát rám számíthatok! De tényleg,ki jönne még,mert ha jönnek barcsi kollegák akkor kerülünk egyet Szigetvárnak,ha nem akkor nem
dzsozé vagy?
tudom jól néz ki 8 kor értem haza lent voltam a mikinél!kíváncsi leszek mi lesz az ára !túl sokat most nem akarok költeni kell az új bolthoz mivel pénzből lehet csak hajatlan busát csinálni!
egyébként Arrow titán dob...élőben nézted ?
lehet már tudni ki jön holnap?
nem a tempó a lényeg nem kell sietni mert szerintem 10 fokban még hideg lesz de 1 életem akkor is menni kell!néztem a kipuffot a benneliét jól néz ki egész pontosan passzol a felfogatása nem kell átalakítani csak összekötő csövet kell csinálni most már csak az ára a lényeg!most voltam este mikinél motorral jó hideg volt!
trolika...ááá, nemhiszem..egy rendszámos motorom van, azzal meg lemaradnék...( bár, lehet, ez nem is azon múlik )
kinézted már a hajatlan busát ?
És a 12 jó mindenkinek akkor a Mcdonalds nál?
motorházpécs veled mizu te is jössz holnap?
sziasztok!nekem is jó a mekinél ott leszek !szerintem jó lesz az idő!
sziasztok az mcdonaldnál nekem is jo ha jo nektek 12re kb ott tudok lenni
Nem mondod, hogy holnap kimérszkedtek két keréken ?
700km-re vagyok a fönököm etterem tulajdonos,jöhettek!a szobamba viszont a gepsärkäny is alig fer be!nemet a billentyüzet,ezert hiänyos az ekezet!na minden jot!
Hy.Részemről hibátlan.Aki elöbb odaér ehet valamit,és szerintem mindenki ismeri a helyet .
gyertek hozzam!Rosenhaim-ba vagyok es värom a tavaszt,hogy haza jöhessek!
Találkozhatnánk adott esetben délben az autós McDonald-nál is. Én pl. akor dobnék egy gyors ebédet De ez persze csak egy ötlet
Hy.Holnap 11-12 körül jó ha találkozunk valahol?Mondjuk pld budai vám tescó parkoló,vagy mohácsi út amc elött vagy valamerre amit mindenki ismer?Tippeket ötleteket írjatok hogy ne az utolsó utáni pillanatba döljön el mi legyen .
hali én most kilépek k b 8 körül vissza názek rátok
ok