Megijeszteggük az autósokat Szerintem elkívántak ma páran minket a halálf'szára Süti jó volt,motor jó volt....jó volt az egész na Bezabált a Busa is...holnap őt is etetni kell
Eztnemhiszem el várom a jó időt erre elmegyek pihenni mert elég rossszúl voltam közbe meg kijön a jó idő
Firehorn mondtam h jó idő lessz!
Kár h nemvoltam vmi jól mert akkor tutkó mentem volna!Sajnálom!Mindenkitöl elnézést!
Hello!
Hát elmentem a varró nénihez és volt neki 2 db bőr csíkja ami pont akkkora volt mint az eredeti tépőzáras cucc 2000ft utána elvittem a dekorosokhoz ott megcsináltattam már nemtom mennyibe került de aszem nemvolt több 1000ft nál.
Hahó! Gondolom mivel ma senki sehol, ezért össze jött a motorozás! Csak óvatosan srácok Most beszéltem a festőmmel... nem lesz kész a hétévég...még egy egész hét Ilyen rossz hírt nem kaptam még:(
Firehorn
csak most olvastam vissza a kérdésedig: sik uton 70-75 a Pancsi utazója...(hivatalosan 105 a vége)
ezért irtam hogy én nagyon visszafognám a társaság tempoját
Hy fiuk.Most beszéltünk tel.firehornnal.12:30 körül összecsörgünk és ha gondoljátok és jó lessz az idő akkor megyünk.Még így is 17:00 ig minimum lehet tekeregni valamerre.Ha valaki olvasgat akkor írjatok ha kisüt a nap jön e valaki:
na az a fejlemény most beszéltem dzsozéval mi ketten megyünk az biztos szerintem dél körül én lent leszek a mekinél aki jön jön aki nem nem!ketten már biztos leszünk!valaki még?
Jól van Urak! Én elléptem garázsba barkácsolgatni. Részemről a mai motorozásról lemondtam Remélem holnapra jobbra fordul az idő. Ha vki nem bírja nélkülem,telefonon elér
Firehorn mondtam h jó idő lessz!
Kár h nemvoltam vmi jól mert akkor tutkó mentem volna!Sajnálom!Mindenkitöl elnézést!
Hát elmentem a varró nénihez és volt neki 2 db bőr csíkja ami pont akkkora volt mint az eredeti tépőzáras cucc 2000ft utána elvittem a dekorosokhoz ott megcsináltattam már nemtom mennyibe került de aszem nemvolt több 1000ft nál.
csak most olvastam vissza a kérdésedig: sik uton 70-75 a Pancsi utazója...(hivatalosan 105 a vége)
ezért irtam hogy én nagyon visszafognám a társaság tempoját
Roli ugyanígy van!
Én meg befáradtam mindjárt bealszok ugyhogy máma énis itthon maradok és alszok 1 et...
nagy volt tegnap kicsit megvok fáradva
Mivel holnapra naggyon jó időt mondanak! 13 fok napsütés!
Itt nálunk pedig eggyre jobb idő van!Süt a nap néha ésmár 8fok van!
A lényeg az egészben annyi hogymár 7 fok!