Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megijeszteggük az autósokat Szerintem elkívántak ma páran minket a halálf'szára Süti jó volt,motor jó volt....jó volt az egész na Bezabált a Busa is...holnap őt is etetni kell
Jóestét.Én is nagyon jól éreztem magamat.Nagyon kellett ez már a lelkemnek.Holnap folyt.köv.szintén én is.
Hali! Jaja,megvolt a mai gépelés Nem volt rossz az biztos Urak,én megint jó éreztem magam. Holnap folyt. köv.?
Eztnemhiszem el várom a jó időt erre elmegyek pihenni mert elég rossszúl voltam közbe meg kijön a jó idő
Firehorn mondtam h jó idő lessz!
Kár h nemvoltam vmi jól mert akkor tutkó mentem volna!Sajnálom!Mindenkitöl elnézést!
Hello!
Hát elmentem a varró nénihez és volt neki 2 db bőr csíkja ami pont akkkora volt mint az eredeti tépőzáras cucc 2000ft utána elvittem a dekorosokhoz ott megcsináltattam már nemtom mennyibe került de aszem nemvolt több 1000ft nál.
Hahó! Gondolom mivel ma senki sehol, ezért össze jött a motorozás! Csak óvatosan srácok Most beszéltem a festőmmel... nem lesz kész a hétévég...még egy egész hét Ilyen rossz hírt nem kaptam még:(
Firehorn
csak most olvastam vissza a kérdésedig: sik uton 70-75 a Pancsi utazója...(hivatalosan 105 a vége)
ezért irtam hogy én nagyon visszafognám a társaság tempoját
itt most süt a nap! .... ..... ...... .... ..
én ma kihagyom...
20-5599790
Ok.Trolika.Fél 1 körül másnem összecsörgünk úgyis firehorn-al és max.mi is hívjuk egymást mi legyen mikor induljunk .
teljesen jó idő van szárad mi dzsozéval tuti megyünk 100% fél 1 re legkésőbb ott leszek a mekinél!
Hy! Tetszik a rucid! Hogy került rá a nick neved?
Hy fiuk.Most beszéltünk tel.firehornnal.12:30 körül összecsörgünk és ha gondoljátok és jó lessz az idő akkor megyünk.Még így is 17:00 ig minimum lehet tekeregni valamerre.Ha valaki olvasgat akkor írjatok ha kisüt a nap jön e valaki:
hello
Roli ugyanígy van!
Én meg befáradtam mindjárt bealszok ugyhogy máma énis itthon maradok és alszok 1 et...
üdv.. most ekltem, 4 kor feküdtem
nagy volt tegnap kicsit megvok fáradva
na az a fejlemény most beszéltem dzsozéval mi ketten megyünk az biztos szerintem dél körül én lent leszek a mekinél aki jön jön aki nem nem!ketten már biztos leszünk!valaki még?
lassan kéne tudni hogy jön e valaki?ha valaki jön én is megyek!
most voltam kint lassan szárad és nem is olyan borult!
Az baj
Mivel holnapra naggyon jó időt mondanak! 13 fok napsütés!
Itt nálunk pedig eggyre jobb idő van!Süt a nap néha ésmár 8fok van!
Jól van Urak! Én elléptem garázsba barkácsolgatni. Részemről a mai motorozásról lemondtam Remélem holnapra jobbra fordul az idő. Ha vki nem bírja nélkülem,telefonon elér
Én lassan fealdom a reményt....a mai nap szerintem felejtős iszonyúan nem teszik az idő
megőrülök ha nem megyünk ma ,holnap egész nap szekszárdon leszek nem tudok jönni!
Nálunk változatlanul sz'r a helyzet. Lehet holnapra tolódik a motorozás
Elképzelhető
A lényeg az egészben annyi hogymár 7 fok!