Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem lenne megkopva, akkor csak narancs felnicsíkra kéne költened

Én a plexivel vagyok gondban.....amik a mi szériánkra valók azok általában kerekek és fúrást igényelnek, emiatt egyik se tetszik, viszont az új Z-re való Puig nagyon bejön, de ahhoz komoly lakatosmunkák kellenének a konzolon

Szerintem ez lesz a nyári projektem
Szerintem sem durva annyira!
De jövő hét közepére kész is lesz!
Kevesebb mint feléből kijövök mint egy újnak az ára! !
majd érdekel h mi pénzbe került a festése....
Nem is rossz ez a kék narancs kombó
Szép napot!
Látom rendbe lett téve minden!
Megjött az üléspúp!
Már a fényezőnél van!Hétfőn megyek a mocival és vesznek színmintát!
Köszi! Nem tudom,én is csak akkor megyek mondom,ha tíz fok fölötti lesz a hőmérséklet és szépen süt nap is Akkor viszont nem lehet lebeszélni róla
grat a műszakihoz...

én futolag talán csatlakozok... elég sürü a hétvégém...
Erre én tartok egy HJC-t ilyen célra, mármint városi robogásra...

Ha az Arai-ba vagy a Sohei-be lenne ütésre keményedő zselé vagy valami technikai kunszt, de önmagában a carbon/kevlár szövet és a hungarocell szerintem túl van árazva
Halihó Barátaim! győzök visszaolvasni MEGVAN A MŰSZAKIM Pont ott volt különben Szösziék két gépe is az enyémmel a vizsgán Urak,mentem egy-két karikát is a vassal....áááá nagyon kemény....1-2 de még néha a 3 is felejtős ilyen hideg aszfalton....úgy elpörög,hogy még
Más! Ha hétvégén tényelg tíz fok feletti meleg lesz,akkor ki tart velem/velünk?
utcán egyszer sikerült ugy esnem hogy a bukom is kapott: robogoval, kb 40es tempoval heveredtem le...
3nap fejfájás...
áldottam magamat hogy cak a futkosos kinai 6000 ft os buko vokltrajtam és nem az AGV...

lehet meg leszek ezért kövezve.. de tényleg örültem neki h nem a drága bukomat zuztam le...
sokhelyen elmondták/irták... nem csak motoros cuccokra gondolok:
a márkanév is benne van a végösszegben
Hát ha belegondolok, hogy a középkategóriás sisakok és felső kategóriás sisak belsejében majdnem ugyan az a hungarocell van Én úgy vagyok vele hogy mindkettőnkre vettünk egy normális középkategóriás agv-t de szerintem utcán és országúton, még városban lehet esélye hogy életet ment, de országúton 100 fölött ha gáz van minden csak a szerencsén múlik
igen..tudom... bár nem annyira ismerem mint Te
Ja.Vagy ne száguldozz 2...300 al legalábbis (még ruhába se nagyon ezeken az utakon).

Amúgy hozzátenném az igazsághoz hogy MI kezdő motorosok más értékrenddel rendelkezünk mint mondjuk a Szöszi.Mi örükünk ha van rajtunk egyántalán egy protektoros bármilyen ruha,egy kicsit komolyabb bukó és egy pár éves motor ami még haladni is tud ha kell.

Neki a sisak 200e-nél kezdődik,a ruha szintén,de másra is használja mint MI.Ő pályázik,sportol vele úgymond profi szinten,és mint tudjuk ez nem egy olcsó játék.DE a MI vágyainkat valamelyest mégis kielégíti,ha más szinten is mint neki.Ezért mondta-pontosabban IRTA azt hogy a bukó 80 e-nél kezdődik,amilyen talán nekünk sohasem lessz. Ezért mi vigyázzunk is jobban magunkra.
Ja és dzsozé.Gratula az új sisakhoz .Úgy tudom legalábbis hogy megvetted azért a motyót .Jól jártál vele,főleg ennyiért mint amennyiért megkaptad.Ez 100% ennyiért nem veszel sehol máshol ILYEN kategóriás sisakot.
hát az alap az lenne hogy felöltözik az ember rendesen....
de ahogy látjuk /halljuk akár millio ft körüli ruha is lehet rajtunk az sem véd meg mindentől....

ahogy elöttem elhangzott: annyira nyuljunk a pénztárcánk mélyére amennyire megtehetjük...
Köszi Szöszi a helyreigazítást.Tehát NEM szar a HJC bukó,de a NZI jobb (és az arai is és a shoei is persze más és árban is más).Árban is kb a duplája a HJC és NZI közti különbség.Tehát aki teheti vegyen 80 ezerért NZI stb stb bukót aki nem az vegyen HJC,GIVI stb stb bukót ami szintén jó,de nem jobb mint a 2X annyiba kerülő sisak.Amúgy marad az az álláspontom (a Szöszinek is! !) hogy ebben az árkategóriában (főleg 21-22 ezer ft- FŐLEG amennyiért ők adják) ez igenis jó bukó,de ha velekinek van 150-200 ezer forintja akkor nézzen körül azért a piacon .
Kedves motorosok

Az úriember igen volt benn a boltunkban és én Szabó Nándor beszéltem vele személyesen !
A story a következő én mondtam neki hogy jövöhéttöl elkezdjük a forgalmazását az NZI bukósisaknak (különben Jorge Lorenzo megy vele Moto GP 250 Alvaro Bautista Moto GP 125 ) És én mondtam neki hogy a HJC és az NZI sisak között nagy a különbség és ha van pénze vegye inkább meg a jó minőségű sisakot mert feje csak egy van ! Az a sisak amit ő nézet az egy 30.000 Ft ós sisak én mondtam neki hogy a sisak 60.000 Ft tol kezdődik az alatt csak disz a fejen !
10 éve motorozok és nekem ez a tapasztalatom sok nagy esés után !
Tehát kérem nem félre érteni és hülyeségeket ki írni ide a fórumra a két sisak közt nagyon nagy különbség van mint minőségben mint árban !
Mindenki döntse el mi ér neki többet a pénz vagy az élete ! Én először sisakot és ruhát vettem utána motort . De mondtam neki hogy mindenki a saját pénztárcáján belül ítélje meg hogy milyen sisakot vesz és kész !
Sajnos a Magyarok azok akik inkább a motora költenek pénzt és nem pedig a ruházatra ami megvédi az életüket .

Ha valakinek bármiben tudok segíteni csak tanács kell szívesen segítek
elérhetőségeim sznandor@mszracing.hu
Tel 06-70-37-22225

Köszönettel Szabó Nándor
Szép napot!
Okés!
Csáó!
holnap megdumáljuk hali
Már vágom a dátumot!
Március 11-15!
Jó éjszakát!
Neked is viszont minden jót!
Hú-hú engem is érdekelne, de csak ha eltom adni a robogót, me különben nem lesz chas-em! Jó éjt! Ha tudtok vevőt robogóra szóljatok!
ok engem is érdekelne márc közepén lesz aszem felölem mehetünk nézd meg pontossan léci és holnap beszélünk rola meg elcsaljuk a többieket is na én megyek csicsija babuja aludni minden jot neked holnapra jo éjt
Én idén szívesen megnézném!
Tuti nem bírnám ki hogy ne vegyek valamit ha már ott vagyok!