Ha nem lenne megkopva, akkor csak narancs felnicsíkra kéne költened
Én a plexivel vagyok gondban.....amik a mi szériánkra valók azok általában kerekek és fúrást igényelnek, emiatt egyik se tetszik, viszont az új Z-re való Puig nagyon bejön, de ahhoz komoly lakatosmunkák kellenének a konzolon
Erre én tartok egy HJC-t ilyen célra, mármint városi robogásra...
Ha az Arai-ba vagy a Sohei-be lenne ütésre keményedő zselé vagy valami technikai kunszt, de önmagában a carbon/kevlár szövet és a hungarocell szerintem túl van árazva
Halihó Barátaim! győzök visszaolvasni MEGVAN A MŰSZAKIM Pont ott volt különben Szösziék két gépe is az enyémmel a vizsgán Urak,mentem egy-két karikát is a vassal....áááá nagyon kemény....1-2 de még néha a 3 is felejtős ilyen hideg aszfalton....úgy elpörög,hogy még
Más! Ha hétvégén tényelg tíz fok feletti meleg lesz,akkor ki tart velem/velünk?
utcán egyszer sikerült ugy esnem hogy a bukom is kapott: robogoval, kb 40es tempoval heveredtem le...
3nap fejfájás...
áldottam magamat hogy cak a futkosos kinai 6000 ft os buko vokltrajtam és nem az AGV...
lehet meg leszek ezért kövezve.. de tényleg örültem neki h nem a drága bukomat zuztam le...
Hát ha belegondolok, hogy a középkategóriás sisakok és felső kategóriás sisak belsejében majdnem ugyan az a hungarocell van Én úgy vagyok vele hogy mindkettőnkre vettünk egy normális középkategóriás agv-t de szerintem utcán és országúton, még városban lehet esélye hogy életet ment, de országúton 100 fölött ha gáz van minden csak a szerencsén múlik
Ja.Vagy ne száguldozz 2...300 al legalábbis (még ruhába se nagyon ezeken az utakon).
Amúgy hozzátenném az igazsághoz hogy MI kezdő motorosok más értékrenddel rendelkezünk mint mondjuk a Szöszi.Mi örükünk ha van rajtunk egyántalán egy protektoros bármilyen ruha,egy kicsit komolyabb bukó és egy pár éves motor ami még haladni is tud ha kell.
Neki a sisak 200e-nél kezdődik,a ruha szintén,de másra is használja mint MI.Ő pályázik,sportol vele úgymond profi szinten,és mint tudjuk ez nem egy olcsó játék.DE a MI vágyainkat valamelyest mégis kielégíti,ha más szinten is mint neki.Ezért mondta-pontosabban IRTA azt hogy a bukó 80 e-nél kezdődik,amilyen talán nekünk sohasem lessz. Ezért mi vigyázzunk is jobban magunkra.
Ja és dzsozé.Gratula az új sisakhoz .Úgy tudom legalábbis hogy megvetted azért a motyót .Jól jártál vele,főleg ennyiért mint amennyiért megkaptad.Ez 100% ennyiért nem veszel sehol máshol ILYEN kategóriás sisakot.
hát az alap az lenne hogy felöltözik az ember rendesen....
de ahogy látjuk /halljuk akár millio ft körüli ruha is lehet rajtunk az sem véd meg mindentől....
ahogy elöttem elhangzott: annyira nyuljunk a pénztárcánk mélyére amennyire megtehetjük...
Köszi Szöszi a helyreigazítást.Tehát NEM szar a HJC bukó,de a NZI jobb (és az arai is és a shoei is persze más és árban is más).Árban is kb a duplája a HJC és NZI közti különbség.Tehát aki teheti vegyen 80 ezerért NZI stb stb bukót aki nem az vegyen HJC,GIVI stb stb bukót ami szintén jó,de nem jobb mint a 2X annyiba kerülő sisak.Amúgy marad az az álláspontom (a Szöszinek is! !) hogy ebben az árkategóriában (főleg 21-22 ezer ft- FŐLEG amennyiért ők adják) ez igenis jó bukó,de ha velekinek van 150-200 ezer forintja akkor nézzen körül azért a piacon .
Az úriember igen volt benn a boltunkban és én Szabó Nándor beszéltem vele személyesen !
A story a következő én mondtam neki hogy jövöhéttöl elkezdjük a forgalmazását az NZI bukósisaknak (különben Jorge Lorenzo megy vele Moto GP 250 Alvaro Bautista Moto GP 125 ) És én mondtam neki hogy a HJC és az NZI sisak között nagy a különbség és ha van pénze vegye inkább meg a jó minőségű sisakot mert feje csak egy van ! Az a sisak amit ő nézet az egy 30.000 Ft ós sisak én mondtam neki hogy a sisak 60.000 Ft tol kezdődik az alatt csak disz a fejen !
10 éve motorozok és nekem ez a tapasztalatom sok nagy esés után !
Tehát kérem nem félre érteni és hülyeségeket ki írni ide a fórumra a két sisak közt nagyon nagy különbség van mint minőségben mint árban !
Mindenki döntse el mi ér neki többet a pénz vagy az élete ! Én először sisakot és ruhát vettem utána motort . De mondtam neki hogy mindenki a saját pénztárcáján belül ítélje meg hogy milyen sisakot vesz és kész !
Sajnos a Magyarok azok akik inkább a motora költenek pénzt és nem pedig a ruházatra ami megvédi az életüket .
Ha valakinek bármiben tudok segíteni csak tanács kell szívesen segítek
elérhetőségeim sznandor@mszracing.hu
Tel 06-70-37-22225
ok engem is érdekelne márc közepén lesz aszem felölem mehetünk nézd meg pontossan léci és holnap beszélünk rola meg elcsaljuk a többieket is na én megyek csicsija babuja aludni minden jot neked holnapra jo éjt
Én a plexivel vagyok gondban.....amik a mi szériánkra valók azok általában kerekek és fúrást igényelnek, emiatt egyik se tetszik, viszont az új Z-re való Puig nagyon bejön, de ahhoz komoly lakatosmunkák kellenének a konzolon
Szerintem ez lesz a nyári projektem