Persze megértelek!
Főleg így hogy ráadásul ismered is őket jobban is!
Barcson a motorosok 80%-nak Lazer van(nagymotorosok)!
Itt legjobban azt nyomatják!De nekem sohasem mondták hogy ennél nincs jobb!Nem is akartam Lazer-t venni amíg meg nem láttam a lakkozott carbon sisakjukat!
Mondhatni szerelem volt első látásra!
Szia Roli.Értem én mit mondasz és tudom is hogy megy ez.Elötte apriliát árultak az volt a tuti,csak olaszt vegyél mondóka.Most suzukit most az a jó az olasz szar.Ez teljesen rendben is van,üzletpolitika,aláírom.De hogy hétfőn még istenkirályűberfaszacsillivilli aztán szerdán meg lebeszélnek valakit mert szar ettől a fel tudok robbanni.Amúgy hétfőn saját fülemmel hallottam amikor trolika nézte hogy a világ egyik legjobb sisakja stb.Ez a bajom nekem.Akkor mondják hogy van jobb is (arai stb) de ne beszéljenek hülyeséget,főleg hogy tudják ismerjük egymást és visszamondjuk,megbeszéljük a dolgokat.Csak magukat égetik ezzel,és engem meg bosszant mert 100% ig ajánlom őket mindenkinek (nem véletlenül eddig legalábbis).
nem akarom szitani a feszkot de téleg ezt monta hogy nem jo hogyvegyem inkábba másikat gondolom azé mert amásik 60 és 80 között lesz csak az a baj hogy holnap nem érek oda zárásig adigra meg elviszi valaki
Szeva Gabó!
Ne húzd fel Magad!
Ez máshol is így van!Mindenhol azt dícsérik amit éppen el akarnak adni!Ha náluk nincs olyan ami Neked tetszik akkor az szar és vegyél olyat ami van náluk. . . . !
Amúgy külföldön a 3.legkeresettebb sisak volt 2008 ban.Szar mi?A 18 márkás sisak közül amit e.u.ban árulnak.A kurva életbe .Ezen kibaszottul felhúztam most magam .
Akkor legalább ezt eltaláltam!
Jól néz ki!
Mennyiért adják?
Hát a másik sisak márkájára nem jut eszembe semmi!M betüvel kezdődő! Pedig most kíváncsi vagyok!
Hy skacok.Dzsozé.A suzukinál mondták hogy szar?Csak mert nekem is hjc-m van és náluk vettem.Istenítették és pld több superbike versenyző használja ezt a márkát.Amúgy eddig ezt forgalmazták,ha szar akkor miért árulták volna?Amúgy ezért tudok rohadt ideges lenni,holnap fel is hívom a szöszit .Kurvára idegesít hogy amíg árulják addig az a király,ha meg összevesznek a forgalmazóval és mást kezdenek árulni akkor már az a fasza a másik meg hulladék.Hozzátenném + ba hogy magyarországon (és sehol európában sőt unióban) nem engednek forgalomba helyezni pld olyan sisakot ami nincs full 787347587346583 módon tesztelve hogy hiperextra biztonságos.Amúgy ŐK szintén ezt állítják hozzáteszem.Plusz.Nem egy bóvli névtelen kínai szarrol van szó hanem egy magyarországon is egyre ismertebb (máshol nagyon ismert,elismert ) kalapról beszélünk ami ráadásul kompozit (karbon stb erősítéses) ésnem is alap modell.Úgyhogy menj be és vedd meg ha ráadásul neked is tetszik.100 % ig állíthatom és esküszöm hogy király sisak.Csendes,szélmentes,biztonságos,különben én sem ilyet vettem volna ha nem így van,ezt tuti komolyan mondom neked.Amúgy bemegyek veled ha akarod és meglátjuk akkor is leszarozzák e a srácok (akár a Szöszi,akár a Bryan) ....
Hát motogp-ben emlékeim szerint, Arai, Shoei, Shubert, meg AGV márkák vannak! Amúgy meg nemtudom én eddig rosszat nem hallottam a HJC-ről, de a shoxnál vannak jó áron AGV-ék...én azért vettem azt emrt ha rossinak jó...nekem is
Főleg így hogy ráadásul ismered is őket jobban is!
Barcson a motorosok 80%-nak Lazer van(nagymotorosok)!
Itt legjobban azt nyomatják!De nekem sohasem mondták hogy ennél nincs jobb!Nem is akartam Lazer-t venni amíg meg nem láttam a lakkozott carbon sisakjukat!
Mondhatni szerelem volt első látásra!
Csak az újságban eper volt a sisakon!
Ne húzd fel Magad!
Ez máshol is így van!Mindenhol azt dícsérik amit éppen el akarnak adni!Ha náluk nincs olyan ami Neked tetszik akkor az szar és vegyél olyat ami van náluk. . . . !
Jól néz ki!
Mennyiért adják?
Hát a másik sisak márkájára nem jut eszembe semmi!M betüvel kezdődő! Pedig most kíváncsi vagyok!
Nem tudom milyen ez a típus!
Ilyen?
Nem X-lite a sisak márkája?