Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pl behoztak egy nőt mert lenyelt egy kvs kanalat,kivetük másnap a dr oda adta neki emlékbe 3.5óramulva megint ki vettük
szerinted?
melyik része?
Valami szaftos sztorit én is szívesen meghallgatnék!
Végeztem mára hála az égnek!
Már csak egyet kell aludnom és itt van az üléspúpom!
na mesélj érdekelnek a sztorik
helo Roli
hali végeztél a meloval?
elsetdudod képzelni,némely ember mit nem képes lenyelni,vagy felhelyezni magának,és ezt mind meg is magyaráza hogy tök véletlen..
de sajnos vannak durva,és szomoru esetek is.
Szép estét Urak!
monthatni kivülről belülről láttam pár embert
elöről hátulrol,nemre korra valo tekintet nélkül
hu akkor láttál már egykét véres dolgot
400-ágyas seb. műtő
igen akár szombat éjel is mehetünk felölem
nem irigyelek hol dolgozol?
Ne aggódj yoozso.Ha jó idő lessz szombaton akkor megpróbáljuk összecsődíteni szombatra is a csapatot.Remélem lessz valaki aki hajlandó lessz akár mindkét napon motorra ülni .
dolgozom
beszéltünk firehornal monta hogy vasárnapra 14 fok körül lesz az idö remélem igy lesz és akkor össze csödülünk ?
igen tudom miröl beszélsz
yoozso látom ma gépészkedtél bejön a filing mi közhely de in ilyenkor szabadnak érzem magam mint a madár
sziasztok skacok voltunk a szuzukiba az a buko nekem is tetszik énis pont ezt nézegettem már nagyon jo a grafikája de a srác nagyon leszolta hogy nem jo de szerintem nem igaz én nem értek hozzá felprobáltam egy bör ruhát olcson megszámitaná de még gondolkodom de azé rendeltem egy gerinc protektort hamá ott voltam a ruha nagyon tetszik a buko t valoszinüleg megveszem igaz nincs benne nap szemcsi
Majd bemegyek hozzád a mociddal.Te meg ellógsz 1/2 órára (szólok az osztályon a csajoknak hogy falazzanak addig) ) és megyünk 1-2 karikát valamerre ha nagyon akarod .
vasárnap ügyelek nemfogom kibirni