ecce csakelfogy én már szóltam mindenkinek akinek jo lehet....de hát ezeknek a kawásoknak mondhatod mi a jó--nekik a bal kezükben van az anti hipp-hopp
tudod van egy mondás:aki kérdez az max 2 percig tűnik hülyének,,,aki meg nem az örökre De köszönöm a kimerítő válaszod-sokat segítettél megvan még a csúszókuplungod?mer nem kell
Pedig elég egyszerű. Indultál már DT van Ob futamon vagy a Phoenix racingen? Ha igen mentél ezen futamok alatt 2:05 alatt a Hringen vagy 2:10 alatt a Pringen?
Ha nem indultál vagy nem mentél ilyen köridőt akkor indulhatsz. De ha tavaly 2:04.99-et mentél a DT-n akkor nem.
A "profi-félprofi" versenyzőket akarják távoltartani.
Sziasztok! A márkakupáról kérdeznék! Ez a limitidő nem tiszta nekem, akik már indultak valamilyen kupában limitidő van meghatározva, legjobb köridő blabla ... Magyarul ez alatt kell tudni, vagy ...?
Vagy aki még nem indult bénázhat akármennyivel? De akkor meg nagy különbség lesz eleje vége, amatőr és "amatőr" között.
LX
LX
Mer' ugye lenyomni úgysem tudlak. Se így, se úgy.
Elvileg kint leszek (ha az égiek is úgy akarják ).
Nyugodtan ordíts rám, így legalább megismerjük egymást.
Mert a Zali sajátszáma se műkszik a cégest meg elkevertem valahova. megadhatnád kint.
Nemsoká hívlak.
Abból is a jó- ra meg a szabad- ra.
Építs bele 1 Honda blokkot!
Amúgy a márkakupák a kezdőknek lettek kitalálva,ezért a köridő.
Ha nem indultál vagy nem mentél ilyen köridőt akkor indulhatsz. De ha tavaly 2:04.99-et mentél a DT-n akkor nem.
A "profi-félprofi" versenyzőket akarják távoltartani.
Vagy aki még nem indult bénázhat akármennyivel? De akkor meg nagy különbség lesz eleje vége, amatőr és "amatőr" között.
Itt meg marha gyors vagy