Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gixer kupában 2 perc az eleje 2.25 a vége ha jól tudom.
http://www.gsxrklub.hu/hirek/6...
Ámen mi most a hringen a 600 as idő?tol-ig...
hátha alaki tudja...
te is tudsz, csak be kell regisztrálnod.
Irigyellek benneteket.
Jó a száloda a pálya meg magáért beszél.
Jó utat és ügyesek legyetek.
Csak viccnek szántam!
De komolyra fordítva a szót , kérdésedre a válasz sok mindentől függhet,de egy biztos a Suzuki elég szívós gépezet,bírja a strapát!
10ezerből 7ezer volt a pálya de közben megjöttek a válaszok köszi
Nem tud vki véletlenül olasz ebayről rendelni?
Köszi
Szerintem még járatós,ha 17 km van benne.
Ez attól is függ milyen képességű volt a lovas szerintem..
Misanoi 3 napos hétvégi pályamotorozás amatöröknek!

Annak ellenére hogy oktober végén visszafogottabb a pezsgés pályázás ügyben, annak csak az az oka hogy az idei Misano csapatban rajtam kivül nem sok forumfüggö van.
A motorok ma indultak el Golyoval aki szerelni fog nekünk 3 napig
A többiek holnap indulnak
a résztvevök pedig ismét bövültek eggyel:
Tompi, Csabi, Rácz Ádám, Zsir Feri, Qpi és jomagam.
Papiron mindenki gyorsabb nálam, kiváncsi vagyok hogy ebben a 2:00 körüli csapatban mire leszek képes.
A Riccionei hotel remélem nagyon rendben lesz mert 4*-os és vacsorával foglaltam amihez most még bort is kapunk
tippeket kérek 600 as k6 vajon hány km (jó) pályázást bír? van benne 10 abból 7 pálya párat borult 2 tuti. nem nagyot baja nem lett . vajon mit bírhat még a lelke?
akkor vihargyorsan regisztrálj nálunk a gsxrfans.hu-n
Szia gsxr örült vagyok szerintem a gyorsgázt próbáld meg az ago motornál a könyves k körúton.
Köszönöm Svéd! Szerintem bepróbálom.
Sziasztok!
Szeretnék gixer 750 k8-ra szerványolni egy gyorsgázt. Esetleg tud valaki segíteni hogy hol lehet ilyet venni? Keresgéltem már, de itthon sehol sem találtam. Előre is köszönöm.
A gsxrfans.hu MotoGP játékában úgy alakultak a dolgok hogy már csak az alábbiaknak van esélye a gyözelemre

Domi 295

Viking 311
Tacsi 311
Balu Maci 311
Ancsy 311

Ha viszont Rossi nem nyeri meg az utolso futamot, hanem második lesz akkor 306 pontja lesz és akkor a következök állnak az élen a tippjükkel:

Svéd 310
Norbi 310
Melasz 310
Almano 310

Ha Rossi csak harmadik lesz, 302 pont és onnatól Domi tippje a legjobb és a 310-es csapat osztozik dobogos helyeken
Fogalmam sincs. Ahányszor én megyek, biztos bírná.
De tesztet se nagyon olvastam még róla. (ez lehet,h az én hiányosságom )
biztos rohadt jo, de gondolod hogy kibir annyi pályázást mint egy gixxer?
Rohadt jó ez a bmw. Októberben volt kint egy a ringen...néztem mint hal a szatyorban. Nem sok szaladgál belőle.
Máshogy nem megy neki.
Hülyje mátrai pajaszt.
Látom összefújta a szemetet a szél.
Mészpicsábaazthittemvérbeligéesikszeresvagy
Köll a sok paci miii?
Mi bajod van neked az olasszal mííííííí? Nekem még soha semmi bajom nem volt vele.