hááááát... összeségében nem túl jól.. első felmenetelben azt sem tudtam hol vagyok, ugye ez votl az első alkalom itt a Yamahával. 2. menetben mentem egy 08-at (egy tiszta köröm volt..) 3.ban úgy csúszott a hátulja hogy le kellett jönnöm.. így mire átgumiztam már csak 2 kört tudtam menni délben.. a versenyen a 3. kanyarban seggbedurrantott egy suzuki, de nem estem el.. viszont azt hittem defektet kaptam, és lejöttem.. délután még felmentem, hogy megnézzem rendben van-e a motor, de nem tudtam már gyors köröket menni.. motor egyébként rendben... röviden ennyi, de majd jön a beszámoló...
Ez így olcsóbbra jön ki, mint a 2008 februári Cartagena-i pályázásunk volt. Pedig próbáltuk teszkó-gazdaságosba megoldani. Nyomorogtunk is a mikrobuszban 4 napon keresztül 5.600km-t
AZ ÁLOMPÁLYA: PORTIMAO
Egy igazi versenyhét a javábol, a hét elsö felében mi versenyzünk a pályán, közvetlen utánunk pedig megérkeznek Ben Spies, Haga, Biaggi és onnantól majd értük izgulunk!
Most elöször kinálok nektek egy komplett, kulcsrakész megoldást a világ legkíhívóbb pályájára, Portimáoba. Az ajánlat másik különlegessége hogy összekötheted a World Superbike VB utolso futamával.
MAXIMUM 9 HELYEM VAN!
A csomag tartalmazza a következöket:
1 Budapeströl a repülö oda vissza
2 Bérauto a reptértöl a reptérig a teljes tartozkodás alatt
3 Hotel a teljes tartozkodás alatt
4 Pályadij oktober 19-21 a világ egyik legjobb pályályán Portimáoban
5 A motorod szállitása oda vissza (figyelem 6.000 km!)
6 Tartozékaid szállitása és max 2 garnitura extra gumi szállitása
7 Versenyszerelöi segitség minden nap (tartalék alkatrészt hozz magaddal)
8 Gumiszerelés dijmentesen
Az ár 1300 euro, kisérönek 460
Az árhoz csak annyit akarok hozzáfüzni hogy voltam már párszor Spanyolban pályázni és a furgonban nyomorogva is kijött az ut ennyire, tehát ez a repülö + szállitás egyáltalán nem luxus, söt ez az olcsobb megoldás, hiszen nem szúrsz el további 4 napot az utazásra, igy kevesebbet vagy távol a cégedtöl/családodtól!
Ha csak a pályázásra jösz akkor mindössze 4 napos lesz a kirándulásod, szemben egy 8 napos fáraszto furgonozással.
Fakultativ opció, Ben Spies vagy Haga lesz a világbajnok?
1 World Superbike edzésnapok és verseny megtekintése, paddock jeggyel
2 Hotel további napokra a verseny végéig
3 Bérauto a verseny végéig
4 A repülöjegy átszabása a verseny végéig.
Az ár 400 euro
A repüljegyeket névreszolóan azonnal meg kell vásárolnom. A motorszállitási kapacitás maximum 9 motor, ezért a jelentkezésedet azonnali befizetéssel kell igazolnod. Már most el kell döntened hogy ott maradsz-e a WSBK zárofutamra, vagy a pályázás után hazarepülsz, a helyszinen ennek megváltoztatása már nem lehetséges a repülöjegy és a WSBK jegy miatt!
Itt jelentkezz ha komolyan érdekel! http://compaya.hu/motorosok/re...
jó gépek voltak. A BMW múlt kedden már megjelent, Aszalósék után mentek pár kört és a sötétben szépen lehetett látni a pirosan izzó féktárcsákat. No azt lett volna szép megfogni élesre a szürkületben
LX
LX
LX
1 Svéd
2 SV Rider
3
4
5
ÚJ 190/55-ös Pirelli Diablo Supercorsa SC2-es hátsó eladó, kb. a bolti ár feléért.
Egy igazi versenyhét a javábol, a hét elsö felében mi versenyzünk a pályán, közvetlen utánunk pedig megérkeznek Ben Spies, Haga, Biaggi és onnantól majd értük izgulunk!
Most elöször kinálok nektek egy komplett, kulcsrakész megoldást a világ legkíhívóbb pályájára, Portimáoba. Az ajánlat másik különlegessége hogy összekötheted a World Superbike VB utolso futamával.
MAXIMUM 9 HELYEM VAN!
A csomag tartalmazza a következöket:
1 Budapeströl a repülö oda vissza
2 Bérauto a reptértöl a reptérig a teljes tartozkodás alatt
3 Hotel a teljes tartozkodás alatt
4 Pályadij oktober 19-21 a világ egyik legjobb pályályán Portimáoban
5 A motorod szállitása oda vissza (figyelem 6.000 km!)
6 Tartozékaid szállitása és max 2 garnitura extra gumi szállitása
7 Versenyszerelöi segitség minden nap (tartalék alkatrészt hozz magaddal)
8 Gumiszerelés dijmentesen
Az ár 1300 euro, kisérönek 460
Az árhoz csak annyit akarok hozzáfüzni hogy voltam már párszor Spanyolban pályázni és a furgonban nyomorogva is kijött az ut ennyire, tehát ez a repülö + szállitás egyáltalán nem luxus, söt ez az olcsobb megoldás, hiszen nem szúrsz el további 4 napot az utazásra, igy kevesebbet vagy távol a cégedtöl/családodtól!
Ha csak a pályázásra jösz akkor mindössze 4 napos lesz a kirándulásod, szemben egy 8 napos fáraszto furgonozással.
Fakultativ opció, Ben Spies vagy Haga lesz a világbajnok?
1 World Superbike edzésnapok és verseny megtekintése, paddock jeggyel
2 Hotel további napokra a verseny végéig
3 Bérauto a verseny végéig
4 A repülöjegy átszabása a verseny végéig.
Az ár 400 euro
A repüljegyeket névreszolóan azonnal meg kell vásárolnom. A motorszállitási kapacitás maximum 9 motor, ezért a jelentkezésedet azonnali befizetéssel kell igazolnod. Már most el kell döntened hogy ott maradsz-e a WSBK zárofutamra, vagy a pályázás után hazarepülsz, a helyszinen ennek megváltoztatása már nem lehetséges a repülöjegy és a WSBK jegy miatt!
Itt jelentkezz ha komolyan érdekel!
http://compaya.hu/motorosok/re...
Jelentkezni a www.movemotors.hu oldalon lehet.
Az esti motorozásra az oldalon megadott időpontokra lehet jelentkezni. Ősszel egy alkalom 5.000 HUF. Este 18:00-19:30 között lehet húzni a gázt.
Köszi mindkettőtöknek!
http://www.motorshow1.hu/ itt amúgy pont erről van szavazás, szavazz..