szombatra kéne mert akkor vasárnap tudok pihenni meg ha későre hazaérek (világvégére) akkor másnap nem kell melózni! Bár te motogp pilóta vagy és versenyzel
de zema is az akkor ő is fog?
Csoport beosztásokkal.
Az ilyen külföldi szervezéseknél általában 3 csoport van, tehát majd mindenki megtalálja a neki való csoportot.
Igen jó móka szokott lenni, főleg a vasárnap, mert a külföldiek délután már csomagolgatnak, így rengeteg idő van (lesz) motorozni.
Na nem akarom elhappolni a Svéd kenyerét .
... és ez itt nem a reklám helye; de nálunk fel is irtakozhatsz... ha gondolod
jogdíjat fogok kérni.nem keveset.na azt elosztlyuk Bakodigével és gecire berúgunk a pájabüfében amíg ti kegetitek a köröket.neked meglett a telód te négyméterről dobálós?mer akkor eljöhetnél a fostos tárcsádért mert miatta ül a ventom két hete
Szerintem erről még egyelőre nincs bővebb infó (zeitplan).
Szerintem nyugodtan iratkozz fel. Miért ne jöhetnél?
...elnézést, hogy a Svéd helyett válaszoltam, de ilyenkor én vagyok a szóvivője
remélem ezt ugy érted hogy nem olyan rövid a féktávom mint az övék!
Ez igaz. Ezek a fiuk az SBK motorokkal kb 120 méternél fékeznek a célvégi jobbos elött, az SSP sek pedig 100 méteres táblánál.
Ja és ezekután visszapakolnak 3 fokozatot ugy hogy az utolsot már a kanyarban
Pár éve volt még.
de zema is az akkor ő is fog?
Az ilyen külföldi szervezéseknél általában 3 csoport van, tehát majd mindenki megtalálja a neki való csoportot.
Igen jó móka szokott lenni, főleg a vasárnap, mert a külföldiek délután már csomagolgatnak, így rengeteg idő van (lesz) motorozni.
Na nem akarom elhappolni a Svéd kenyerét .
... és ez itt nem a reklám helye; de nálunk fel is irtakozhatsz... ha gondolod
Szerintem nyugodtan iratkozz fel. Miért ne jöhetnél?
...elnézést, hogy a Svéd helyett válaszoltam, de ilyenkor én vagyok a szóvivője
mé te hozod?
Sajnos a nyírségiek ki vannak zárva...
Bár ha hozod magaddal megint a csajokat...
Valami bővebb info van erről az egészről?
Folyamatosan elpályázza az árát
Ez igaz. Ezek a fiuk az SBK motorokkal kb 120 méternél fékeznek a célvégi jobbos elött, az SSP sek pedig 100 méteres táblánál.
Ja és ezekután visszapakolnak 3 fokozatot ugy hogy az utolsot már a kanyarban