Még néhány hely kiadó, megrendeltem a 12 kupát! Jelentkezni itt: http://www.motorosok.hu/forum/viewtopic.php?p=167457#167
457
Ujra 3 órás Gokart Endurrance motorosoknak
Május 11 este 18.30 a város leghosszabb szabadtéri pályáján Budaringen www.budaring.hu
A verseny szokásos modon edzéssel kezdödik, utána idömérö/kvalifikácio aztán 4 fös csapatokban nekivágunk a másfél órás versenynek.
A csapatoknak összsúlya el kell hogy érje a 300 kg-t.
A részvételi dijat sikerült hosszas tárgyalások után 8000 ft-ban megszabni.
10 csapat indulhat tehát 40 fö, + kérnék további 5 föt a várolistára
A pályát 19.00 tól 22.00 ig a miénk, de a gyülekezést mindenképpen érem 18.30 ra betartani mert mérlegelés lesz
1.Mindenkinek egy teljes menet pályaedzés, megismered a pályát ez 4 menet egymás után
2 utána kvalifikácios versenyek következnek, nem rajtrácsról, hanem az óra ellen versenyeztek tehát köridök döntik el a végeredményt. Minden csapatbol a legjobb idö kerül a rajtkockára de forditott sorrendben.
Ez eddig kb másfél óra
A verseny maga másfél órás lesz. Csapatonként minimum 11 db cserét kell végrehajtani ez a verseny alatt fejenként minimum 3 vezetést jelent, de lehet több is ha a csapat ugy akarja.
1 csere kihagyásáért a büntetés 2 kör hozzáadást jelent a végelszámolásnál.
Saját bukót érdemes hozni, de van a helyszinen is, tiszta maszkokat kapunk a sisakokhoz. Kesztyü is jol jöhet.
Mindenki irjon sulyt a neve mellé, és kérem a bejelentkezetteknél nevet megadni, név nélküli embereket ne irjatok fel (tehát a +3 fö az kicsit kevés)
1 Svéd 82 kg tehát Aquával hozzuk az átlag versenyzö sulyt (közös csapat?)
2 Aquabase 79 kg
3 VIK 72
4 Milán 92kg
5 Tompi 85kg
6 KENTAUR (szabad vagyok, erősítek egy csapatot 92kg-val)
7 Ricco 72kg
8 beszko 66kg
9 Nuttyboy 105
11 Robi 85
12 Brian 62 kg
13 Kopera 95kg + ruha Smile
14 Atom 72
15 Hyo 105
16 Kpeti 85
17 Koca 87
18 Deák Gabesz 105kg
19 Jakab Zsó 55 kg
20 Lajcsi 92 kg
21 Viktor 82kg
22 Teri (Zsir)
23 Gina (Pásztor Gergö)
24 Györgyi (Pelyhe Gyurma)
25 Petra (Szabo Peti)
26 Boros Tündi 63kg
27 Bene Feri 95 kg
28 Pauly#11. 84 kg (Brian barátja)
29 Fekete János 84kg
30 Lázár Imre 80kg
31 Rádli József 80Kg
32 Sas Sándor 80Kg
33 Virágh László 80Kg
nem vagyok gumiszakértö, de ha már a BT002-t is tépi akkor futomü is benne van, de tény hogy aki nem laprol kezdi finoman a kigyorsitást az mindig tépni fogja mert a felálló gépnek hirtelen tekerjük a túl nagy nyomatékot, aki lapon kezd annak meg folyamatossabb az eröleadás ezért ott a gumi már elkezdett nyujtozkodni és nem hirtelen kapja meg a rengeteg loeröt
Üdv mindenkinek!
Ha jól tudom többen is vannak itt akik tesztelték a Szayer Géza féle köridőmérőt! http://www.generalmechatronics...
Vélemények, tapasztalatok?
E ringnek más az aszfaltja, inkább az utcai gumikknak kedvez. Pályagumamat nekem is tépte, ármit csináltam vele, utcai sport, amit említettél te is michelinből vagy bármi másból tökéletesen működik! Én legalábbis ezt tapasztaltam.
Üdv!
sajnos egyik gumi működik az adott beállítással, a másik nem...
de egyébként ez rebound probléma elöl hátul...
a hátsó gumi mindkét oldalán látszik, az elsőn csak a jobb oldalon, de ugye ez egy jobbos pálya...
nyiss a reboundon addig, amig nem érzed hintázósnak a motort, aztán zárj vissza egy két klikket.
ha utána sem javul a gumikép, akkor irány a futóműves...
sajnos nem elhanyagolható még a helyes guminyomás, és hőmérséklet, ami ugye nem egyszerű...
tapasztalat kell hozzá.
contiban egyáltalán nincs tapasztalatom...
Gumi témában jártas embertől (Brian, Félsvéd) szeretnék tanácsot/segítséget kérni az alábbiak miatt.
Tegnap voltam idén először az Euroringen az új 750-es Gixeremmel és a vadonat új Continental Race Attack gumikkal (első:soft, hátsó: medium), amik a kigyorsítási felületen eléggé megszakadoztak. IRC gumimelegítőt használtam és hidegen e:1,7 h:1,6 bar-t nyomtam bele (ez melegen mikor lejöttem a pályáról e:1,9 h:1,9 bar volt).
A levegö 22 fok az aszfalt 38 fok volt. Több motoros is panaszkodott, hogy szakadozik a gumija Bt-002 és Pirelli is.
Nekem tavaly 600-as gixeren Micheli 2ct volt és nagyon szép volt a gumi kopása pedig 1:23-as időket mentem a mostani 1:28-hoz képest.
Rakok fel képet az első és hátsó gumikról is.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Az akksiból kiszakadt az egyik saru, használhatatlan.
A felnire egyelőre nem mondok árat, mert úgytűnik a héten elviszik a mocim hátulját egyben. Ha megmarad kereslek.
jelentkeznenk, ha meg van hely,
Andras (80kg) Norbert (70kg) Vili (82kg)
udv,
N.