Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

benne vagyok és kösz
Szeva Svéd
Elviekben tudunk neked (egészséges) alapjáratot csinálni, ha érdekel tudod hol lakok
ok.akkor holnap csinálok egy másik forgalmit.2008 as lesz.ugy már remélem jó
Nekem mindegy ki mennyit reszel rajta . Én bármivel annyit megyek amennyit csak akarok . Még nem akartam sosem 1.58-at menni . Ez a szerencséje mindenkinek . Nem beszélve az 51-ről. Na lenne ám pislogás.
De ha jól tudom Viktor vasán az elektronikával volt a baj?
uccsó előtti lettem most votam harmadszpr a ringen...meg kell egy két változtatás a gépen,maj lesz ez még jobb is csak km kérdése
Lucky!
A Viktor azért járt úgy a Hondával mert már csak a ring portása nem tuningolt rajta valamit de csak mert nem ért rá! Nem kell szétreszelni, mert Magyarországon nem sok ember van akinek a tuningról van alapvető fogalma. Akinek meg van ahhoz meg senki nem viszi mert drágának találja, vagy nem tudja ki az. Tuning nélkül meg 58-at mész vele még Te is ha húzod a gázt. Ha nem nyúlsz hozzá megbízhatóbb mint a másik 2. Tessék a gázt húzni!
az komoly... már azthittem fel se engednek a k3as gixxeremmel:D milyen eredménnyel zártál?
én egy 99es zx6r-el indultam...szted
KKész a videós beszámoló a mai hosszutávú versenyről, Slovakiaringész a videos beszámoló a mai Slovakiaring hosszútávú versenyéről
Értettem
Te a r&r mész ugye? a müszaki kiirásban azt olvastam hogy 5évesnél idősebb motorral nem lehet indulni. gépátvételen nem nézik ilyen szigoruan?
la a kalappal mister irnál egy elérhetőséget a karugyintezes@freemail.hu-ra?
én még nem vagyok profi meg időm sincs mindig menni hét közbe de ha kell holnap kivesszük de elkel gyere marcaliba érte de gondolom párba vinnéd mert az úgy
örömmel veszem felajánlásod.te nem indulsz?
Ha nagyon muszáj oda adom az enyém kölcsön a versenyre
gsxr1000-re elado de 600-750re is feltehetö 2003-2005-
Ügyesen!
Hát a szomszédba,dunajszkasztreda mellé húzni a gázt.
Asszonnyal megyünk,Dávid melózik Predi nem tud jönni.
Há mész gazsi?
Szerintem az sk ringen könnyebb a 16 kör mint a hringen ,nem kevés az igaz,de élvezetes nagyon és nem olyan fárasztó,legalább is én így vagyok vele.kíváncsi vagyok Atom mit karcol.
Kurvára mennék már....
Holnapig csak kibírom
Hajrá
legalább nem tartom fel Dávidot a munkád elől
Világos.
semmi nem látszott kivülről rajta,de futóművesnél kiderült a bibi../mondjuk nem mondok inkább semmit/beledolgozott már kicsit a mozgószár a fixbe..javitgatni meg nem nagyon szeretnék.evvan
Miféle roncsot vettél vazze? Remélem legalább olcsó volt.
hát én ebben mocskosul nem vagyok biztos..utánajárok.ha kell odaadom enyémet ott ugyis vannak bajok,ugyhogy szerd és péntek ugrott..kőne egy balos telószár.