Nekem mindegy ki mennyit reszel rajta . Én bármivel annyit megyek amennyit csak akarok . Még nem akartam sosem 1.58-at menni . Ez a szerencséje mindenkinek . Nem beszélve az 51-ről. Na lenne ám pislogás.
De ha jól tudom Viktor vasán az elektronikával volt a baj?
Lucky!
A Viktor azért járt úgy a Hondával mert már csak a ring portása nem tuningolt rajta valamit de csak mert nem ért rá! Nem kell szétreszelni, mert Magyarországon nem sok ember van akinek a tuningról van alapvető fogalma. Akinek meg van ahhoz meg senki nem viszi mert drágának találja, vagy nem tudja ki az. Tuning nélkül meg 58-at mész vele még Te is ha húzod a gázt. Ha nem nyúlsz hozzá megbízhatóbb mint a másik 2. Tessék a gázt húzni!
én még nem vagyok profi meg időm sincs mindig menni hét közbe de ha kell holnap kivesszük de elkel gyere marcaliba érte de gondolom párba vinnéd mert az úgy
Szerintem az sk ringen könnyebb a 16 kör mint a hringen ,nem kevés az igaz,de élvezetes nagyon és nem olyan fárasztó,legalább is én így vagyok vele.kíváncsi vagyok Atom mit karcol.
Kurvára mennék már....
Holnapig csak kibírom
Hajrá
semmi nem látszott kivülről rajta,de futóművesnél kiderült a bibi../mondjuk nem mondok inkább semmit/beledolgozott már kicsit a mozgószár a fixbe..javitgatni meg nem nagyon szeretnék.evvan
hát én ebben mocskosul nem vagyok biztos..utánajárok.ha kell odaadom enyémet ott ugyis vannak bajok,ugyhogy szerd és péntek ugrott..kőne egy balos telószár.
Elviekben tudunk neked (egészséges) alapjáratot csinálni, ha érdekel tudod hol lakok
De ha jól tudom Viktor vasán az elektronikával volt a baj?
A Viktor azért járt úgy a Hondával mert már csak a ring portása nem tuningolt rajta valamit de csak mert nem ért rá! Nem kell szétreszelni, mert Magyarországon nem sok ember van akinek a tuningról van alapvető fogalma. Akinek meg van ahhoz meg senki nem viszi mert drágának találja, vagy nem tudja ki az. Tuning nélkül meg 58-at mész vele még Te is ha húzod a gázt. Ha nem nyúlsz hozzá megbízhatóbb mint a másik 2. Tessék a gázt húzni!
Asszonnyal megyünk,Dávid melózik Predi nem tud jönni.
Kurvára mennék már....
Holnapig csak kibírom
Hajrá