Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apámé, oszt ? egyébként van saját is de az régebbi 1el.majd felteszem hogy lássátok kinek kell inteni
Pályán még nem voltam, tavaj ősszel vettem az Rsv-t.Az pedig oda való.
nincs sok szabadidőm főleg amikor motorozni lehetne...
A Hungaron holnap kék szalag lesz, utánna lehet hogy semmi..
Az Eurón és a Panncsin minden nap.
Szerintem nem az övé. Ő csak vezeti. Tudod?
szép a kamijjonod...a motorodon meg a fék!
A MERSZet megtartják.
A kerítésen kívül. Szép nagy kör lesz
Csak ha hímnőstény.
igen tudni lehet...
Misano, április 22.
Sziasztok!

Tudni lehet mikor ,hol lesz pályanap?
Madagaszkári vérmacskát beszámítasz?
2011 június 5-i BRO-s foglalásomat, elcserélném régiségre.
Váratlan dolog jött közbe, sajnos nem tudok majd kimenni.
Az hát.
De nem emiatt.
Ha a ringre nem mehetünk, akkor menjünk pályamotorokkal tüntetni a parlament elé.
Szemétláda ez a kormány is.
ez nem az én dolgom..ettől még visszajelezhetsz ahogyan azt 3x igérted
Te 100-at mondtál, más 200-at, így nem nagyon volt kérdés, és a kétszer annyiért el is ment...
minden ment hivatalosan.... a lényeg h vége több ilyet nem szeretnék....inkább járok gyalog mint hitel.
rád vártam én is de annyit nem mondtál bükkfa,pedig maga keresett meg
R&R a hátralévő 3 futamra majd átgyalogol a Slovakiaringre és a Pancsira..Valszeg nem véletlen lépett vissza a Mol 2 héttel a kezdés előtt a R&R támogatástól.Le volt már akkor osztva a lap...csak most ért ide..
Hirtling Gabi rákúrt a tavalyi aztán az idei évre is.
Olyan tömeg lesz kakucson meg Euroringen ,hogy fog oda kelleni index is.Rezsőt pedig lehet szidni-mindig azt a lovat ütik amelyik húz.lehet felrakni a nagyobbik lánckereket előre..Slovakringen letilt a 6.
nekem nincs olyan messze...
Azt nem vágom, de hiszek neked, nézegetve az on-boardokat.
Felesleges eröltetni, és szenvedni itthon ilyen körülmények között ennyiért, ha ugyanennyiért kicsivel több autózásért jobbat kapsz.
Hát faszom, mondtam, h min.1 hét. Én nem gk-val foglalkozom ott. De legalább jó lett a vége?
nembeszélve a skring nyújtotta xtra élményről
az ügy már rendeződött...kezemben a nullás papír meg a törzskönyv. mert ha rád várok......
Érdekes szám jön ki, ha összeadjátok egy itthoni nyílt nap költségeit, mondjuk úgy számolva, h 2, de inkább 3 csoportba vesztek jegyet (3 * 3 * 20p), boxot béreltek, kajáltok, ki, és haza benzineztek, gumiztattok. Nah ugyanezt számoljátok ki a szlovákringre is, ahol ha előre foglalsz 80-90-100 EUR-ért mész egész nap, versennyel. Az ugye 27e, itthon ez mondjuk egy 10-essel több ha a 3 etapot vesszük. A vége kb. ugyanannyira jön ki még a hosszabb út miatti extra benya költséggel is, sőt SLOringet ki lehet hozni olcsóbban is. Svéd kezdje el szervezni a napokat, és az eddigieknél több jelentkező miatt még nagyobb kedvezményt lehet kiharcolni.
Prédikátor!
Holnap délben híjá fő legyélkedves.
Az "üggyel" kapcsolatban.