Nem akarok reklámot mert nem kapok érte lét (különben tolnám mint állat ), de a nagyoknál eddig az utóbbi években úgy tűnik igazit kaptam nem véletlenül írom, hogy a színe is ugyanaz pl. a 7100-nek mint régen mert az nem változott ellentétben másokkal akik szerint igen, de nem, nem változott..........nyilván biztos semmiben nem lehetek, de a gyanúm kissé csökkenhet.
Nem kár agyalni ugyanis a motult úgy hamisítják, hogy a drágább dobozába (vagy inkább a dobozt címkézik fel a drágábbéval) a legolcsóbb típusát teszik a 15W-50 ásványit a szaga miatt mert ugye azt nehéz hamisítani ellenben a mi motorjainkba az nem jó, a többi kamuzásról ne is beszéljünk amiket tecsós autó olajakkal cserélnek le. .....bár régóta nem vagyok a biznisz közelében így nem lehetek biztos semmiben, de nagyon gyanakvó vagyok pont a régi tapasztalataim alapján.
Hamis nem hamis ezen kár agyalni. Ha jó minőségű szemre azonos az eredetivel úgyis megvesszük és beletesszük a motorba nyugodt lelkiismerettel, hogy mindent megtettünk kedvencünkért.
Ok, de az biztos, hogy igazi és nem kamu? Bármely bolt árulhat kamut mert a beszerzőt simán megvezethetik vagy megveszik. Régen volt nagy üzletlánctól kamu ngk gyertya.......csak szkeptikus vagyok, hogy miért gyártanának ma egy kifutott terméket a friss helyett és nem arról van szó, hogy csak 1-2 éve gyártják az újat tehát simán lehet raktárkészlet a régiből hanem vagy 10 éve van az új........és anno nekem kínáltak kamut, de legalábbis annak tűnő olajat és nem vettem belőle.....
Lehet berendelt pár tonnát aztán amíg tart addig tart a régi csomag
Pl rendeltünk nemrég a kauffertől olajat aztán 2017es gyártású volt
Gondolom ezért is volt olcsóbb mint máshol
Kisebb bolt meg kevesebbet rendel úgy esélyesebb hogy a csomagolás váltás előbb jön
De az is lehet hogy simán csak szabadkai piacos hamisítvány
Én a bárdinál veszem és még a mai napig ugyanolyan csomagolásban kapom mint évekkel ezelőtt ráadásul a színe is mindig ugyanaz.......pedig azt gondolnám, hogy már nincs kamu, de nyilván tévedek.
Olyan kérdésem lenne, hogy a Motul 5100 4T 10W-40 olaj csomagolása megújult?
Mert nekem otthon még 1. képen lévő olaj van, de most a 2. képen lévő csomagolásút kaptam.
Pl rendeltünk nemrég a kauffertől olajat aztán 2017es gyártású volt
Gondolom ezért is volt olcsóbb mint máshol
Kisebb bolt meg kevesebbet rendel úgy esélyesebb hogy a csomagolás váltás előbb jön
De az is lehet hogy simán csak szabadkai piacos hamisítvány
Azonos az olaj, csomagolás változott.
Olyan kérdésem lenne, hogy a Motul 5100 4T 10W-40 olaj csomagolása megújult?
Mert nekem otthon még 1. képen lévő olaj van, de most a 2. képen lévő csomagolásút kaptam.
Keverhető a két olaj?