A sárga kupakos Brigó az guriga taknyot sem ér. Sem erre, sem bármi másra. Pár éve a Tecsóban fillérekért akciózták, én marha vettem 3 db literes flaskát, ebből 2,8 liter még meg van....
nem áztatni kell, csak lekefélni vagy ronggyal letörölni
amúgy ha a benzin ki tudja mosni a zsírt a csapoktól( nem 1000bar mosásról beszélek) akkor az a lánc már egy rakat fos
még ha van is egy kis hézag a gyűrű mellett nem tud belemenni a benzin olyan mélyre
én már megtettem évekkel ezelőtt
did, rk és regina o gyűrűket áztattam benzinbe hetekig hónapokig
egy szinte mérhetetlenül minimálisat megdagadtak de nem egy pár órai áztatás után
Gázolaj vagy petróleum, tökmindegy, szinte tökugyanaz a kőolaj frakció. Gázolaj felébe(se) kerül. Ezért az utóbbi. Amíg spréztem, gázolajat használtam. Az O-gyűrűk olajállóak, tehát vélhetőleg a benzin sem károsítja. Viszont a benzin ellen szól, hogy a gőze felszaporodva robbanásveszélyes. Én azt ezért inkább nem javaslom.
Nem, mert károsítja a mai, O-gyűrűs, X-gyűrűs láncok gumigyűrűit. Tessék petróleumot venni: festékboltban 700-900 forint körül van egy literes flaska, ami legalább 5-10 alkalomra elég.
Motul dolog, tagnao vettem egy 4l-es 7100 10W-30-ast és az olaj színe piros ahogy kell, jó rég vettem 7100-et, de pár éve ugyanolyan színűeket láttam mint az 5100 és jé ma még mindig piros a 7100 tehát ha sikerül nem pirosat venni valahol akkor azért elkezdenék gyanakodni.
amúgy ha a benzin ki tudja mosni a zsírt a csapoktól( nem 1000bar mosásról beszélek) akkor az a lánc már egy rakat fos
még ha van is egy kis hézag a gyűrű mellett nem tud belemenni a benzin olyan mélyre
did, rk és regina o gyűrűket áztattam benzinbe hetekig hónapokig
egy szinte mérhetetlenül minimálisat megdagadtak de nem egy pár órai áztatás után
Lehet amatőr kérdés,de benzinnel lehet illetve szabad tisztítani a láncot,a felnire rárakódott láncsprayt? Köszi előre is
Bármilyen felfoghatatlan számodra, több dolog is érdekel, veled ellentétben.