Gagyi nem gagyi nincs baj a HF szűrőkkel. Vehetnék Mann szűrőt is unixbó olcsón de minek? A rendszeres cserének nincs párja ugye akkor meg teljesen jók ezek a márkák.
nekem a gagyi ennyi: https://motoralkatresz.eu/termekek/HifloFiltro/HF155_HF156_2db_olajszuro/
aztán ehhez még kell pár réz alátét meg az olajszűrő fedél alá is
a gyári valami 7500 felé van
Erről a Motul túl lihegésről csak annyit hogy raktam bele az 1250-es Banditomba azt is,meg Eneos-t is,meg Repsolt is,most meg Mannolt raktam bele másodjára mert semmi külömbséget nem tapasztaltam ezek között az olajok között! Most a Mannollal is pont olyan jól viselkedik mint a többivel!
Túl van misztikifálva egy kicsit ez az olaj dolog. Sokak használják az 5100 et de nem elég az olaj hogy jó a motornak is annak kell lennie. Szerintem ez a titok.
Motul 5100-ról annyit, elkerülve az 5ezer futottat kiválóan teszi a dolgát a váltó mint a mikro kapcsoló, a kuplung vaj puha 1 ujjas (mint a szűz jány) és szinte nem is fogy belőle semmi pedig digó a lölköm.
aztán ehhez még kell pár réz alátét meg az olajszűrő fedél alá is
a gyári valami 7500 felé van
Én a 7100 alá nem adnám
Jövőre lehet veszek is mert kifogy az Agip
az esztétikával nem vitatkozom, bár engem sosem zavart a "koszos" lánc, az a tárgy világ életben retkes volt még a gyerek biciklin is