szerintem inkább duplája
gondolom az olajok között van sokféle de nem kellene ledobálnia, vagy éppen valamennyit
egyes cégeknek van tél-nyári olaja pl a nyári olyn sűrű mit a méz
nekem az endúró nézett így ki amikor túl volt olajozva, plusz nekem elég híg olaj volt
Szia. Én egy Győrben lévő weshopból szoktam HF szűrővel esetleg pár ápolási cuccal s a szállítás díjmentes 15e huf.tól. Mostanság kicsit emelkedett az ára a fuchs olajaknak...
azt csak hiszed
kb 600-1000km egy lánc és tökmindegy hogy a gagyi 800 forintos mofakeres vagy a 3600 forintos shimano
a gagyitól nem bír ki 2x annyit a drágább
múltkor voltam a mofakernél vettem egy csomó láncot aztán kb 500 km után dobom le a fenébe
Biciklin az olajos homok nem gond, ott nincs komoly sebesség, nincs terhelés, az olajos homok bőven elegendő kenést ad ahhoz a semmi terheléshez. Főleg, hogy a biciklik 99%-ra úgy szolgálja le az élettartamát, hogy a boltból kitolás után soha nem kap a lánc semmi kenést.
szerintem minimum 90% petro
nem nyikorog utána a lánc hetekig, és nincs rajta fél centis olajos homok
a többi nem érdekel, mert különben ez a wd40 semmire sem jó
jó a wd40
én a biciklire azt fújom ha nagyon csikorog
a biciklin leszoktam az olajról mert nagyon koszolja a hátsó fogaskerekeket utána fél óra mire leganézom
Sziasztok!
Melyik budapesti MOL kúton lehet kapni Mol-os láncspray-t? Akár sima mezei bolt is jó, ahol meg lehet venni, nem csak neten rendelni.
Köszi!
W.
Én meg majd rászigetelőszalagozok egy verebet, a drótot a seggibe,! Aztán csipogni fog! De nem akarok hülyeséget firkálni! De ha eredményt akartok, megy úgy , hogy kell két 1 AMPERES dióda aztán a diódák negatív nem csikos oldalát összeforrasztjátok, és rá a csipogó pozitiv felére a a csipogó negatív felét testelitek, a két dióda csikos oldalát (+) pedig a két irányjelző izzó egyik és másik felére (+) !!
gondolom az olajok között van sokféle de nem kellene ledobálnia, vagy éppen valamennyit
egyes cégeknek van tél-nyári olaja pl a nyári olyn sűrű mit a méz
nekem az endúró nézett így ki amikor túl volt olajozva, plusz nekem elég híg olaj volt