Kocsiba csak is Eneos 5W30 (10 éves Kia Ceed kombi amúgy), motorba meg a jó öreg MOL Moto Street 10W40. Lehet hogy nem a legjobb olaj, de garantáltan nem hamis (Ellentétben a Motul 5100 jó részével).
Ha beleszólhatok, figyelmedbe ajánlom az Ipone olajat. Nekem a motorom gyárilag valami más olajjal nagyon akadva, szárazon váltott, gondoltam új és nem foglalkoztam vele. Mivel garis volt vissza is vittem. Raktak bele valami 10W-40 olajat, amitől nem volt semmi javulás. Aztán visszamentem és hisztiztem egy sima 20W-50-es ásványi olajat, ami Ipone volt, na az tényleg nem melegszik túl, mint a Castrol és a Motul és az nyári melegben is jól vált, meg nem reszelő hangja van elinduláskor.
Nekem egy ezressel olcsóbb mint a 7100, repsolt nem rakok semmibe, elf lenne olcsó de nem merem belerakni, más meg nem nagyon van, motorex picit drágabb a posta miatt. Ez szerintem az egész periodusban jó, a motullal hidegebb időben felkeményedett a váltó, ugye nincs benne hőcserélő, ezzel végig frankó, meg kevesebbet is eszik belőle.
végül gyári ment helyébe.
akinek kell 2000ft per db viheti.,,
Mert ugye az eper teljesen más növény.....
Enyémek inkább olyan sampon szagú
https://www.olajlerakat.hu/mot...