Régebben sokat használtam, de miután nagyon megdrágult letettem róla. Autóba viszont újkora óta ezt tettem, most 180000 van benne, de pár hete levettem a szelepfedelet ellenőrzés okán és sajna a vékonyabb járatoknál és az érzékelőknél kokszosodást találtam sőt egy kis műanyag érzékelő le is volt ragadva, tele volt kokszal. Most először mást tettem bele.
aki fikáz egy olajat az biztos hamisat vett
nekem a 2 ezer forintos eni olajjal sem volt sosem gondom pedig 2 mpotorban megélt pár olajcserét, plusz haver is avval jár
Nekem motul 7100 van a gsxr be, az asszonynak is át r6ba , teljesen jó a váltó. Lehet hogy aki szidja a piac egyik legjobb olaját, ott nem az olajjal van a baj...
10W40 olajbol ezer a választék, tehetsz bele Eneost is amit mostanában sokat dicsérnek. Lm,Q8, Eneos, Elf, motul szerintem mind ugyanolyan jó.
Próbáld ki a Mann-t olcsó, max leengeded és közlöd velünk a tapasztalatodat :D
Nekem most a lm a nyerő. De 10-50fullszintibe nem is tudok nagyon válogatni.
Egy próbát szerintem megér, nem drágább mint bármely más ismertebb olaj. Talán még a hamisítók se látnak benne akkora üzletet és nem szaladsz bele valami pancsba.
nekem a 2 ezer forintos eni olajjal sem volt sosem gondom pedig 2 mpotorban megélt pár olajcserét, plusz haver is avval jár
Próbáld ki a Mann-t olcsó, max leengeded és közlöd velünk a tapasztalatodat :D
Nekem most a lm a nyerő. De 10-50fullszintibe nem is tudok nagyon válogatni.
a Xado mellett.