Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nem , Na EZ a csávó
Mondjuk ez csávó póny csak álcázva van!
oooohhhhh
Snoopy ...... dzzzssss........snoopy hol vagy?
Te milyen csillámpóni vagy?
Nem pazony!

Kabalás!

Tessék odafigyelni!
csillámpóni...........dzzzzssiiii.......hívja.......dzzssssi........
.hellókittit.........dzzzssss......vétel.......
Hát ja Pazony az minden ember lakta településtől távol esik...............
Nincs hatósugárban!
mala.....dddzzzsssss.......ddzzzszsss.....vétel..........dzzzsssss..
Értelemszerűen olyan gépet kell oda vinni amivel nincs gubanc,ha van megéri adni valamit valami havernak máshol! Azt hallottam leba...ák őket mert a szígor miatt nem volt munka(v. legalábbis kevés) ezért rugalmasabbak)
Én letöltöttem a CRACK file-t és azóta örök műszakim van, az Ncore-on találtam
mala.....dddzzzsssss.......ddzzzszsss.....vétel..........dzzzsssss..
a KPM a leggecibb.. de csak ha vmi nem stimt és nem gyári minden
sokat kell várni az tény és az is hogy a legolcsóbb
motornál nem mérnek sosem mértek CO-t
Szatyi ! téged azért engedtek át sportdobbal mert a motoros műszaki napon voltál. azon a napon mindent átengedtek. évente egyszer van ilyen

de vizsgabiztos függő is.. van ott jóarc aki 0,5 ös gumimélységgel is átengedett már és van faszkalap aki majd megveszett mert nem talált hibát és vigyorgott mint az állat amikor igen
vétel...............................
mala dzszzszszszs.....vétel.....dzzzsssss...
Tökéletesen igazad van a szolíd rugalmasság a lényeg
Lassan megyek csicsikálni mert hulla vagyok. Végére annyit, hogy szívesen segítek mindenkinek, főleg mint motoros a motorosnak. Akinek szüksége van valamire az írjon emilt.
Nem azt mondom, hogy szemétkednek. Mindenhol vannak rendes és kevésbé rendes tagok. De nézhetjük a másik oldalról is vannak normális meg kevésbé normális egyedek akik műszakit szeretnének kedvencükre. Utóbbiak alatt értem a majd szét esik de toljuk már át emberkéket. Utána meg a vizsgabiztos menjen a dutyiba mert átengedte, mivel balesetet okozott utána. Azzal azért tisztában kell lenni, hogy vannak szabályok melyeket be kell tartani. Ezek között vannak melyek rugalmasan kezelhetőek és vannak amik nem. Pl.: a fék nem játék, hogy ne soroljam tovább.
én tavaly vizsgáztattam a motort a kpm nél féket nézték meg a gumit nem szemétkedtek egyáltalán
nehogy ilyen leygél ?