Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi ez a pangás? alvásidő van?
neked
Na minek örülsz?
Hali! Van a boltban átlátszó plexi ZF-9-hez, 7.500 magyar pénz és a Tied (ez még a régi ár, idén valószínűleg emel az importőr egy kicsit)
Jó reggelt
Ha HJ-07 -es plxi kell rá, akkor van nekik bent, nemrégiben kérdeztem. A többit elvittem
Helló Showbike!ZF-9 bukóhoz van raktáron átlátszó plexi,vagy rendelni kell?Üdv!
A lámpa kapcsoló nem lehet probléma. Az indexről megannyit, hogy még nem láttam volna rendőrt indexet nézegetni, de ha mégis találkoznál egy szőrszálhasogatóval az gáz. Az E jelzés hiányában szigorított vizsgára rendelhetnek be. Nos ezek függvényében én keresnék E jelzéssel ellátott irányjelzőket.
sziasztok lenne 2db kérdésem ha nem gond nos az egyik az lenne hoyg nyíregyházán menyire buzulnak velünk a rendőrök mert van nekem 4db kicsike kis indexem amiben nincsen E betű és a gép műszakis és műszakira kérnék kölcsön E betűs indexet viszont utánna ezekkel használnám hogy megjutalmaznának-e miatt ? a másik hogy valami nagyokos letörte a lámpámnak a kapcsolóját hogy tompitot meg hejzetjelzőt lehessen álítani és ha én azt megoldom szépen házilag az baj-e akár műszakin akár az utcán? a válaszoakt előre is köszönöm
Köszönöm a nevében is.
Küldtem emailt a szükséges adatokkal.
üdv.:
Ádám
avaszi Nevet akinek adhatunk én a-s vagyok a párom 0-as vércsoportú
Kedves Motoros Társak!

Barátomnak - súlyos balesete miatt - folyamatosan vérre van szüksége, ezért véradást szerveznek Neki!
A Nyíregyházán tartózkodó, segíteni szándékozó emberek minden nap reggel 8 órától délután 15 óráig a kórház vérellátó központjában adhatnak vért a részére!
Vércsoportja A+, de bármilyen vértípust szívesen látnak.

Bármi kérdés merül fel a alábbiakkal kapcsolatban a következő email címen kérhettek segítséget:
vaszlovicsadam@freemail.hu

Köszönjük a segítségeteket.
Köszönöm a segítséget!
áááááááá egy típustárs! üdvözlet
Nekem is megvan végre a fesszab, holnap veszek akksit, aztán ha az idő is engedi...
Én Nánási Gabihoz hordom
Hívd fel Lórit. 06-20-446-53-21 Szerintem ő nagyon jó motorszerelő.
hallottam...
Kész motoroztam ma a városba
SzatyiSV:Kész a bizti? Akkor guriga van mi?Helló
Sziasztok! Egy kis segítség kéne! Nem tudtok Nyíregyházán jó motorszerelőt? Egy TDR ben kéne kuplung lamellát cserélni. Ha valaki már szereltet valamit a Yamaha Karsainál megírná hogy mennyi a munkadíjuk. Előre is köszi! Széles utat mindenkinek így szezon elején!
Köszi szépen!
Petrilláék a Tünde utcán (Petrilla a hengerfejes) tudnak aluminiumot hegeszteni nekem is ott hegesztették az A8 sárvédőt.
Sziasztok! Nem tud véletlenül valaki Nyíregyházán valakit aki hegeszt aluminium felnit? Küllős krosszmotor felniről lenne szó!
Előre is köszi a segítséget!
További szép napot!