A lámpa kapcsoló nem lehet probléma. Az indexről megannyit, hogy még nem láttam volna rendőrt indexet nézegetni, de ha mégis találkoznál egy szőrszálhasogatóval az gáz. Az E jelzés hiányában szigorított vizsgára rendelhetnek be. Nos ezek függvényében én keresnék E jelzéssel ellátott irányjelzőket.
sziasztok lenne 2db kérdésem ha nem gond nos az egyik az lenne hoyg nyíregyházán menyire buzulnak velünk a rendőrök mert van nekem 4db kicsike kis indexem amiben nincsen E betű és a gép műszakis és műszakira kérnék kölcsön E betűs indexet viszont utánna ezekkel használnám hogy megjutalmaznának-e miatt ? a másik hogy valami nagyokos letörte a lámpámnak a kapcsolóját hogy tompitot meg hejzetjelzőt lehessen álítani és ha én azt megoldom szépen házilag az baj-e akár műszakin akár az utcán? a válaszoakt előre is köszönöm
Barátomnak - súlyos balesete miatt - folyamatosan vérre van szüksége, ezért véradást szerveznek Neki!
A Nyíregyházán tartózkodó, segíteni szándékozó emberek minden nap reggel 8 órától délután 15 óráig a kórház vérellátó központjában adhatnak vért a részére!
Vércsoportja A+, de bármilyen vértípust szívesen látnak.
Bármi kérdés merül fel a alábbiakkal kapcsolatban a következő email címen kérhettek segítséget:
vaszlovicsadam@freemail.hu
Sziasztok! Egy kis segítség kéne! Nem tudtok Nyíregyházán jó motorszerelőt? Egy TDR ben kéne kuplung lamellát cserélni. Ha valaki már szereltet valamit a Yamaha Karsainál megírná hogy mennyi a munkadíjuk. Előre is köszi! Széles utat mindenkinek így szezon elején!
Sziasztok! Nem tud véletlenül valaki Nyíregyházán valakit aki hegeszt aluminium felnit? Küllős krosszmotor felniről lenne szó!
Előre is köszi a segítséget!
További szép napot!
Küldtem emailt a szükséges adatokkal.
üdv.:
Ádám
Barátomnak - súlyos balesete miatt - folyamatosan vérre van szüksége, ezért véradást szerveznek Neki!
A Nyíregyházán tartózkodó, segíteni szándékozó emberek minden nap reggel 8 órától délután 15 óráig a kórház vérellátó központjában adhatnak vért a részére!
Vércsoportja A+, de bármilyen vértípust szívesen látnak.
Bármi kérdés merül fel a alábbiakkal kapcsolatban a következő email címen kérhettek segítséget:
vaszlovicsadam@freemail.hu
Köszönjük a segítségeteket.
Nekem is megvan végre a fesszab, holnap veszek akksit, aztán ha az idő is engedi...
Előre is köszi a segítséget!
További szép napot!