Ja és megoldható, hogy megvárd, de ott is hagyhatod. Ezt sokan azért kultiválják, mert így nem kell szabit kivenni. Én kezelem a mocikat vigyázunk rá. De ahogy gondolod.
9000 Ft.-on belül van. Asszem 8670 vagy ilyesmi. Te érzed, hogy milyen a moci, ha nem gáz kihozod és megnézzük. Ha gáz van vele, akkor meg mondom előtte és nem miután megbukott. Ezt az utánad szólónak is írom aki a fogához veri a garast. ;)
akkor te még jól is jártál, én mentem időre, ahogy be voltam jegyezve, a befizetést azt elintézték gyorsan (a pézbeszedéstb...) de mire odavánszorogtak h le is rendezzék, asszem 1 órát biztos vártam rá...
Te szerencsésebb voltál
Itt aztán megy a hülyeség!
-Motorra mióta kell zöldkártya?
-A gyári halk dobhoz ki kapott új korában műbizonylatot?
-Korrekt a kpm,kereken 1 órát voltam ott,semmi gecizés(gyári dob), másnapra volt időpont!
Én tavaly csináltam ott (Lujza u.-n a közlekedésieknél) a műszakit, valóban ott a legolcsóbbak, DE előre kell kérni időpontot, azaz elmész, és majd adnak vmikorra, de nem azonnal! nekem legalábbis nem azonnal adtak, 1 hétre rá kb.
Odementem időre, és kurva sokat kellett várni, míg vmi faszkalap oda tolta a képét, elkérte a papírokat, madj megint kurva sokat várni mire jöttek és el is kezdődött az eljárás, feltolni a sínre, külső szemrevétel (gumik, stb), fék, ...
A dob miatt nem basztatnak senkit, viszont annál inkább kértek vmi prizmát a rendszámtáblához! :D a fékkarom lötyög egy kicsit, azt nézegették, meg is jegyezték h ez így nem jó, de átment
és nem volt szabályzás se, sőt beindítani is csak 1x kellett, még csak gázt sem húztak neki! szal nem kell minden urban legend-et elhinni
Amugy még a platánba a debreceni uton van ismerős , ott is megkérdezem . ( szaszaláék )
3.5 t alatti kisteherautót 18990 ért vizsgáztattam február elején
Már bocs de ilyet tuti nem csinálnak .
Vizsgáztattam ott autót de semmi rosszat nem tapasztaltam .
Dolgoztam ott huzamosabb ideig elég sok motort hoztak de ilyet nem láttam soha .
Tapasztalatból beszélsz vagy csak hallomásból ?
Csak az a gond, hogy a közlekedés felügyeleten az élő fába is belekötnek. Ott nagyon szigorú a vizsga, meg ütik a gépeket elég rendesen. Inkább viszem drágább helyre, de nekem ne szabályoztassák egy helyben 5 percig, azért mert zöldkártya.
Helló !
Ma kérdeztem meg a lujza utcán a kölekedési felügyeletnél a nagymotor vizsga 4360 ft
és lehet időpontot kérni .
ha jól tudom máshol 8500-9000 ft körül van .
én tuti ide fogom vinni
Legyen rajta elég minta és ne vágott slick legyen, a fékkarral meg ne törődj. Meg minden elektromos rész meg fék futómű, egyebek legyenek jók, meg ne csorogjon belőle az oil.
Helló AS_Dragon mennyibe kerül 1 motor műszaki?
És megoldható-e hogy megvárjam?
És ha frissen pályázott gumival viszem amibe benne van az "E" betü de még rojtos az oldala azzal átmegy-e. Meg megvan hajolva a fékkarom :(
röviden ennyi
ha valakit érdekel a gépem, írjon rám
erről van szó!
ha jól emlékszem azt irtam visszacserélem a gyárira
Te szerencsésebb voltál
-Motorra mióta kell zöldkártya?
-A gyári halk dobhoz ki kapott új korában műbizonylatot?
-Korrekt a kpm,kereken 1 órát voltam ott,semmi gecizés(gyári dob), másnapra volt időpont!
Odementem időre, és kurva sokat kellett várni, míg vmi faszkalap oda tolta a képét, elkérte a papírokat, madj megint kurva sokat várni mire jöttek és el is kezdődött az eljárás, feltolni a sínre, külső szemrevétel (gumik, stb), fék, ...
A dob miatt nem basztatnak senkit, viszont annál inkább kértek vmi prizmát a rendszámtáblához! :D a fékkarom lötyög egy kicsit, azt nézegették, meg is jegyezték h ez így nem jó, de átment
és nem volt szabályzás se, sőt beindítani is csak 1x kellett, még csak gázt sem húztak neki! szal nem kell minden urban legend-et elhinni
3.5 t alatti kisteherautót 18990 ért vizsgáztattam február elején
ha többen lennénk egyszerre tuti lenne engedmény
de ebbe is benne amugy az e betü
akkor is kell ?
Vizsgáztattam ott autót de semmi rosszat nem tapasztaltam .
Dolgoztam ott huzamosabb ideig elég sok motort hoztak de ilyet nem láttam soha .
Tapasztalatból beszélsz vagy csak hallomásból ?
Ma kérdeztem meg a lujza utcán a kölekedési felügyeletnél a nagymotor vizsga 4360 ft
és lehet időpontot kérni .
ha jól tudom máshol 8500-9000 ft körül van .
én tuti ide fogom vinni
És megoldható-e hogy megvárjam?
És ha frissen pályázott gumival viszem amibe benne van az "E" betü de még rojtos az oldala azzal átmegy-e. Meg megvan hajolva a fékkarom :(
röviden ennyi
Üdvözlettel Sn4k3