Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hunyadi ut
polírpasztát, waxot ilyesmit jó áron hol lehet beszerezni ? autófényezéshez!
ahonnan indultunk .
Egy jótanács az ünnepre!

http://youtu.be/f7gTiJid3Ic
merre
kanyarodj erre mala
én egyóra felle megyek is egy karikát
köszi
Szárad az aszfalt.
Minket megviccelt tegnap.
Az ajtón ki van írva, hogy Nyitva, leállítjuk a 4 motort, nekivetkőzünk, aztán az ajtón egy kis cetli a Nyitva tábla alatt, hogy 14-15.-én zárva.

De ettől még vissza fogunk menni.
Szia! Holnap megnézzük és ideírom, ok? De szerintem csak Rád vár...
jaaajjj...ne viccelj már...ez csak természetes bár nem sokat tudtunk, de igyekeztünk... remélem minden megoldódott! Szép napot mindenkinek!
Jóreggelt mindenkinek
Jó reggelt!
showbike meg van még az a 42 -es piros fekete forma csizma?
Szép napot Széles utat jó gurigát mindenkinek, szisztok.
A showbikehoz visszatérve: Szerintem az eladó tök korrekt, velem legalábbis az, mindig szól ha van valami jó cucc, vagy amire érdemes figyelni. Mindenben segít amiben tud, pedig nem vagyunk puszipajtások. Én továbbra is ott fogok vásárolni! Korrekt bolt!
Köszönöm mindem közreműködő mocistársamnak+Dollybabának a segitséget hogy amit csak tudtak segítettek a bajban
Köszönöm szépen Showbike
ja, jogos, az volt a gond, amit írtam, a héten már megoldódik.
Én nekem nem az eladóval van problémám, hanem, azzal, hogy nincs ott és fejetlenség volt egész héten a boltba és akik bent volt csak lerázták a vevőket.
Sziasztok, szia lacika973! Szóval, köszönöm, hogy szóltál erről is, nem jó, ha így érezted, mert végülis a mi boltunk is a vásárlóiból él, ha Ti nem vagytok, akkor lehúzhatjuk a rolót. Sajnálom, hogy így történt. Remélem, hogy ettől függetlenül be fogsz még nézni hozzánk és tudunk segíteni.

Az viszont igaz, hogy bár szerintem nem lehet mindig és mindenkinek megfelelni, viszont törekedni kell rá. (Az egyik) tulajként azt akarom, hogy úgy tegyetek, mint ahogy nemrég olvastam valami rossz vendéglőben: "Ha meg volt elégedve velünk, mondja le másoknak, ha véletlenül mégsem, mondja el nekünk, hogy javítani tudjunk rajta..." :)
Így igaz!
Amerikában (jáj a nagyképűűűű) volt úgy,hogy amig te nem szóltál az eladóhoz ő köszönésen kívül nem szólt hozzád addig!
Jaja én is rühellem, ha belépek egy boltba, még körbe sem néztem, de máris ott toporog mögöttem, hogy segíthet-e, hozzon méretet stb... Nagyfiú vagyok már, ha kell valami kinyitom a pofám és szólok.