Minket megviccelt tegnap.
Az ajtón ki van írva, hogy Nyitva, leállítjuk a 4 motort, nekivetkőzünk, aztán az ajtón egy kis cetli a Nyitva tábla alatt, hogy 14-15.-én zárva.
A showbikehoz visszatérve: Szerintem az eladó tök korrekt, velem legalábbis az, mindig szól ha van valami jó cucc, vagy amire érdemes figyelni. Mindenben segít amiben tud, pedig nem vagyunk puszipajtások. Én továbbra is ott fogok vásárolni! Korrekt bolt!
Én nekem nem az eladóval van problémám, hanem, azzal, hogy nincs ott és fejetlenség volt egész héten a boltba és akik bent volt csak lerázták a vevőket.
Sziasztok, szia lacika973! Szóval, köszönöm, hogy szóltál erről is, nem jó, ha így érezted, mert végülis a mi boltunk is a vásárlóiból él, ha Ti nem vagytok, akkor lehúzhatjuk a rolót. Sajnálom, hogy így történt. Remélem, hogy ettől függetlenül be fogsz még nézni hozzánk és tudunk segíteni.
Az viszont igaz, hogy bár szerintem nem lehet mindig és mindenkinek megfelelni, viszont törekedni kell rá. (Az egyik) tulajként azt akarom, hogy úgy tegyetek, mint ahogy nemrég olvastam valami rossz vendéglőben: "Ha meg volt elégedve velünk, mondja le másoknak, ha véletlenül mégsem, mondja el nekünk, hogy javítani tudjunk rajta..." :)
Jaja én is rühellem, ha belépek egy boltba, még körbe sem néztem, de máris ott toporog mögöttem, hogy segíthet-e, hozzon méretet stb... Nagyfiú vagyok már, ha kell valami kinyitom a pofám és szólok.
http://youtu.be/f7gTiJid3Ic
Az ajtón ki van írva, hogy Nyitva, leállítjuk a 4 motort, nekivetkőzünk, aztán az ajtón egy kis cetli a Nyitva tábla alatt, hogy 14-15.-én zárva.
De ettől még vissza fogunk menni.
showbike meg van még az a 42 -es piros fekete forma csizma?
Az viszont igaz, hogy bár szerintem nem lehet mindig és mindenkinek megfelelni, viszont törekedni kell rá. (Az egyik) tulajként azt akarom, hogy úgy tegyetek, mint ahogy nemrég olvastam valami rossz vendéglőben: "Ha meg volt elégedve velünk, mondja le másoknak, ha véletlenül mégsem, mondja el nekünk, hogy javítani tudjunk rajta..." :)
Amerikában (jáj a nagyképűűűű) volt úgy,hogy amig te nem szóltál az eladóhoz ő köszönésen kívül nem szólt hozzád addig!