Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor ez a legtutibb a YEKI
se műbizonylat
se időpont
se műszaki
se semmi
nem nem itam olyat most ép zöld teán élek
abgixxer a kérdésem informális jellegű,nincs benne semmilyen szándék: TE MINDEN ESTE FOGYASZTASZ ALKOHOL TARTALMÚ ITALT?
Ez kész!
de ciromos
Ahogy egy barátom mondá:
"Az alkohol
ÖL
BUTIT
DE JÓ!"
tényleg nem tudol írni
új sor
új sör
Küldtem emilt időpontokkal.
Finom

külföldröl

üt

jókedv

pityókás

buli hangulat

ittas

fergeteges

.........

ez mind új sor de ugyanarra gondoltam a : YEKI-re!
AS Dragon
sok mindenbe igazad van aláirom

de a külömbözetet vagy eltankolom vagy megiszom malával
mala ittál már yeki-t ?
basszus görögből kaptam de kir........va finom
sabato ur
csak ismételni tudom magam
uj sor figyelj !

ELNÉZÉST KÉREK A FOGALMAZÁSÉRT
uj sor !
Holnap irok az ÁLLJUNK MEG 1 SZÓRA músorba ha van még és kikérem a véleményüket .
uj sor .
Amúgy ha NORMÁLIS műbizonylat,nem a haver fénymásolta valahol,akkor elfogadják ha nem hangos. De mivel a tieden 5 perc átcserélni a gyárit(kiput),tedd azt és az biztosan jó!

50/50
Ha a "de" vagy az "amúgy" szócskát valaki úgy tudta értelmezni,hogy a sportdobról szól,annak külön gratulálok!

Te egy pszichológushoz járhatsz szeszével,mert ma ő is oktató programmal futott!
vagyis ha benne az e betü a sportdoba akkor is kell múbizonylat ?
csak már rosszul fogalmazok
irtam visszacserélem a gyárira

az kérdés volt hogy a sportdobba is benne az e betü és ha azzal viszem akkor is kell ?

hú de bátor vagy ! de oké máris győztél
okos enged és iszik
Oké akkor mikorra tudsz időpontot adni a 7 en nekem úgy lenne jó ha megvárnám!
vegyetek fényképezőt inkább
ne bánsd a páinkátol már nemlát
axeltgsi:"Abgixxer a műbizonylatot a sport dobról vidd magaddal, mert mehetsz haza érte."

abgixxer:"visszacserélem a gyárira
de ebbe is benne amugy az e betü
akkor is kell ?"

axeltgsi:"Szerintem náluk igen"

TEHÁT ÉN AXELTGSI-NEK ÍRTAM A GYÁRI DOBRÓL KINEK VAN.........

"nem éerted kérdezz bátran" én bátran kérdezek,de neked jobb ha itt vagyok bátor és nem személyesen! Hidd el bátran!
Eljárás: Bemegy járgány műszakira, ha átmegy fasza minden. Ha nem megy át, akkor érvénytelenítik a műszakiját. Tehát műszaki nélkül nem mehetsz tovább, vagy ha netán kemény csávó vagy akkor megkockáztatod, hogy a rendőr megfogjon és elvegye a forgalmidat, melyet majd 3 hét múlva kapsz vissza egy határozattal és egy szupi kis csekkel. Majd ezután műszakiztathatod le. Ha nem vagy fasza csávó, akkor meg futó és elcihölöd, majd megjavítod amit kell és utána meg vissza cihölöd. Ennyi!
Ja nehogy félre értsd de nem akartam firtatni senki anyagi helyzetét( messze álljon tőlem bárminemű sértegetés), de a tapasztalatom az, ha valakinek motorja van az álltalában annyira nem kis költségvetésből él.
előtte irta a sport dob
ujsorba kérdeztem
nem éerted kérdezz bátran
-abgixxer:"
visszacserélem a gyárira
de ebbe is benne amugy az e betü
akkor is kell ?"

-axeltgsi "szerintem náluk igen"
én ?
te mit irtál ?
te olvass vissza