Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! van sötétített plexink a CS-12-höz polcról, 7.500 Ft az ára, várunk az üzletben
akkor annyi a műszakból hazajáró jómunkásembereknek
Kimaradt: a debreceni úton, a városban befele menet.
SZiasztok!
Ma este tíz óra körül, 30as táblánál mértek, fekete 6-os golfból. A tünde utcai kereszteződésben, a felüljáró előtt. Vigyázzatok ha arra mentek este!
Ha nincs rá időd, vagy netán valakinek ideje, akkor tudok egy Úriembert aki egy pár ezer forintért egy nap alatt elintézi az okmányirodás dolgokat. Reggel odaadod motyót és kora délután vissza is kapod. Én vele intéztetek mindent. Megbízható és gyors. Ha kell neked vagy valakinek akkor ír emilt nekem és adom a számát.
showbike

HJC cs-12-es bukóra mennyi lenne a sötétített plexi?

Köszi!
Bocs, a helyes: Szia (...)
Szua, Dió-§V! Állunk szíves rendelkezésedre ! Kusihitani, DIFI + van néhány Alpine Stars ruha is polcon. Mondjuk a 46-os csizműnál sanszos, hogy rendelni kell, bár lehet, hogy pont szerencséd lesz és polcról adjuk.
Oké! Szerdán lehet szabin is leszek.
Kérdeztétek korábban a műszaki vizsgáztatást,én tegnap müszakiztattam az R65-öt, 8500 Ft volt,és korrektek voltak!
okés megbeszéltük
ha jóidőlesz akkor benne vagyok
Irok majd amint otthon vagyok, és akkor majd megcsörgetlek, vagy ha épp jó idő lesz akkor majd találkozhatunk motoron ha neked is megfelel
időpontokat előre kikérni ilyesmi.. ha gondolod mailban írhatok egy telszámot elmondom fél perc alatt

de ha még megvan a régi mail abban egész jól leírtam.. asszem
Esetleg tipp ?
H csináljam jól ?
ha jól csinálod 3nap
Jah am köszi sokat segítettél mert legalább tudom a kiindulási pontot, kb mennyi idő átíratni szerinted?
Azt is most akarom elintézni 1 hét múlva megyek haza és intézem......
sikerült a forgalombahelyezés? csak mert nem írtál vissza mailt...
Oké rendben, még úgy is csak keresgélek aztán majd a lehető legkedvezőbbet veszem meg.