Én is elég sokat vásároltam már a Showbike-ba, de abszolút semmi gondom nem volt az eladó sráccal. Mindig normális segítőkész volt. Kritizálni és véleményt mondani azt lehet, szerintem még meg is köszönik, de kirugatni....
Az mivel jobb,ha megfogod egy kabát újját már segiti is fel a válladra kérdés nélkül. Vagy a kamu rizsát löki a titán-karbon ötvözetröl a motoros nyakmelegítőben!
Sziasztok! Showbikhoz szeretnék most szólni olvasva a többi kommentet: szóval a boltal kapcsolatban volt nekem is gondom, pontosabban az eladóval, nem tudom ki a srác. A lényeg, hogy nemrég vettem egy motort és voltam bent,hogy kellene sisak, nadrág stb stb. de elég flegma volt a srác és a gép mellől k isem mozdult, és csak annyira volt hajlandó hogy mutogatott, hogy ott van a második polcon stb, és ült a gép előtt. gondoltam rossz napja volt, de mikor másodszor is ez volt akkor hagytam a picsbe, és elbasztam a közel 100rugómat máshol ahol segítettek. A lényeg, hogy gondolom ő alkalmazott de én kirzgnám a fenébe ha a bolt az enyém lenne. Na csak ennyit szerettem volna hozzá szólni.
sziasztok
Szia! Ahogy az előbb írtam, elnézést Tőled is . Elég "Murphy-szerű" volt a múlt hét, egy eladóval dolgozunk, és ha neki közbejön valami komolyabb családi probléma (ahogy most is), akkor ilyen utolsó pillanatban csak elég bénán tudjuk megoldani, hogy valaki beugorjon helyette... Küldj/írj egy telószámot, akár emailben (ld. lent: info@showbike.hu) és szerdán rádcsörgünk.
Szia! Elnézését kérek, a kiállítás miatt a nagyker teljesen el volt csúszva a múlt héten. Szerdán ez lesz az első, amit megnézetek az eladónkkal. Milyen néven rendeltétek (ha gondolod, írd meg emailben: info@showbike.hu) és rögtön csörgünk! Bocs még egyszer!
Hali showbike!
Nadrágot szerettem volna rendelni(célirányosan mentem a boltba)
, de le lettem rázva, hogy ott az új katalógus a neten és nézegessem azt, mert neki menni kell vágni. Majd hétfőn telefonáljak. Szerintem a hétfő szünnap. Előtte való nap hívtam a boltot, azt mondták 10 perc múlva telefonáljak vissza,mert valamit keres. Hívtam 10-15 perc múlva senki nem vette fel.Szerintem írd ki, hogy betegség miatt zárva, mert ezek elzavarják a vevőidet.
helló showbike !
sajna még mindig nem kaptam tel. értesitést hogy megérkezett a páromnak a dzseki .
megköszönném ha felhivnátok vagy megirnád ide .
nem annyira sürgős de ha nem megy akkor nézünk máshol .
előre is köszönöm válasz .
Javul a srác lába, már érzi a lábfejét, és nem is fáj most annyira neki, de még mindig sok műtét előtt áll.
Látták többen is a rendszámát, de senki nem tudott pontosat mondani, csak betűket, vagy számokat, igazából én is csak a típusát láttam semmi mást, igaz el voltam foglalva....
Ennyit a pontos és megbízható hírekről. Most ha bele gondolsz a Passatos úgy be lehet gazolva, hogy még ha eszébe jutott volna jelentkezni ezután végképp nem fog merni.
előre is köszönöm a segitséget és várom a hivást .
sziasztok
Nadrágot szerettem volna rendelni(célirányosan mentem a boltba)
, de le lettem rázva, hogy ott az új katalógus a neten és nézegessem azt, mert neki menni kell vágni. Majd hétfőn telefonáljak. Szerintem a hétfő szünnap. Előtte való nap hívtam a boltot, azt mondták 10 perc múlva telefonáljak vissza,mert valamit keres. Hívtam 10-15 perc múlva senki nem vette fel.Szerintem írd ki, hogy betegség miatt zárva, mert ezek elzavarják a vevőidet.
sajna még mindig nem kaptam tel. értesitést hogy megérkezett a páromnak a dzseki .
megköszönném ha felhivnátok vagy megirnád ide .
nem annyira sürgős de ha nem megy akkor nézünk máshol .
előre is köszönöm válasz .
Látták többen is a rendszámát, de senki nem tudott pontosat mondani, csak betűket, vagy számokat, igazából én is csak a típusát láttam semmi mást, igaz el voltam foglalva....