IP cím alapján a nagyon okosok tudnák csak visszakeresni, egybknt meg rendőrségen vagy ilyesmi okból, mivel a szolgáltatónál megjelenő címed alapján leszel, amit ők tárolnak, és tőlük (legális esetben) lehet megtudni h kihez is van osztva.(elméletben legalábbis) De ez nem könnyű móka...Pl amit írtál ip-t BlazR az egy privát cím, amit a te otthoni routered ad neked. A publikus címed, amit a szolgáltató tart nyilván, azzal látszol a külvilág felé
Na keblemre! De most komolyan:dehogy esett rosszul, régebben már kérdezte valaki (gondolom a "nori"-miatt),nem gondoltam hogy ez ennyire foglalkoztatja az embereket az internet megszokott világában(arcnélküliség). Nem ismerem a teljes munkásságát,de szerintem rendszeres anyázás nem volt. Nem kell olyan komolyan venni szerintem,bár gondolom őt az szórakoztatja a legjobban ha reagálnak neki.Szerintem amúgy nem jár közénk.
Igen az is igaz, mert a router is csak kioszt ip címet, és azzal se tudsz mit kezdeni: pl. az enyém: 198.162.1.100-- értelemszerűen az első cím amit kioszthat mert 100-199 oszthat ki címeket.
meg akartam állni csak lendületben is voltam meg fáztam mint a kutya fasza. meg előtte egy fél órával voltam ott és köszöntem el és fura lett volna.. na jó asszem ennyi kifogás elég lesz de am tényleg fáztam mert ugye azért tart az ember két új motorosruhát hogy ne legyen üres a szekrény
na megmondom én milesz.. Balázs ilyen távoli asztali kapcsolattal vagy mivel meg egyéb trükkökkel kideríti az IP-t és a címet és meg is van 7végén merre menjünk motorozni
Hát eléggé félreérthető volt, de te ma megmondtad a szememben, hogy nem te voltál, és hiszek neked, viszont akárki ez a Terminori, nem egyenes emberre vall. Bár ő ezt a múltkor úgy emlékszem megmagyarázta.
Persze csak soha a büdös életbe nem fogják kiadni neked, ha tudják is, mondjuk egy email cím is elég lenne, de kevés az is. Az IP cím lenne a nyerő, ha nem ADSL vagy dinamikus IP cím.
de am. a jelszót kéne feltörni vhogy
kár hogy nincs köztünk egy kocka aki tudna ilyesmit csinálni
Mondjuk amíg nem alpári,addig engem (néha) jól szórakoztat!
van ez így
meg akartam állni csak lendületben is voltam meg fáztam mint a kutya fasza. meg előtte egy fél órával voltam ott és köszöntem el és fura lett volna.. na jó asszem ennyi kifogás elég lesz de am tényleg fáztam mert ugye azért tart az ember két új motorosruhát hogy ne legyen üres a szekrény
na megmondom én milesz.. Balázs ilyen távoli asztali kapcsolattal vagy mivel meg egyéb trükkökkel kideríti az IP-t és a címet és meg is van 7végén merre menjünk motorozni
Engem mindenki félreért a héten!
Odajöhettél volna,meglestem volna(2x volna!) a gípet! A hangja jó volt.