Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Mondtam én, hogy Rád vár... Megvan a 42-es Forma csizma akciósan 19.900-ért.
megkötötted a biztosítást?Tomi?
Szia! Polcról van most nagy sisakhálónk (csomagleszorításra is jó) 2.790 Ft-ért, illetve pénteken (legkésőbb hétfőn, a futártól függ) lesz Motrix, amiből a kicsi 1.290, a nagy pedig 1.990 Ft-ba kerül. Várunk szeretettel!
Nem sürgős Szép napot Neked is
oké, de este 10- ig dolgozok, csak utána tudok írni... na szép napot mindenkinek:)
Kérdezd már meg légyszi
Sztem Rolinak van még egy megmaradva a boltjából ami eladó... kérdezz rá, vagy rákérdezek neked ha gondolod..
Szerintem a showbikeban van. De hátha olvassa a fórumot és tud valamit mondani
Adjatok tanácsot... sisakhálót hol vegyek?
Hátha jó idő lesz akkor má mert most nagyon mondja az esőt nem esett még eleget
még le sem fotoztam

vasárnap majd kitolom má
Doky mikor láthatunk már képet a gépről?
Hali! Autóápolási termékekért,varázsszerekért keresd Karácsony Péter 70/4219940. Políroz,gumitfeketít,műanyagalkatrészek színét adja vissza és még sokmindent.
Helló Pisti!Kösz a visszajelzést a problémámra!Majd ha otthol leszek,össze jöhetnénk egy kicsit átdumálhatnánk az elmult 20 évet...Üdv!Ja,és üdvözlöm a régi osztály társakat is.
Ja és a gördülő fényből 4000Ft 1liter ami 10-15 átkezelésre elég.
igen ismerem a boltot. elnézek oda is
igazából eddig csak fémet políroztam még fényezéshez nem értek
amit akarok hogy kis apró karcokat kiszedjem és vmi +réteget felvinni ha már valamennyit le is koptattam azért akarok több boltba elnézni mert kicsit ki is kérdezném az eladókat
Doky ez kozmetikás trükk. A kozmetikában sem pasztáznak(csak az árát kérik el), mégis csillognak az autók.
Bogi Color Kft Nyíregyháza Derkovits utcán jobb oldalt, terepjárók szoktak előtte állni.Ajánlom a gördülő fényt (kb 4000Ft). Ugyanaz a hatás, mintha pasztáznád, csak nem kopik a lakk, természetesen, ha van valamennyi fénye a felületnek.
Lukácsék a debreceni u-on a Standox-ba.
én egy re megyek ki a plázához
Megyek ki én is Jön még valaki? Aki akar az szóljon telefonon, mert nem leszek gépnél
ott vettünk csiszolópapírt ha jól emlékszem ?!?! holnap bemegyek.. máshol esetleg ?!?!