Szia! Polcról van most nagy sisakhálónk (csomagleszorításra is jó) 2.790 Ft-ért, illetve pénteken (legkésőbb hétfőn, a futártól függ) lesz Motrix, amiből a kicsi 1.290, a nagy pedig 1.990 Ft-ba kerül. Várunk szeretettel!
Hali! Autóápolási termékekért,varázsszerekért keresd Karácsony Péter 70/4219940. Políroz,gumitfeketít,műanyagalkatrészek színét adja vissza és még sokmindent.
Helló Pisti!Kösz a visszajelzést a problémámra!Majd ha otthol leszek,össze jöhetnénk egy kicsit átdumálhatnánk az elmult 20 évet...Üdv!Ja,és üdvözlöm a régi osztály társakat is.
igen ismerem a boltot. elnézek oda is
igazából eddig csak fémet políroztam még fényezéshez nem értek
amit akarok hogy kis apró karcokat kiszedjem és vmi +réteget felvinni ha már valamennyit le is koptattam azért akarok több boltba elnézni mert kicsit ki is kérdezném az eladókat
Bogi Color Kft Nyíregyháza Derkovits utcán jobb oldalt, terepjárók szoktak előtte állni.Ajánlom a gördülő fényt (kb 4000Ft). Ugyanaz a hatás, mintha pasztáznád, csak nem kopik a lakk, természetesen, ha van valamennyi fénye a felületnek.
vasárnap majd kitolom má
igazából eddig csak fémet políroztam még fényezéshez nem értek
amit akarok hogy kis apró karcokat kiszedjem és vmi +réteget felvinni ha már valamennyit le is koptattam azért akarok több boltba elnézni mert kicsit ki is kérdezném az eladókat