Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ötezeeeréééért vele
szentem szard már le az egészet.
én se vagyok tag, sőt nem is akarok az lenni.
nem leszel vele több, se kevesebb. motorozol és kész. max nem lesz egyenpolod, de akár még magadnak is csinátathatsz. akivel akarsz amúgy úgyis tudsz beszélgetni, motorozni. aki meg hasonlókhoz köti az egészet azt meg szard le. tagság nélkül is motorozhatsz. sőt még néha 1edül jobb is.
BusterPisti attól függ milyen gyakoriak a programok szerintem... Én csak kérdeztem.. Remélem ez nem gond?
Ez csak vicc volt, ne vedd komolyan!
Mint alapító tag elárulom az egyik bekerülési feltételt.
Én máááán azonnal nyitok egy habot!
Egészségetekre!
szeszeFz6 Olvass vissza.Nem azt mondtam, hogy 5 ezerért, mert ez nem piac..
Most mihez nem kell pénz? Egyértelmű, hogy mindenki az anyagi hátterétől függően tud részt venni bármiben. Megjegyzem, ha valakik akkor mi nem vagyunk milliomosok. Nagyon nem. Ezekhez azt hiszem nem sok pénz kell.
Mindezt öttteeezzzzeeeerrrrrrééééééééé!
BusterPisti Nem tagdíjra gondoltam, hanem a rúgjunk be, süssünk szalonnát, pancsoljunk sóstón... monológra
Vagy bárkinek aki megkívánja!
Meg malával kell szexelni....................de csak a lányoknak.............
Huuu bakker.... Persze, tagdíj van, havonta kell fizetni zsebbe 5 alapító tagnak!
Axeltgsi rossz írányba mész. Nem erről van szó,nincs tagsági meg ilyenek. Ha van valami összedobjuk. Közös póló ilyenek a max.
A milky dobogós volt de ez a kettő leszorította! Meg az olyan kicsi...............
Most, ha nem tud valaki 30-40 ezret havonta villantani, akkor esélye sincs a NYIR1BIKERS-be bekerülni!?
Bounty-t és a milky way-t nem vettél?
Felháborító!
Bocsi, tudom nem ide vág!
Megvolt az első tárgyalás:

http://www.origo.hu/auto/20110...
Jaj ez a fránya diéta,idegileg kivagyok,alig tudtam eldönteni mars v. snickers csokit vegyek. Vettem mindkettőt.
Pontosan erről van szó.
Értem én hogy nem szeretnétek ha március második felében (10-15 fok,allítólag) kisebb tömeg várna a názánál,hogy hát akkor belépnénk.........
Oda tettem a mondat elé hogy "HA" fel akarunk vonulni,ez ugye részemről nem azt jelenteni hogy annyira akarok,de többség dönt ugye,és javaslat volt tőlem az egész,amit nem muszáj támogatni,egyértelmű..Igazad van abban hogy többet ér egy túra szép helyeken,és jó utakon,erre én is inkább hajlok,amint ránk köszönt egy szebb idő.Tavasz túra!Na meg másik dolog, én sem vagyok még Nyír1 bikers tag,mert nem tudtam elmenni pl.a pótszilveszteri bulira,saját és a párom betegsége miatt is,na meg nem voltam veletek berúgva sem még,de talán eljön az idő egyszer,oszt a beszavaztok,vagy nem
Ebben is igazad van Sabato. De nem lehet ezt így konkrétumokhoz kötni hogy pl: 5-ször volt motorozni stb... Volt már példa csapatbővítésre és biztos vagyok benne, hogy lesz is! De mint Jani Papó is írta, a Nyír1Bikers nem csak a motorozásról szól.
Ez mind szép: A NYÍR1 BARÁTI KÖR-nek. De ez egy motoros.......

Félreértés ne essék én nem akarok foggal körömmel pólót,csak érdekelne a dolgok logikája!