meg kihagytál még pár fontos dolgot....pld:berugott legalább3-4szer velünk,meg sütött szalonnát néhányszor nyaranta velünk,meg eljön sóstóra lubickolni. Ez mind nem kerül egy fillérbe sem?
meg kihagytál még pár fontos dolgot....pld:berugott legalább3-4szer velünk ,meg sütött szalonnát néhányszor nyaranta velünk ,meg eljön sóstóra lubickolni meg stb,stb majd a többiek mondanak még példákat
Akkor nektek alapítóknak kellene lépni,nem? Felállítani egy rendszert,ami alapján AKI SZERETNE TAG lenni tudja mi az irány!
Ötlet:(nem tanács)!:
-5-nél többször motorozott veletek
-szeretne tag lenni
-személyesen is ismeri a tagokat(nem az utsó lámpánál int és haza megy a kör végén)
-a tagok közöl 2 embernél többen NEM ellenzik a "felvételét"!
-satöbbi...satöbbi.........
Írtam hogy ki kell érdemelni. -és bizonyos időnek azért el kell telni de ezt már rongyosra beszéltük.Mindenesetre megvenni nem lehet se a barátságot, sem a klubba kerülést de még a pólót sem Nem reklámbohócok akarunk lenni Attól függetlenül bárki csatlakozhat kirándulásokkor,vagy túrák alkalmával
Szeva Joemaster! Véleményed első felével egyetértek.Másik részére rákérdeznék.Miért is kellene felvonulni? Miért is mutogassuk magunkat?Ha motorozni akarunk, akkor menjünk egy értelmes kört,jóidő esetén valamerre kiránduljunk. Másik dolog,-a Nyír1Bikers egy baráti körből alakult, együtt mociztunk,szórakoztunk,hülyültünk ,buliztunk,de ezt nem akarom már megint ismételgetni.Szóval barátokat nem kell és nem is akarunk toborozni. Az majd idővel kialakul, magától és ki kell érdemelni.
Én is osztom a véleményt ,eléggé utálnak minket a városlakók,s az autósok,még örülhetünk hogy nincsenek ránk szállva a rendőrök amikor jó páran végighúzzunk az utcákon. Ha mégis fel akarunk vonulni akkor más címen tegyük,esetleg toborzó:légy te is Nyír1 Bikers-tag,nem kevés egyedül cirkáló motoros van nálunk,akik lehet szívesen csatlakoznának hozzánk.
- Jaj teljesen elérzékenyültem,azt hittem egyedül leszek a
véleményemmel!
-Sokan lelkesednek az ötletért,feltünősködés miatt talán?
-Mit akarunk ott ahol mikulás felvonuláson páran beintettek inkább mint integettek!
-Megalázó és álszent a felvezetés! (-"vezessük fel ezt a csordát,fogjuk közre őket")
-Ha nincs valahová kiírva a miért(platós kocsi,mikrobusz oldala,ez lóvé) senki nem értené! -"Né mán apa a motorosok már csak így közlekedhetnek"!
-Tiniknek való: bratyizni a zsarukkal, -"később mesélni:felvezettek a rendőrbácsik"
igaz, úgyis ha olyanunk van akkor verjük neki, hangoskodunk....és mondjuk azért is vettem hangos pufót h halljanak és mondjuk ne tolassanak ki elém....másfelől ott az elektromos bicikli
Maximálisan igazat adok Buster és Sabató kollégának!Mi értelme van ha utána 15 perccel állatok leszünk úgyis?!Vagy csak a felvonulás miatt? Vagy csak feltünőségi viszketegség miatt?Igyis elég már belőlünk a városba szerintem.Utána is úgy kellene közlekedni,hogy ne akarjanak minket meglincselni.Akkor már inkább a kis összeszokott csapattal menjünk egy hegyi kört.Több értelmét látom De csak véleményem szerint
Én semmiképpen sem akarom megosztani ezt a társaságot, a felvonulás részemről csak egy ötlet volt. Úgyhogy ha nem haragudtok, ebből itt és most kiszállok.
A dolgot úgy viszitek tovább ahogy akarjátok. Sorry.
Ötlet:(nem tanács)!:
-5-nél többször motorozott veletek
-szeretne tag lenni
-személyesen is ismeri a tagokat(nem az utsó lámpánál int és haza megy a kör végén)
-a tagok közöl 2 embernél többen NEM ellenzik a "felvételét"!
-satöbbi...satöbbi.........
véleményemmel!
-Sokan lelkesednek az ötletért,feltünősködés miatt talán?
-Mit akarunk ott ahol mikulás felvonuláson páran beintettek inkább mint integettek!
-Megalázó és álszent a felvezetés! (-"vezessük fel ezt a csordát,fogjuk közre őket")
-Ha nincs valahová kiírva a miért(platós kocsi,mikrobusz oldala,ez lóvé) senki nem értené! -"Né mán apa a motorosok már csak így közlekedhetnek"!
-Tiniknek való: bratyizni a zsarukkal, -"később mesélni:felvezettek a rendőrbácsik"
horvátban is hogy szidtak minket mikor 60nal elmentünk a több kilóméteres kocsisorban.......
A dolgot úgy viszitek tovább ahogy akarjátok. Sorry.